July DETOXing on July Morning ... или ... Детокс на Джулая

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
марчи
Писател на форума

Re: July DETOXing on July Morning ... или ... Детокс на Джул

Мнение от марчи »

Ехоооо, ето меее, завърнах се. Помните ли ме?
Ооооо, нова тема.... Бравос. Много минусчета да има в нея и позитивни емоции.
И аз съм на детокс днес и утре, на диня и кайсии. И също така съм в МЦ :126 А в такива моменти определено се чувствам особено напомпана. Дано детоксчето да си свърши работата и това неприятно чувство да изчезне.
Пожелавам успешен детокс на всички. :329
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:954 привет :954

Чериииииии, дърпай ми ушите бре како :128 лудата ми руса главица за втори месец забравя за детокса или по-скоро пропускам луната :oops: миналия направих 1 ден на самото пълнолуние и сега пак я скивах в последния момент, та дано изнамеря хартисала солчица, ама май нямам, та се чудя утре дали да си купя по път за работа, нооо ще ставам да яхвам велото и ще пийна доста водичка преди да вкусна от солчицата!
Щом утре е пълнолунието колко време мога да продължа?
Айде лека
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Детоксита,

Аз и днес ще съм на кайсии, ама какви домашни домати имам се чудя дали утре да не вкарам тях в употреба. Нали според някои автори са плод :)

Иначе ми е много отпуснато и ми се иска да не ставам от леглото, а имам толкова неща за вършене...

Хубав ден и умната, утре ще се захранва ли някой?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

:922 :329 :329 Добър ден :)
Сподеям,че се чувствам прекрасно-няма неразположения,чувствам се пълна с енергия (дори снощи ходих да тичам на игрището под нас) . Днес от по-късно започнах с динята, но ще наваксам. Усещането за свито коремче е незаменимо,страхотно е! Дано всички да се чувствате като мен :954 ! :1209 :326
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здравейте. Днес докато намина тук и станало следобед..... а исках първо в тази тема да пиша, но служебните дела са все по-важни.

Аз да ви кажа, че вчера с мен се случи нещо не особено приятно - към 3 следобяд вече се чувтсвах като парцал и си тръгнах към къщи. Дотам главата сериозно ме заболя, вратът ми се схвана и световъртежите... не спряха. Бая вода съм изпила, ядох динка и череши, но бях силно неразположена. Пих течен аналгин и полегнах. Към 18 часа вече бях доста по-добре. Изпих си чията и излязохме с децата в парка. Но само след 2 часа пак не бях добре и главата отново ме стегна, та се прибрах. Междувременно хапнах шепа сурови ядки и поне болката в корема стопира. Но към 10 вечерта главата вече се не траеше и вкарах салатка от домати и краставици и да ви кажа..... болката намаля много сериозно. За съжаление хубавият сън не помогна и тази сутрин все още си ме наболяваше, та пак пих аналгин. Не съм се отказала от детокса и го продължавам и днес. Аналгинът си свърши работата и засега ми няма нищо.

Чудех се какво е това нещо и има следните варианти: летният грип, който мъжът ми изкара миналата седмица точно с тези симптоми - отпадналост, схващане на мускулите и 3-дневно главоболие да се е пренесъл при мен. Към него като се добави МЦ, който обикновено е съпътстван с главобол. И факта, че вчера сутринта тичах в парка чак към 9 сутринта, когато вече печеше яко и беше много жега.... , а и не успях да пия нито едно кафе......... просто липса на време. Знам ли...... дано вече да е минало.

Днес се справям доста прилично. Вече съм към 3-я литър вода. 2 кафета, 1 кг диня.... и засега съм добре. Мисля, че ще се устискам докрай. За утре може и да захранвам, а може поне до следобяд да продължа с плодчетата и водата. То веднъж ми трябва да набера инерция и после не мога да се спра. :221

Четох, че питате за чиа-та. Аз бях дала линкче в един мой предишен постинг тук. Ето го:
cchery написа:............................
Ние с мъжа ми сме от утре за 2 дена. Менюто - диня, череши и .............. ..................
Цвети, аз си тичам и не се спирам. Разбира се, съобразявам се с това как се чувствам като се събудя на сутринта. Има детокси, в които силичките ми ги няма и не излизам - като тази сутрин :cry: . Ама има и други по-хубави моменти, когато си тичам с кеф. Важното е как се чувтсваш.

Марчита, Ели, радвам се да ви видя в стройните ни редици! :922 :922 Не само детоксови, ами и...... :1062 :1062

Монче, ами казвай душко, че трябва да те алармирам и ще го правя :221 :221 - то и аз бая се заплесвам последните месеци, ама..... все последния ден се сещам, че е ДЕТОКС.

Дани, ти няма ли да се захранваш утре?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Ехо, тук съм да знаете :954 .. Някой да не си помисли, че щото не пиша тези дни,съм се предала и не детоксвам. Всичко върви по план този месец. Карам я на детокс от 1-и ( точно от Джулая) с разни плодове .. бе, квот падне като плод :lol: : то не бяха праскови, кайсии, ябълки, пъпеш, диня. :1028 Почнах на 64 кг, ще видим утре какво ще покаже кантара. За сега нямам забежки в страни с други храни, ама то е защото не ми е гладно и се чувствам ОК. Само дето пропуснах ансола на 1-и, но нямаше как. Очакваше се дълго пътуване и предпочетох да не рискувам, за да не спираме по спешност на всяка бензиностанция по пътя.

