Привет и от мен, момичета и момчета! Вчера ме нямаше, защото имах много работа, но това не означава, че не съм продължила с детокса. Е, малко се поизложих - изпих само около 2,5 литра течности (ако бяха повече, сигурно щях да върна менюто

). Иначе бях много свежа и енергична. Колежките ми чак се шашнаха - очакваха да се влача по корем от изтощение, разправяха ми, че съм луда, че няма да издържа и т.н. Да, ама не!!!

Не само че издържах и изобщо не бях изтощена, но и главата вчера не ме боля. Може би защото първият ми ден (когато научих за детокса) бях на плодове, а не на сокове. Но все пак съм много щастлива.

Тази сутрин кантарът отчете -3,5 кг. Ще видим колко ще отчете утре, след захранването. И най-важното, колко ще отчете в началото на следващия детокс. Освен това, като се погледна в огледалото, виждам огромна промяна - торбичките под очите ми ги няма, а също и тенът ми се е променил - от белезникаво-никакъв сега е розов, като на младо момиче

. Аз ако продължавам така, ще взема да стана :1204 . (Ега ти амбициите...)
Сутринта хапнах две малки ябълки. Подготвила съм си и овесените ядки, след малко ще ги залея с вода. На обяд ще е картофена салата, а за вечеря сиренце с печени чушки. Само че нещо пак не съм разбрала правилно - за рициновото масло. Следващия път вече ще зная.
Иначе като цяло съм решила вече да закусвам с плодове (харесва ми). Освен това ще изхвърля от менюто си сладкориите, които обожавам

и хляба плюс всички тестени изделия. Зная, ще продават "диетичен" хляб, но тъй като известно време бях счетоводител на фирма за производство на хляб, зная как го правят - от бяло брашно тип 500, като добавят потъмнител. Така че на диетичен хляб вяра нямам.
Моля ви, пишете ми дали това е достатъчно или трябва да направя и други промени в начина си на хранене като цяло. За сега чао! Лек и спорен ден на всички!