Детокс през май - здраве и красота без край

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: Детокс през май - здраве и красота без край

Мнение от droidd »

IRene написа:Здравейте, този месец за първи път смятам да започна с детокса, обаче имам нужда от малко помощ. Започвам с това, че аз съм слаба и искам да постигна обратния ефект, т.е. да кача някое килце и точно за това съм малко притеснена. прочетох теоретичната част където се твърди че "това не е диета за отслабване,а средство,с което се подобрява метаболизма.
Ирене, за съжаление не мога да те посъветвам от личен опит за качването на кг., защото при мен почти винаги е седял обратният проблем.
Но ефекта от детокса е балсам за организма, така че на твое място бих опитала. И да, права си, че се препоръчва и при поднормено тегло.Ето ти един цитат от
Часът на мама

"Даже имаше преди случай на една майка, на която д-р Михайлов го беше препоръчал при поднормено тегло с цел качване на килограми и имаше ефект! Причината е, че понякога се случва лошо усвояване на храните, поради дисбактериоза и др. подобни"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мими(слонче), не се срамувай и не се черви :940 Аз си затрих всичкия резултат и започвам пак от нулата.Важното е да се започне и тогава нещата ще се наредят.Как си казвахме няма начин да няма начин :954
Успех на започналите детокса :524 Аз ще съм утре и ще съм за един ден и ще съм на цели плодове и чай
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
олеся

Мнение от олеся »

Вчерашния ден направих детокс (но без ансола), защото ме боли гърлото. Днес съм по-добре, но още имам подути лимфи и ме кара на кашлица. Но тъй като от утре съм на редовния детокс днес реших да хапвам.От утре пак, но гарнирано с "любимото" ансолче и се надявам гърлото окончателно да ми мине.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехоооооооо, ето ме второденка детоксиканка :221 :221 :221 .

Отчет за вчера - 2 литра сок с вода, 2 литра вода, 2 кафета, 0,500 г ягоди, 1 ябълка. Мисля...., че е добре, а :1028 :1028 ?!

Днес - дотук - 1 литър вода, 1 литър сок, 1 кафе. Малко мъничко ми се вижда, ама ще наваксвам. Като цяло дискомфорт няма, освен обичайното пощяване за храна, но не се предавам както виждате. Дори тичах тази сутрин в парка - малко зор, че все пак нямам енергия....... ама се справих. Вчера отпочнах от 72 кг, тази сутрин видях 70,7 - бива!

Сега бягам! Оли, дано си по-добре днес с гърлото! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

От днес и аз съм тук,че много време изпусках детоксите до тук съм на 2 кафета,чайче,1 портокал и 1 белтък.После ще хапна и някой грейпфрут и това ще да е,дано всичко да е ок.Чери,да ти кажа точно тези последни килограми са най-трудни и ми се опъват.Но по-важно е здравето и ще правя детокс дори и само за здраве.Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Успешен детокс на всички започнали! :524

Прочетох цялата нова тема за детокса през май и искам да ви благодаря за нея! Заглавието - страхотно :954 Постовете - мотивиращи и нахъсващи :326 Браво, момичета! Много сме, силни сме! Успяхте и мен да навиете отново да се захвана с това полезно дело - детоксикацията по пълнолуние! И напомням, че на Гергьовден, 06.05., в 15.15 часа, аз ще участвам във вълшебния КРЪГ :923 :923 :923

Английска сол си имам. Настройката вие ми я създадохте. Сега остава да си набавя плодчета някакви и ще съм на линия по план, както си е - 4-ти, 5-ти и 6-ти, като на 7-ми ще захраня. Дано не се проваля! Нямам нито именици, нито рожденици, така че извинение нямам, нито оправдание. Ще стартирам УТРЕ, ще пиша пак, прегръщам ви силно, мили съмишленички!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета ...радвам се на тези които са започнали по рано....т.к по-рано и ще свършат... :222
А сега сериозно ,и аз започвам от утре 4-ти, мисля да си го правя за три дни .....но да не се каня много ,че напоследък като правя планове все нещо се случва и се провалям....както последния ПОД(на 1.05)...но аз няма да се откажа...продължавам да се боря с вредните си забежки ....
puf

Мнение от puf »

Здравейте сладури най после се мотивирах да пиша което в никакъв случай не означава , че не ви чета тайничко :plezya se следя виии :1062
И така сериозно утре на линия няма празник няма почивки има дисциплина :lol: та това са 3 дни хайде след това всеки ден ще е празник :)
Аз отново залагам на англ. сол и плодчета утре ще реша какви най често ябълки понеже ми е най удобно извън дома.
Нямам търпение да усетя чувството след 3 дни , оная лекота и желание за летене :lol:
Аз не искам да свалям повече понеже вече ме обвиняват че съм с много слаба и изглеждам грозно :???:
но целта е прочистване и продължавам да боря хормоналния дисбаланс :328 надявам се да успея ...
А като цяло през този месец се чувствам добре усещам че организма ми иска все повече и повече чиста храна , наблягам на повече сурови непреработени продукти... усещането за лекота при такъв режим е страхотно.Намалих месото до веднъж много рядко два пъти в седмица , чувствам се добре.
И така това за сега от мен хайде пишете да се мотивираме взаимно нещо ми се вижда , че сме малко този месец или греша/....

ПС : mimi the elefant много се радвам , че те виждам отново когато научих за детоксикацията ти беше една от момичетата който бяха много активни в форума - някаде преди година и половина , сега ми стана много мило като те видях отново :) Хайде ти го можеш все пак от теб съм се учила ще влезеш в ритъм вярвам :923

Лека на всички и успех утре на старта :329
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте милички :923 :923 :923
Благодаря ви,че не сте ме забравили,благодаря ви за милите думи ,за подкрепата и за това че ви има :954
Вчера мислех да карам на плодове и ориз,но в крайна сметка бях толкова силно мотивирана,да започна,че изкарах на 4 ябълки и N броя кафета+бистра водица.
Днес не започвам както трябва,но ми се налага да излизам,а на мен солта ми действа :1114
Ще водя на контролен преглед моя разбойник и за това прегреших с едно кафе.Като се върнем от болницата почвам по график и се надявам че не е чак такова прегрешение.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хилоууу :mrgreen: на всички започнали отпочнали и привършващи детокса :954
На линия съм днес на ябълки и каквото друго си взема от пазара :1044
Пуф, радвам се като чета постове като твоите :524
Успех на всички ни :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Stef

Мнение от Stef »

Пльос, ето ме и мен :954
Пожелавам успех, воля и енергия на всички, които са решили да се включат в детокса! Виждам, че групата е сериозна, значи и резултатите трябва да са такива :fan

Пожелавам ви усмихнат ден и усещане за лекота :923
Заключено