:940 За сега от мен гушки на всички, дето детоксват ... пък и на тез дето не детоксват. :222
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей Черииии как няма да те боли главата.....та тоооо на организма ти сигурно му иде да експлоадира - ако е вирус, съчетан с МЦ, пък и детокс - сигурно се е пошашавил от всякъде :plezya se :plezya se
Дано ти мине скоро и :326 за това, че не си се отказала да го изкараш докрай детокса. Като гледам как пиеш чията, направо ти казвам :326 :326 Аз така не мога - много ми става блудкаво и желирано и просто не мога да го погълна. Аз си го слагах преди, когато беше част от ежедневното ми меню в някаква плодова каша, иначе просто не мога да го погълна. Хубаво е, че ти харесва и можеш да го приемаш без както ти се изрази "без каквито и да е крещящи опити за неутрализиране на рецепторите ми".
Мисля и аз скоро да го включа пак в менюто, да видим кога...

Цвети, браво за спортуването. Продължавай в същия дух.

Моят корем днес къркори ли къркори, ама аз го залъгвам с повече вода, иначе няма да успея да се вместя в количеството череши за деня, което съм определила. Ще се залъгваме още днес и утре и после ще се успокоят нещата. Това е положението :lol:
Иначе като цяло съм добре, нямам проблеми с главоболия или други неразположения, дано винаги да е така....
Аз ще захранвам в четвъртък.

Имам едно въпросче. Имам една колежка, която иска да разтоварва, но все не може. Казва, че като яде плодове и огладнява още повече. Нищо не я засичща освен тесто или картофи. Въпреки, че имам опит в разтоварването, не мога да измисля нито един смислен начин да й помогна. Иска да разтовари, ама не е това нейния начин, защото тя само се натоварва и постоянно е гладна и после казва, че организма й минава в режим складиране и нищо не сваля. Ако някой може да каже нещо по въпрос, ще му се зарадвам, защото и на мен ми е интересно какво може да се направи при такива обстоятелства.

Хубав ден от мен :954 :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Привет на всички детоксващи и най-вече на отбор "сочна,червена диня" [img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... qi7sDhzdqw[/img] :222
Нямам много време за писане, само успокоявам Черита с присъствието си. Другите покрай мен опадаха като зрели круши,но и сам войнът е войн.държа се геройски,въпреки изострения от МЦ апетит. Карам си на домашни кайсии и праскови, за диня ми е ранко още-нещо не ми допада вкуса им.
Страшно много се радвам да видя старите ми дружки Хриско, Марчита, Бубето, Мони, Ели...(дали не пропуснах някой... :1044 )
ellyto

Мнение от ellyto »

Зори, разбира се че и сам войнът е войн :) Дръж се, малко остана, не давай на МЦ да проваля нещата! Аз не мога да приобщя никой друг от обкръжението ми да ми прави компания....
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Ей Черииии как няма да те боли главата.....та тоооо на организма ти сигурно му иде да експлоадира - ако е вирус, съчетан с МЦ, пък и детокс - сигурно се е пошашавил от всякъде :plezya se :plezya se
Хаха, Ели като прочетох последното "сигурно се е пошашавил отвсякъде" и знаеш ли какво си представих?!? (Реших първоначално, че става въпрос за вируса) Един сериозно разстроен вирус, който си казва "Все аз ще попадна на неподходящия организъм" :1062 :1062 и хванал се за глава обикаля от система на система из тялото ми и където и да се врътне, среща я МЦ, я спорт, я детокс...... и накрая от нямане решил от него да мине да не е валат да ме поудари в главата. Отде да знае, че аз съм гърмяна пушка що се отнася до главобол и с течния аналгин сме първи дружки :221 Верно, човек може да се побърка с моите физически изцепки, ама ето днес съм мирна и кротка - нито тичане, нито фитнес! Нищо..... само тоалетна, диня и кайсии....... :221 :221
Мърмори написа:Привет на всички детоксващи и най-вече на отбор "сочна,червена ................."
Зорита, то това сочна и червена можеш и без диня да го използваш като се обръщаш към нас :955 :955 :955 :955 :955 :955 . Дръж се, душо.... ето аз не се отказах и вече се чувствам много добре. Момчил и той не е окапал, а си драпа без прегрешения втори ден.

Аз също много се радвам да видя всичкиииии дружки тук..... ако можехте и по-честичко на ни кацате...... :922 :922 :922

Ели, нямам проблеми с чиата - наистина не е върха на сладкарското изкуство, но като си я пия бавно на глътки и доста добре ми засища глада и ми носи удоволствие.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
vesin

Мнение от vesin »

Здравейтееее! Днес и на мен ми беше доста гадничко, даже си мислех, че няма да устискам. Следобед се чувствах страшно отпаднала, очите ми пареха и ме боляха ужасно. Като се прибрах от работа хапнах огромна порция диня, след това обаче и краставица, е без сол естествено! Важното е, че друго не ядох.Вече съм по-добре, но, ако и утре съм така май ще захранвам, вместо да продължа още един ден! Явно жегата си оказва влияние!
Приятна вечер милички! Хайде, утре има дами на отчет! :923 :329 :923
Заключено