Ехоооо, ето меее, завърнах се. Помните ли ме?
Ооооо, нова тема.... Бравос. Много минусчета да има в нея и позитивни емоции.
И аз съм на детокс днес и утре, на диня и кайсии. И също така съм в МЦ А в такива моменти определено се чувствам особено напомпана. Дано детоксчето да си свърши работата и това неприятно чувство да изчезне.
Пожелавам успешен детокс на всички.
Чериииииии, дърпай ми ушите бре како :128 лудата ми руса главица за втори месец забравя за детокса или по-скоро пропускам луната миналия направих 1 ден на самото пълнолуние и сега пак я скивах в последния момент, та дано изнамеря хартисала солчица, ама май нямам, та се чудя утре дали да си купя по път за работа, нооо ще ставам да яхвам велото и ще пийна доста водичка преди да вкусна от солчицата!
Щом утре е пълнолунието колко време мога да продължа?
Айде лека
Добър ден
Сподеям,че се чувствам прекрасно-няма неразположения,чувствам се пълна с енергия (дори снощи ходих да тичам на игрището под нас) . Днес от по-късно започнах с динята, но ще наваксам. Усещането за свито коремче е незаменимо,страхотно е! Дано всички да се чувствате като мен !
Ей, здравейте. Днес докато намина тук и станало следобед..... а исках първо в тази тема да пиша, но служебните дела са все по-важни.
Аз да ви кажа, че вчера с мен се случи нещо не особено приятно - към 3 следобяд вече се чувтсвах като парцал и си тръгнах към къщи. Дотам главата сериозно ме заболя, вратът ми се схвана и световъртежите... не спряха. Бая вода съм изпила, ядох динка и череши, но бях силно неразположена. Пих течен аналгин и полегнах. Към 18 часа вече бях доста по-добре. Изпих си чията и излязохме с децата в парка. Но само след 2 часа пак не бях добре и главата отново ме стегна, та се прибрах. Междувременно хапнах шепа сурови ядки и поне болката в корема стопира. Но към 10 вечерта главата вече се не траеше и вкарах салатка от домати и краставици и да ви кажа..... болката намаля много сериозно. За съжаление хубавият сън не помогна и тази сутрин все още си ме наболяваше, та пак пих аналгин. Не съм се отказала от детокса и го продължавам и днес. Аналгинът си свърши работата и засега ми няма нищо.
Чудех се какво е това нещо и има следните варианти: летният грип, който мъжът ми изкара миналата седмица точно с тези симптоми - отпадналост, схващане на мускулите и 3-дневно главоболие да се е пренесъл при мен. Към него като се добави МЦ, който обикновено е съпътстван с главобол. И факта, че вчера сутринта тичах в парка чак към 9 сутринта, когато вече печеше яко и беше много жега.... , а и не успях да пия нито едно кафе......... просто липса на време. Знам ли...... дано вече да е минало.
Днес се справям доста прилично. Вече съм към 3-я литър вода. 2 кафета, 1 кг диня.... и засега съм добре. Мисля, че ще се устискам докрай. За утре може и да захранвам, а може поне до следобяд да продължа с плодчетата и водата. То веднъж ми трябва да набера инерция и после не мога да се спра.
Четох, че питате за чиа-та. Аз бях дала линкче в един мой предишен постинг тук. Ето го:
cchery написа:............................
Ние с мъжа ми сме от утре за 2 дена. Менюто - диня, череши и .............. ..................
Цвети, аз си тичам и не се спирам. Разбира се, съобразявам се с това как се чувствам като се събудя на сутринта. Има детокси, в които силичките ми ги няма и не излизам - като тази сутрин . Ама има и други по-хубави моменти, когато си тичам с кеф. Важното е как се чувтсваш.
Марчита, Ели, радвам се да ви видя в стройните ни редици! Не само детоксови, ами и......
Монче, ами казвай душко, че трябва да те алармирам и ще го правя - то и аз бая се заплесвам последните месеци, ама..... все последния ден се сещам, че е ДЕТОКС.
Дани, ти няма ли да се захранваш утре?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Ехо, тук съм да знаете .. Някой да не си помисли, че щото не пиша тези дни,съм се предала и не детоксвам. Всичко върви по план този месец. Карам я на детокс от 1-и ( точно от Джулая) с разни плодове .. бе, квот падне като плод :lol: : то не бяха праскови, кайсии, ябълки, пъпеш, диня. Почнах на 64 кг, ще видим утре какво ще покаже кантара. За сега нямам забежки в страни с други храни, ама то е защото не ми е гладно и се чувствам ОК. Само дето пропуснах ансола на 1-и, но нямаше как. Очакваше се дълго пътуване и предпочетох да не рискувам, за да не спираме по спешност на всяка бензиностанция по пътя.
