Здравейте, сладурки
Добре дошли на новите попълнения
Аз малко изчезнах от хоризонта

но се завръщам с пълна газ

разбира се със закъснение, защото ако не бях видяла луната вчера, нямаше и да се сетя
Пропуснах 2 месеца, но все имаше някакви мероприятия, а и нещо след почти 2 години детоксване ми беше леко писнало и то най-вече, че при мен се застопориха за дълго време килцата и не мърдаха
Но след тези два месеца съм свалила 4 килца, явно е от зумбата, на която ходих 1 месец и от лимфодренажа, който ми спретнаха преди 2 седмици! За съжаление ми забраниха спортовете, защото за 3-ти път пострадвам с кръста

най-много ще ми липсва зумбата, защото ме разтоварваше уникално, а и наистина се изгарят доста калорийки, момичета няма такова натоварване, затова ако нямате проблеми с кръста силно ви го препоръчвам
На мен ми разрешиха само велоергометър и с такъв се сдобих миналата седмица и вече пада яко каране, както и плуване, на което няма да отида, защото ме е срам да се съблека, гнус ме е, а и е доста скъпичко!
Та тази сутрин си изпих солта, яд ме е че пропуснах предишните 2 дена, но здраве да е, ще детоксвам днес и утре, а в сряда ще захранвам! От сутринта съм на 2 кафета, просто не мога без тях, 2 ябълки и шепа кисели череши и малко вода!
Момичета, започнах да пия шуслерови соли 5,9 и 10! Някой ползвал ли е тази комбинация и на какво мнение е?
Айде, до скоро