Въпрос!!! Ясно, че компанията и емоциите са били на ниво и сте си изкарали чудно. Но ме интересува намирате ли МЯСТОТО за подходящо за семейна ваканция. Имам предвид като база, условия, обслужване, удобства /легла, баня, климатик и т.н./, кухня, отношение. Въобще препоръчвате ли го за семейна почивка с дете. За климата е ясно. Ще съм благодарна за всяко лично мнение и препоръки за избор на стая, услуги и т.н.
mari_ko, Усоето става за семейна почивка, но .. с няколко уговорки.
Ние бяхме в изключително тясна стая, при все че бяхме 5 човека - 3 деца и двама възрастни. Но тази стая няма да е ОК дори и за семейство с 1 дете, защото просто предлага удобства за макс двама души. Климатик нямахме. Иначе има къде да се пуснат да играят децата съвсем спокойно. Персонала е ведър и спокойно приема детските щуротии. Храната не бих похвалила, но има и по-трагични случаи. Така че с две думи ... става за почивка, за която няма да се отделят много пари (особено ако дестинацията ви е близо).
Аз напълно споделям казаното от Тита. УСОЕТО не е достатъчно уредено, стаите са малки, нищо че се водят апартаменти. Интернет и климатик няма.
Иначе е много тънко като цена. Като разположение и като визуална наслада определено си заслужава. Още повече, че човек лесно стига до Търново и има доста какво да разгледа. Място за игра - огромно. Никой не прави забележки на децата. Спокойно и безопасно е дотолкова, че можеш да оставиш детето сутрин само да си играе, а ти да се наспиш.
Храната ..... абе гладни няма да останете.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Благодаря ви за споделеното мнение. Може би ще се прежаля с тези малки стаи. Иначе не ми е никак близо, но искам да сменя климата, средата и най-вече обкръжението Храната не я мисля толкова.
И аз се прибрах най-сетне след безкрайни митарства из страната. Е, само до събота, но както и да е.
Ние към края на месеца се очертава да ходим до Белград - ще има конференция, на която трябва да представим Слоу Фуд България. И тъй като колата продължава да ни прави триста ядове, май ще се наложи да ходим с автобус .
Сега по същество :!: Ще има ли 6 септември в Черни Вит :?: :?:
Ако да, то е време за отпочване на организацията, че като знам какви сме експедитивни...... :lol:
Засега двете са свободни, има и още една, която е на други хора, но на много приемлива цена - последно беше 10 лв на легло. Разбира се, условията не са луксозни, но е много чистичко и приятно.
Аз не мога категорично да кажа нищо. Принципно плана за 6-и беше пътуване до Горна. Което ще рече,че ще ми е много лесно да се качим пръво на Черни Вит за 6-и и 7-и и на осми да продължа натам. От друга страна с 2 приятелски семейства планирахме уикенд в Черни Вит на 15-16-и септември.... Ясно е, че не мога да се кача и двете седмици на планината и се страхувам, че не мога да откажа и на приятелите ни.... Като цяло все още съм в незнание, но поне така стоят нещата. Ще ми се и другите да си кажат мнението.
Цони, благодаря, че повдигна темата... Аз лично, признавам си без бой, бях забравила за идеята .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Ох ... За съжаление ние няма да можем да дойдем,а много ми се идва в Черни Вит, ама много! Обаче няма как да се случат всички неща, които искам, за съжаление. За сега отлагаме пътуването.