За сега от мен гушки на всички, дето детоксват ... пък и на тез дето не детоксват.
Ей Черииии как няма да те боли главата.....та тоооо на организма ти сигурно му иде да експлоадира - ако е вирус, съчетан с МЦ, пък и детокс - сигурно се е пошашавил от всякъде
Дано ти мине скоро и за това, че не си се отказала да го изкараш докрай детокса. Като гледам как пиеш чията, направо ти казвам Аз така не мога - много ми става блудкаво и желирано и просто не мога да го погълна. Аз си го слагах преди, когато беше част от ежедневното ми меню в някаква плодова каша, иначе просто не мога да го погълна. Хубаво е, че ти харесва и можеш да го приемаш без както ти се изрази "без каквито и да е крещящи опити за неутрализиране на рецепторите ми".
Мисля и аз скоро да го включа пак в менюто, да видим кога...
Цвети, браво за спортуването. Продължавай в същия дух.
Моят корем днес къркори ли къркори, ама аз го залъгвам с повече вода, иначе няма да успея да се вместя в количеството череши за деня, което съм определила. Ще се залъгваме още днес и утре и после ще се успокоят нещата. Това е положението :lol:
Иначе като цяло съм добре, нямам проблеми с главоболия или други неразположения, дано винаги да е така....
Аз ще захранвам в четвъртък.
Имам едно въпросче. Имам една колежка, която иска да разтоварва, но все не може. Казва, че като яде плодове и огладнява още повече. Нищо не я засичща освен тесто или картофи. Въпреки, че имам опит в разтоварването, не мога да измисля нито един смислен начин да й помогна. Иска да разтовари, ама не е това нейния начин, защото тя само се натоварва и постоянно е гладна и после казва, че организма й минава в режим складиране и нищо не сваля. Ако някой може да каже нещо по въпрос, ще му се зарадвам, защото и на мен ми е интересно какво може да се направи при такива обстоятелства.
Привет на всички детоксващи и най-вече на отбор "сочна,червена диня" [img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... qi7sDhzdqw[/img]
Нямам много време за писане, само успокоявам Черита с присъствието си. Другите покрай мен опадаха като зрели круши,но и сам войнът е войн.държа се геройски,въпреки изострения от МЦ апетит. Карам си на домашни кайсии и праскови, за диня ми е ранко още-нещо не ми допада вкуса им.
Страшно много се радвам да видя старите ми дружки Хриско, Марчита, Бубето, Мони, Ели...(дали не пропуснах някой... )
Зори, разбира се че и сам войнът е войн Дръж се, малко остана, не давай на МЦ да проваля нещата! Аз не мога да приобщя никой друг от обкръжението ми да ми прави компания....
ellyto написа:Ей Черииии как няма да те боли главата.....та тоооо на организма ти сигурно му иде да експлоадира - ако е вирус, съчетан с МЦ, пък и детокс - сигурно се е пошашавил от всякъде
Хаха, Ели като прочетох последното "сигурно се е пошашавил отвсякъде" и знаеш ли какво си представих?!? (Реших първоначално, че става въпрос за вируса) Един сериозно разстроен вирус, който си казва "Все аз ще попадна на неподходящия организъм" и хванал се за глава обикаля от система на система из тялото ми и където и да се врътне, среща я МЦ, я спорт, я детокс...... и накрая от нямане решил от него да мине да не е валат да ме поудари в главата. Отде да знае, че аз съм гърмяна пушка що се отнася до главобол и с течния аналгин сме първи дружки Верно, човек може да се побърка с моите физически изцепки, ама ето днес съм мирна и кротка - нито тичане, нито фитнес! Нищо..... само тоалетна, диня и кайсии.......
Мърмори написа:Привет на всички детоксващи и най-вече на отбор "сочна,червена ................."
Зорита, то това сочна и червена можеш и без диня да го използваш като се обръщаш към нас . Дръж се, душо.... ето аз не се отказах и вече се чувствам много добре. Момчил и той не е окапал, а си драпа без прегрешения втори ден.
Аз също много се радвам да видя всичкиииии дружки тук..... ако можехте и по-честичко на ни кацате......
Ели, нямам проблеми с чиата - наистина не е върха на сладкарското изкуство, но като си я пия бавно на глътки и доста добре ми засища глада и ми носи удоволствие.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Здравейтееее! Днес и на мен ми беше доста гадничко, даже си мислех, че няма да устискам. Следобед се чувствах страшно отпаднала, очите ми пареха и ме боляха ужасно. Като се прибрах от работа хапнах огромна порция диня, след това обаче и краставица, е без сол естествено! Важното е, че друго не ядох.Вече съм по-добре, но, ако и утре съм така май ще захранвам, вместо да продължа още един ден! Явно жегата си оказва влияние!
Приятна вечер милички! Хайде, утре има дами на отчет!