РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Мнение от cchery »

Момичета, здравейте. Аз се поизгубих, но имаше причина за това. Миналата седмица работих. при това работих здраво - от сряда до неделя включително. По цял ден и в повечето дни до 22 часа, че и след това. Бях поела ангажимент да направя един сайт - срещу заплащане, разбира се. И го направих. За рекордно кратко време. Имаше причина за това бързане - исках, тръгвайки за лагера в Кранево, да нямам работа! Да бъда САМО и ЕДИНСТВЕНО на лагера. А не да отделям време и да работя. Е, постигнах си целта.... малко с цената на нерви и здраве, но пък нали от утре ме очаква нещо интересно, вълнуващо и най-вече добро именно за моето здраве :954 :954 :954 .

Ели, напълно добре разбирам всичко, което си написала за започването на твоето учене.... Съгласна съм изцяло, че е безкрайно трудно на едни "по-дърти" години да четеш, запаметяваш, възпроизвеждаш, с две думи - да учиш. Дори и разбирането се оказва препъни камък... уж всичко, което прочетеш, си го чувала, и имаш понятие, но на практика нищо не разбираш. Четеш един абзац. Свърваш го. И разбираш, че трябва да го прочетеш поне още веднъж, защото....... или не си разбрала, или не си запомнила. И това, за съжаление, не се оказва последното прочитане на този същия абзац.....

Виж, трудностите ще са безкрайно много пред теб. НО...... наистина искам да повярваш много, много силно в 2 неща:
  • ПРАВИШ ГО ЗА ТЕБ! ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАШ!!!! Ти заслужаваш тази крачка!
    Ти си и родител, който възпитава с пример!
ЩЕ СЕ СПРАВИШ! И ще си много горда от себе си! И най-добре почни отсега да пропускаш да акцентираш на моментите, в които според теб, си се провалила..... Просто ги пропускаш. Не ги мислиш. Не ги и споменаваш. Стъпваш върху тях и отскачаш на "платформата" с успешно направените проекти, с успешно взетите изпити, със знанията, които си придобила. Няма човек, който да запаметява на 100%..... не количеството те прави по-умна и можеща!!! Знаеш - това е привилегия на качеството! Моля те - вярвай в теб, защото аз лично вярвам много силно, че МОЖЕШ! :329 :329 :329 :329 :922
Нели написа: 04 Сеп 2021, 16:55 Здравейте, момичета!
Дойде септември и веднага се оказах по-заета. Ремонтът на залата напредва, училището на Ани наближава, от вторник съм на работа, лагерът предстои...
Дааааа...... как само се присламчи тоя септември :1062 :1062 :1062 .... по терлици, бос-босеничък.... а ето го - вече се задава първият учебен ден... НО преди него има 4 дни в Кранево, които трябва да преживеем! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Е, момичета, преживяхме четирите дни в Кранево. Минаха. Бяха натоварени и свободни едновременно. Чисто физически аз не се уморих много, защото не тренирах кой-знае колко, повече снимах и се занимавах с разни организационни въпроси. Въпреки това бях част от лагера на нашия клуб, надявам се - значима.
За днес няма да пиша повече, трябва ми малко време да погледна снимките и да се уталожат емоциите.
Чери, Цвети, Деси, радвам се, че бяхте част от всичко това!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

18.09. - Вярната Дата за Женски кръг на Любовта с Мандала Танц!
от: Силвия и Елена (silvia@djavarava.com)
дата: 14.09.2021

Вярната дата за Женски кръг на Любовта с Мандала Танц във Варна е събота, 18ти септември!

Скъпи красавици,

За съжаление в самото обявено събитие и предишните имейли бяхме сбъркали датата за провеждане на Женския кръг на Любовта!

Бяхме изписали като дата 17ти септември, но планът винаги е бил то да се случи в събота следобед - за да е удобно за максимално голям брой от вас и да не сте възпрепятствани от работния ден.

Затова молим за извинение и тук се коригираме - Женският кръг с Мандала Танц ще се случи тази събота, 18ти септември.

Ако си уморена от това да поддържаш роля, да стаяваш трудни за казване истини, да носиш товара на собствени и чужди очаквания, ако имаш нужда да си просто себе си, да говориш, пееш, танцуваш в свобода, в своята истина, да дадеш на Любовта да влезе навсякъде в теб, където досега не си й позволявала...

Ела, да бъдем заедно в своите неподправени истини.

Да се учим заедно да бъдем видени в своите несъвършенства, в своя хаос, и дори в своите провали. Показвайки така своята най-истинска и неподправена красота. Усещайки с нова сила, че и така сме достойни за обичане.

Такова място ще бъде предстоящият Женски кръг на Любовта с Мандала Танц в Зала Алуна на 18.09. Този усещам, че е истинският смисъл на събитието.

В рамките на около 4 часа и половина ще се потопим в:

✿ Кръг на споделяне - без филтри, без анализи, без съвети.
Просто възможност да изкажем това, което е в нас и бъдем чути и видени в него. Без преценка, без етикет, без опит за доказване, без изводи грешим ли или не. Тук ще усетим, че нашата истина е свещена. Че всяка емоция, нужда, копнеж, са приети.
Често именно тогава се случва най-истинското лечение вътре в нас - когато просто сме чути и видени, без нуждата да се доказваме или бъдем спасявани.

✿ Време за песни и мантри - за да се леят чувствата ни по един от най-красивите и истински начини; за да помогнем на гласа ни да остава по-лесно в своята истина и... просто за да ни е радостно и хубаво!

