Хайде на детокс през Юни, че ни чакат пясъчните дюни

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Хайде на детокс през Юни, че ни чакат пясъчните дюни

Мнение от cvety_rz »

Успех, момичета !Този месец пропускам.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Така като гледам часа май ще отчета втори успешен ден :222 Рано е, но щом до сега не съм се изкушила няма какво да ме изкуши вече, ако ще Киану Рийвс по боксерки да ми го поднесе :1028
Днес съм на ябълка и половина и по обяд минах на сок от грейпфрут. По-добре се чувствам от него в сравнение с ябълките - на сок или цели.
puf написа:Привет :954
Реших този месец за 1-ви път да постъпя така защото не искам да свалям повече кг. :954 сега е време за поддържане с здравословно хранене разбира се :) :940
Завидях :222 Искам скоро и аз да го кажа! :326
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

И аз съм тук да споделя моето състояние след 2-я ден на юнския детокс...
Малко се отклоних днес,но бяхме на гости и трябваше поне малко салата(без сол и олио естествено) да хапна...малко поизостанах с теччностите...дори и 3л не ми се събраха,изядох и 1 ябълка,няколко орехови ядки,малко ягоди...
Надявам се утре да не се отклонявам от правилата и да си изкарам само на сок от цитруси...а и ансол като начало :plezya se
Булка Марулка написа:
puf написа:Привет :954
Реших този месец за 1-ви път да постъпя така защото не искам да свалям повече кг. :954 сега е време за поддържане с здравословно хранене разбира се :) :940
Завидях :222 Искам скоро и аз да го кажа! :326
Булче и аз завидях на Пуф , вече 10 детокса превживях но нямам 10 кг свалени :1053
mironi написа:Имам амбицията да изкарам и утре и да захранвам във вторник - но да видим. Дано!!!
Хайде - никой да не се отказва! Да се пречистим добре!
А утре повечко хора да подкрепят компанията!
Мирони ,ще стане сигурна съм ,няма да се излагаме точно на края...а и с нетърпение и аз очаквам компанията на свежи попълнения към нашите редки редици...но както се казва "МАЛКО СМЕ-СИЛНИ СМЕ"
Аз няма да се заканвам много но искам да захранвам поне 2 дни...вторник и сряда ще да е...иска ми се 3,но предния детокс издъних 3-тия ден захранка...така че ще пробвам 2 дни този път...

Изпитвам студ ,явно много токсини си отиват....хайде момиченца,до утре и се дръжте здраво за детокса само така ще пречистим телата си.... :329
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

Хайде вижда му се края вече. И защото не е ясно ще успея ли пак да ви навестя да си кажа дежурното: УМНАТА със захранването утре и много задържани килограми

Слънчев и усмихнат ден на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

1-ви детокс след бременеето и по време на кърмене започнат неуспешно вчера :oops: :oops: , но надявам се да завърши успешно днес след нов старт :954 :954
Вече изпих ансола,сега допивам кафенцето и излизам на разходка с бебка да си потърся плодове :)
Успешен последен ден на всички
:524 :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте ! Започвам от днес . Солта е изпита и сега съм на топла вода . Ако по пътя към работа намеря череши ще си купя ,ако ли не ще карам на фреш ))) Успех!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
july1307

Мнение от july1307 »

Здравейте момичета,
Вижда му се края ще е успешен. Идееи за захранването имате ли, че мен то ме притеснява всеки път, да не стане някъкъв проблем. :222
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Привет :421
да мина да ви поздравя, да се отчета, че до момента съм без прегрешения и чакам с нетърпение утре да захранвам.
july1307, аз ще започна със салати утре цял ден. Зелева, домати и краставици. Вероятно с много малко сол и почти без олио или изобщо без.

Успех на почващите днес и продължаващите и утре :524
Хайде мацки, мъничко остана, а ефектът е за двама! :954
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, сладурки :954

Добре дошли на новите попълнения :923

Аз малко изчезнах от хоризонта :oops: но се завръщам с пълна газ :fan разбира се със закъснение, защото ако не бях видяла луната вчера, нямаше и да се сетя :roll:
Пропуснах 2 месеца, но все имаше някакви мероприятия, а и нещо след почти 2 години детоксване ми беше леко писнало и то най-вече, че при мен се застопориха за дълго време килцата и не мърдаха :126
Но след тези два месеца съм свалила 4 килца, явно е от зумбата, на която ходих 1 месец и от лимфодренажа, който ми спретнаха преди 2 седмици! За съжаление ми забраниха спортовете, защото за 3-ти път пострадвам с кръста :328 най-много ще ми липсва зумбата, защото ме разтоварваше уникално, а и наистина се изгарят доста калорийки, момичета няма такова натоварване, затова ако нямате проблеми с кръста силно ви го препоръчвам :1099
На мен ми разрешиха само велоергометър и с такъв се сдобих миналата седмица и вече пада яко каране, както и плуване, на което няма да отида, защото ме е срам да се съблека, гнус ме е, а и е доста скъпичко!
Та тази сутрин си изпих солта, яд ме е че пропуснах предишните 2 дена, но здраве да е, ще детоксвам днес и утре, а в сряда ще захранвам! От сутринта съм на 2 кафета, просто не мога без тях, 2 ябълки и шепа кисели череши и малко вода!
Момичета, започнах да пия шуслерови соли 5,9 и 10! Някой ползвал ли е тази комбинация и на какво мнение е?

Айде, до скоро :329
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Хей здравейте мили ми детоксита!
Как сте днес?
Мислех си че ще има повечко народ днес тук в деня на пълнолунието,но явно всеки е на някъде и няма много много време за писане...
При мен положението е повече от трагично...силно главоболие,студ ,отпадналост... на мен ми дойде МЦ точно в деня на първия ден за детокс,но аз реших че ще си детоксвам въпреки всичко и за това ли имам толкова много странични ефекти този месец не знам....Но по едно време имах чуството че ще припадна...сега съм малко по добре,поне не съм отпаднала...От близо година правя детокси такова чудо не ми се беше случвало,аз го свързвам с МЦ...

С течностите съм много добре,почти 4л съм изпила : вода,фреш и чай...отделно хапнах малко ягоди...
Много искам да захраня правилно утре...на закуска - плод, ще си сваря за обед броколи ,а вечерта салата-зелена,но без сол, олио и оцет.

Мамче31,радвам се да те видя отново...браво за свалените 4 кг :326 :524
Нищо, че изчезна от хоризонта ,важно е че сваляш килограми....за зумбата наистина искам да пробвам,но си мисля дали няма да ми е много интензивна...аз тичам в парка,но така не натоварвам горната част на тялото...а зумбата е супер за цялото тяло,поне от това което само съм гледала...

Е момичета,почти изкарахме още един детокс заедно...утре внимавайте със захранването...и ще се радвам да ви видя на отчет!
:329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Верно, че компанията за детокс е с разредени редици, но браво на издържалите :524 Усилията не са ви напразни и си заслужава.Пожелавам ви леко захранване и много свалени килограми :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено