Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
radost17

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от radost17 »

Да се отчета първи успешен детокс.Утре се захранвам и всичко е шест .Огромно благодаря на всички вас,непременно ще остана в темите за детокса и оризовите дни. :329
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Хайде и аз тук :).

Рупнах една ябълка към 19ч. признавам си без бой :mrgreen: . Иначе цяяял ден си бях стриктна. Не засякох колко течност съм изпила, но поне 3 л има.

Утре ще видя кантара какво ще ми каже, нещо различно или стандартното. Лошото е да ми каже стандартното, защото този път започнах от повечко килца.

Хайде засега чао ;) .
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Цоп тук съм . много пишете едвам ви изчетох / браво на Док ,че ни подкрепя. Само да кажа става точно една година детокс за мен и Кики ( мъжа ми ) Кеде по 3 дни ,някъде по 2 ,но една година без пропуснат месец. Доволна съм . Последните детокси бяхя по не стриктни ,позволявах си морков и ябълка ,но има и такива моменти . Сега бих си пожелала още дълги години детокс и най вече искам да е стриктен .ЕЕЕ ХА ДАНО СМЕ ЗДРАВИ ! Благодаря за подкрепата всеки път . Кики е винаги с мен на детокс. Много е стриктен . Жалко само ,че често ме боли главата. Този детокс за мен беше 2 дни. - 3 кг. :923 :923 :923 Днес захраних . На обяд зеле с моркови ,за вечеря картофена салата. :326
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хайде и аз на отчет.Вчера беше много тежък ден за мен и като усетих на къде отиват работите и че ще мина през просото реших да се захраня.Рициновото масло не било от най вкусните :mrgreen: И така след два дена детокс с Г(х)е и един ден захранване съм - 2,300 кг. :1099 Може би се чудите защо съм толкова щастлива като не съм издържала третия ден :1044 От месец септември правя детоксикации по 3 дена като ноември се издъних и то яко.Но засега нито веднъж не съм успяла да се захраня правилно :328 Винаги преяждах и ме болеше корем и качвах по 1 кг. още на захранването.Но вчера се получи!!!И съм много щастлива.Имайки в предвид предстоящите събитя в къщи е пълно със сладки, торта, бонбони, но аз не си опитах нищо.Захранването беше по схемата!Не ми е лесно да си го призная, но 3 дена ми идват много и като се захранвам ме напада такава лакомия, че накрая провалям всичко.Убедена съм, че детоксикацията е правилни път, но с лошото ми захранване си мисля, че вместо да изпиша вежди вадя очи.Както казва един много хубав човек истината е важно нещо и за товареших да ви опиша как протекоха при мен работите.Вие ми станахте много близки и искам да съм честна и открита нищо, че съм и засрамена :oops: И така за сега ще минана два дена детокс докато не се почувствам достатъчно силна и за три .Другото нещо, е че си получих закъснелия подарък за рождения ден - карта за фитнес.От събота съм на линия :1098 и ако усетите разместване на земните пластове с епицентър Разград да знаете, че това е кака ви мецана, която се вихри из уредите :1202 :1198 :1200 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Цвети,разсмя ме рано сутринта. :D
Честит ти подарък!Да си го ползваш със здравеи удоволствие! :1201 :1202 :1203 :1198
Не се обвинявай,че не изкарваш 3 дни на детокс.Щом за два дни имаш такъв хубав резултат,значи се справяшдобре. :524

Сега да се отчета и аз.След 3 дни течности и ориз съм -3 кг. :1141 Дано успея да се захраня правилно,че все пак ми е за пръв път и много ще ме е яд,ако оплескам нещата.
Само дето вчера забравих да си купя рициново масло и днес няма да го пия.За другия път ще съм подготвена.
Лек и успешен ден на всички! :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Момичета, благодаря и за съветите за МЦ.Положението е почти овладяно :524
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Добро утро слаБурани,
Първо резултата:2.6 кг.за цели 4 дни уставен детокс :126 Не знам какво става явно килцата трупани с години се дават трудно.Отново съм разочарована.Надявах се да са поне 3.Здраве да е ,ще се надявам до следващия детокс да съм свалила още 2 кг.Празниците свършиха,така че извинения няама.Четох снощи за глухарчето мисля да си взема и тинктура от него и да продължа.Въпреки всичко ако погледнем от страната на полу пълната чаша,вече имам да свалям не 30 кг ,а 19 ,а това си е сериозен резултат :126 .Сега трябва и да се потупам по рамото сама,щото няма кой :1062
Цвети,
сладурана си ти истинска и счуство за хумор ей такива хора харесвам :923 Честит ти празник,много весело да си изкарате.Тук само ще те отразя,че си на линия ,а поздравите на другото място.
Хубав ден на всички.
katya_den

Мнение от katya_den »

Привет и от мен, момичета и момчета! Вчера ме нямаше, защото имах много работа, но това не означава, че не съм продължила с детокса. Е, малко се поизложих - изпих само около 2,5 литра течности (ако бяха повече, сигурно щях да върна менюто :1052 ). Иначе бях много свежа и енергична. Колежките ми чак се шашнаха - очакваха да се влача по корем от изтощение, разправяха ми, че съм луда, че няма да издържа и т.н. Да, ама не!!! :1083 Не само че издържах и изобщо не бях изтощена, но и главата вчера не ме боля. Може би защото първият ми ден (когато научих за детокса) бях на плодове, а не на сокове. Но все пак съм много щастлива. :1099 Тази сутрин кантарът отчете -3,5 кг. Ще видим колко ще отчете утре, след захранването. И най-важното, колко ще отчете в началото на следващия детокс. Освен това, като се погледна в огледалото, виждам огромна промяна - торбичките под очите ми ги няма, а също и тенът ми се е променил - от белезникаво-никакъв сега е розов, като на младо момиче :221 . Аз ако продължавам така, ще взема да стана :1204 . (Ега ти амбициите...) :1097
Сутринта хапнах две малки ябълки. Подготвила съм си и овесените ядки, след малко ще ги залея с вода. На обяд ще е картофена салата, а за вечеря сиренце с печени чушки. Само че нещо пак не съм разбрала правилно - за рициновото масло. Следващия път вече ще зная.
Иначе като цяло съм решила вече да закусвам с плодове (харесва ми). Освен това ще изхвърля от менюто си сладкориите, които обожавам :1008 и хляба плюс всички тестени изделия. Зная, ще продават "диетичен" хляб, но тъй като известно време бях счетоводител на фирма за производство на хляб, зная как го правят - от бяло брашно тип 500, като добавят потъмнител. Така че на диетичен хляб вяра нямам.
Моля ви, пишете ми дали това е достатъчно или трябва да направя и други промени в начина си на хранене като цяло. За сега чао! Лек и спорен ден на всички! :1119
katya_den

Мнение от katya_den »

ОТНОВО БЛАГОДАРЯ НА CCHERI ЗА СЪВЕТИТЕ!!! :1104
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

katya_den, рициновото масло се взема само при варианта на детоксиккация с Г(х)ее.Така, че всичко е както трябва при тебе :524 Относно хляба и аз почти съм го спряла или ако ям си вземам "Вита", че ми изглежда по надежден.Това, което си решила за начало е добре, можеш да прибавиш и един плодовооризов ден през седмицата :
http://metsababa.net/phpBB3/" onclick="window.open(this.href);return false;
можеш да прочетеш повече за него и да внимаваш в комбинирането на храните, за което можеш да прочетеш тук :
http://metsababa.net/phpBB3/" onclick="window.open(this.href);return false;
pol_lyuts

Мнение от pol_lyuts »

:421 Отчет и от мен. Начало на детокса - понеделник - без прегрешения, вторник - изряден ден (само малко биричка вечерта :oops:), сряда - пак бяхме на гости вечерта :???: , да си имам късмета, почти няма детокс, в който да нямаме гости, или ние да ходим някъде, което естествено е свързано с много трудни моменти за моята воля :oops: , прегреших естествено, но все пак само с малко салата от цвекло, моркови и ряпа и една печена пиперка; добре поне, че бяхме с колата, та не се изкуших да пия и биричка :oops: , вчера мислех да изкарам още един ден на течности, без английската сол, но вечерта ние пък имахме гости, та си хапнах отново салата цвекло и моркови (много я обичам както сте забелязали ;) ) и малко маслинки. Та, днес ще захранвам, но съм на работа и нямам възможност много да се глезя, взех си ябълки, малко салата от вчера, а за довечера ще видим - може да врътна едни картофки. Сутринта кантара отчете -3,1кг, но след освинването по празниците, не съм много доволна, очаквах повече, все още съм над 70кг :328 , а като си помисля, че имаше един момент лятото, в който бях стигнала до 64,5 :328 , ох надявам се пак да стане, че и да сляза под 60 :427
Поздрави на всички и поздравления за успешно завършилия детокс, следващия месец пак на линия! :524
Заключено