✿ Мандала Танц - ще завършим с мистерията на женския сакрален танц, в който се свързваме с Потока на женското в телата си, започваме да пускаме бреме и тежест, зареждаме енергийното си поле със свежа женска енергия, даваме на сърцата си да творят новата ни реалност, даваме място на Любовта да влезе и залее живота ни...

Добре си дошла със своята истина и своя копнеж за Любов, каквито и да са те в този период от живота ти. Ще те чакаме там, за да се подкрепяме една друга в това.

П.П. Събирането на 18ти септември ще бъде старт на поредица такива месечни кръгове на женската енергия и любовта - всеки със своя фокус и идея, спонтанно изникващи и оформящи се, както повелява Потокът.

Този стартиращ кръг ще бъде по-дълъг, докато следващите месечни срещи ще бъдат в рамките на около 2 часа. Но кръгът на 18ти септември би бил прекрасна инициация в този Поток.

Кога: 17ти септември 2021, 15:00-19:30ч.
Къде: Зала Алуна - Варна, ул. Ген. Столипин 58

С Обич,
Силвия, Елена и целия ни екип ❤
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Деси, май пак ти се идва към Варна? :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели написа: 14 Сеп 2021, 15:58 Деси, май пак ти се идва към Варна? :)
Идва ми се винаги във Варна.
Но не мога, мила моя.
По-скоро пуснах информацията заради теб :923

За яйцеклетката - видео - стори ми се интересно - цък!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Момичета, преброихте ли се успешно?
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа: 15 Сеп 2021, 11:06 Момичета, преброихте ли се успешно?
Да, Деси, от първия път, още преди лагера.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз днес успях най-после! :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета!
Ето, че отмина лятната ваканция и за децата, и за нас. Отново сме в учебен ритъм и то какъв! Ани вече има да учи по френски, аз имам да подготвям лекция за утре... А още ми се ходи на плаж! :954
Как е при вас? Ели и Еми, вие също сте ученички, при вас как е?
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета!
Ето, че отмина лятната ваканция и за децата, и за нас. Отново сме в учебен ритъм и то какъв! Ани вече има да учи по френски, аз имам да подготвям лекция за утре... А още ми се ходи на плаж! :954
Как е при вас? Ели и Еми, вие също сте ученички, при вас как е?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Ето ме и мен. Центрирала съм се пред ТВ-то и гледам мача на ЦСКА в лига Европа срещу Рома. И ми е едно добре. Хапнахме с Бела - имах свински гърди и ги сготвих на фурна с тиквички, картофи и картофи. Пийнах студена водица.... нали съм в период на изграждане на нови навици следствие лагера в Кранево :221 , ама така да ми се пиеше червено винце.... Обаче се удържах и... ето ме с "чиста съвест" :955 .

Да - учебната година почна при това отвсякъде. И Бела вече се сдоби с домашно - по математика. Имат нова класна и много нови учители. Най-вече по разказвателните предмети, каквито миналата година нямаха, т.к. е в паралелка с изучаване на интензивен чужд език. Само дето се чудя от смисъла на всичко това - миналата година имаха 19 часа немски и нито един разказвателен предмет. Тази година имат едва 4 часа немски, а всичките разказвателни предмети ще ги изучават 2 в 1, т.е. ще учат материала и от 8-и клас (вече купих по 2 учебника по биология, химия, физика, история и география)... Ще е едно голямо мазало, но каквото - такова.

На Ани желая успешен старт в новото училище и дано то се окаже добра среда за нея!!!! :)

Момичета....., мисля че е станало ясно, че лагерът в Кранево много ми допадна. Винаги съм искала да тренирам по този начин - мечтала съм да стана професионален спортист (но майка не ми разреши), мечтаех да стана и командос (макар да не знам дали жени в България изобщо се допускат в специалните части :1062 ), мечтаех да завърша полицейската школа в Симеоново, но те обявиха нулев прием за жени за 1995 г., когато аз завърших 12 клас, и така..... тези няколко мечти сега си ги изживях в рамките на 3 дена. Какво да ви кажа... да ставаш в 5:30 сутринта, за да ходиш да бягаш по плажа, след това цял ден да тренираш и всичко да приключва с нощен поход в 21 часа, звучи като невъзможно, НО.... напротив - съвсем реално е. С подходящото обкръжение и компания се случва безпроблемно.

Радвам се, че имахме повече време да изкараме заедно с Цвети, Нелката и Деси. Че се видяхме и после със Зори във Варна... и че този лагер ми осигури и 3 дена, които да прекарам и при майка.... Нелката е пуснала страхотни снимки, но в момента хич и не мога да намеря линка към тях....

Иначе аз почнах работа - бях поела ангажимент за редизайн на част от страниците на 1 сайт, който правих миналата година. Намислила съм още малко разчистване из нас, но ми трябва свободно време и муза. Но и това ще стане.

Ели, този път нямаше време да ти се обадя като си бяхме в Горна. Единият ден майка ме помоли да ѝ помогна за нещо, после пък Бела се пуснахме по магазините в Горна и ѝ накупих доста хубави дънки и блузи за училище. Свърших и още нещо много полезно - от поне 10 години майка събира и пакетира вестниците, които чете... направо беше заринала апартамента с тях. Преди време ми спомена, че иска да ги предаде на вторични суровини - е ходих да проверя дали има такова чудо в Горна. Оказа се, че има и им занесох точно 98 килограма вестници за крупната сума от 4,90 лв.... :221 . Направо ми се отвъртяха ръцете..., но поне апартаментът вече малко от малко "диша".

Друго от мен по-съществено няма....

Спокойна нощ на всички. :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено