Здравейте, момичета. Ето ме и мен. Центрирала съм се пред ТВ-то и гледам мача на ЦСКА в лига Европа срещу Рома. И ми е едно добре. Хапнахме с Бела - имах свински гърди и ги сготвих на фурна с тиквички, картофи и картофи. Пийнах студена водица.... нали съм в период на изграждане на нови навици следствие лагера в Кранево

, ама така да ми се пиеше червено винце.... Обаче се удържах и... ето ме с "чиста съвест"

.
Да - учебната година почна при това отвсякъде. И Бела вече се сдоби с домашно - по математика. Имат нова класна и много нови учители. Най-вече по разказвателните предмети, каквито миналата година нямаха, т.к. е в паралелка с изучаване на интензивен чужд език. Само дето се чудя от смисъла на всичко това - миналата година имаха 19 часа немски и нито един разказвателен предмет. Тази година имат едва 4 часа немски, а всичките разказвателни предмети ще ги изучават 2 в 1, т.е. ще учат материала и от 8-и клас (вече купих по 2 учебника по биология, химия, физика, история и география)... Ще е едно голямо мазало, но каквото - такова.
На Ани желая успешен старт в новото училище и дано то се окаже добра среда за нея!!!!
Момичета....., мисля че е станало ясно, че лагерът в Кранево много ми допадна. Винаги съм искала да тренирам по този начин - мечтала съм да стана професионален спортист (но майка не ми разреши), мечтаех да стана и командос (макар да не знам дали жени в България изобщо се допускат в специалните части

), мечтаех да завърша полицейската школа в Симеоново, но те обявиха нулев прием за жени за 1995 г., когато аз завърших 12 клас, и така..... тези няколко мечти сега си ги изживях в рамките на 3 дена. Какво да ви кажа... да ставаш в 5:30 сутринта, за да ходиш да бягаш по плажа, след това цял ден да тренираш и всичко да приключва с нощен поход в 21 часа, звучи като невъзможно, НО.... напротив - съвсем реално е. С подходящото обкръжение и компания се случва безпроблемно.
Радвам се, че имахме повече време да изкараме заедно с Цвети, Нелката и Деси. Че се видяхме и после със Зори във Варна... и че този лагер ми осигури и 3 дена, които да прекарам и при майка.... Нелката е пуснала страхотни снимки, но в момента хич и не мога да намеря линка към тях....
Иначе аз почнах работа - бях поела ангажимент за редизайн на част от страниците на 1 сайт, който правих миналата година. Намислила съм още малко разчистване из нас, но ми трябва свободно време и муза. Но и това ще стане.
Ели, този път нямаше време да ти се обадя като си бяхме в Горна. Единият ден майка ме помоли да ѝ помогна за нещо, после пък Бела се пуснахме по магазините в Горна и ѝ накупих доста хубави дънки и блузи за училище. Свърших и още нещо много полезно - от поне 10 години майка събира и пакетира вестниците, които чете... направо беше заринала апартамента с тях. Преди време ми спомена, че иска да ги предаде на вторични суровини - е ходих да проверя дали има такова чудо в Горна. Оказа се, че има и им занесох точно 98 килограма вестници за крупната сума от 4,90 лв....

. Направо ми се отвъртяха ръцете..., но поне апартаментът вече малко от малко "диша".
Друго от мен по-съществено няма....
Спокойна нощ на всички.