Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
pol_lyuts

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от pol_lyuts »

Цвети, сега видях, че имаш рожденичка! Да ти е жива и здрава, много да те радва и да има страхотно детство, изпълнено с весели игри и добри приятели! Весело празнуване! А за мама :1104
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет!
Кантара не ме зарадва особено тази сутрин. 3-4 дни при мен резултата е все един и същ вече почти 3 години - 1,5кг. Ще дерзая с други средства да сборвам прегрешенията по празниците.
Сега хрупам едно ананассссссче, а тиква ми се пече във фурната.

Хубав ден и прекрасен уикенд ;) !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето ме и мене най-сетне. Отчитам невероятен детокс този път. 3 дена стриктни. Едва снощи хапнах около 200 г зеле+моркови с лимонов сок и то просто щото ми писна да гледам масата празна :D :D :D . Глад не изпитах, чувствах се лека, весела, ефирна и щастлива. Мисля, че разбрах най-сетне: стриктният детокс води до всичко това.

Резултатът в килограми - минус 2,7!!! :1082 :1082 Дотук, напук на голямата бройка детокси, които съм преживяла, съм нямала дори и по 2 пълни кг свалени, а тази сутрин ми идеше да гушна кантара и да му се отдам даже :221 :221 :221 Щастие ви казвам.....

И нещо смешно да ви кажа от снощи. Милият Момчил, не че беше толкова прегладнял, но душиците и на двама ни плачеха, гледайки трета вечер празната софра :???: :???: . И хапнахме и двамата такава салатка - зеле с моркови. Обаче неговият корем явно беше харесал почивката през изминалите дни и абсолютно против новата хранителна инвазия :128 :128 почна да протестира. Отначало тихичко и едва доловимо и за самия Момчил, но с минаване на минутките, осведомителната агенция, вградена в тялото на моя мъж, пускаше бюлетин след бюлетин :1045 :1045 ...... докато накрая почна да печата безспирно... звукът идващ от дълбините на Момчиловия корем беше ясен, строг и категоричен - звук на обречения на дълго и продължитело ядене аскет. Естествено какафонията прати Момчил няколко пъти и за справка при белия кон ........, а всеки минаващ покрай офиса на белия кон член на нашето семейство почваше да търси причината за разтроеното си обоняние...... дори и Пуха.... като че ли и останаха няколко плешиви места по козината. Но и това не беше всичко, лягайки си в общата спалня, собствеността на Момчил ми доказа един физичен ефект, а имено, че матракът има доста добра аудиопроводимост. Не стига, че чувах скърцането от корема на Момчил с ушите си, ами матракът го усилваше и го възприемах и чрез кожата си под формата на трептения. Всичко това приключи след поредната справка при белия кон, но споменът, както виждате е жив! :1062 :1062 :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140
Бооооже, Чери ще си умра от смях някой ден, докато чета твоите описания! И аз имам подобни преживявания, но са от днес, след като си гризнах 2 ябълки. Но при мен ефектите са само звукови. Вчера ансола не ми подейства изобщо и днес съм като балон. До обяд бях на 2 кивита и две ябълки, сега похапнах овесени ядки и дано овеса ме отведе при коня, че иначе ще гръмна.
Иначе и аз отчитам супер стриктен детокс и съм -3 кг и първата цифра на кантара вече е 5! 59 килограма съм била последно, вероятно в 6 клас. Иска ми се да ги задържа стабилна на 60.
mamadida

Мнение от mamadida »

Хайде мина и този детокс, и то не как да е много стриктно и успешно :-)
Поразията от празниците е почти поправена. Кантара сутринта отчете -3 кг и няма да ми се наложи да си поправям линийката нагоре. :222

Чери Мила,

Наистина са те неповторими постовете :221

А къде се губи Зори Мърмори? Вчера се опитах да и пратя имейл от тук с какво ми е помогнал детокса, но го получих на моя си имейл. Чудех се дали не съм объркала нещо или и тя си го е получила а това е само копие за мен. Сигурно ми е тъпичък въпроса, но не се оправям много с тея форуми :oops:

Хайде успешен ден на всички!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа::1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140
Бооооже, Чери ще си умра от смях някой ден, докато чета твоите описания! И аз имам подобни преживявания, но са от днес, след като си гризнах 2 ябълки. Но при мен ефектите са само звукови. Вчера ансола не ми подейства изобщо и днес съм като балон. До обяд бях на 2 кивита и две ябълки, сега похапнах овесени ядки и дано овеса ме отведе при коня, че иначе ще гръмна.
Иначе и аз отчитам супер стриктен детокс и съм -3 кг и първата цифра на кантара вече е 5! 59 килограма съм била последно, вероятно в 6 клас. Иска ми се да ги задържа стабилна на 60.
Еееееее, Цони, цифрата 5 ....... хахаха, май наскоро не я бях виждала в ничий пост!!! БРАВО!!!! :326 :326 :326 :326 :326 :326 Май-май.... ще валят тука едни специални рангчета :1062 :1062 . И много поздрави на белия кон като се срещнете.... надявам се да е читав и в кондиция след снощи...... :1069 :1069 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

cchery написа:
Еееееее, Цони, цифрата 5 ....... хахаха, май наскоро не я бях виждала в ничий пост!!! БРАВО!!!! :326 :326 :326 :326 :326 :326 Май-май.... ще валят тука едни специални рангчета :1062 :1062 . И много поздрави на белия кон като се срещнете.... надявам се да е читав и в кондиция след снощи...... :1069 :1069 .

В моя,бе Чери 53 :123 :1099
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Ей Черита спука ме от смях :955 , чак детето пожела да му прочета на какво толкова много се смея. И аз имах подобен ефект снощи , но бързо ме подгони при белия кон и се успокои коремището.

Преди малко се захраних със зеленчукова супа и чакам да изстине печената тиква. А за довечера още не съм решила.

Цони поздравления, на мен цифрата 5 ми се струва хипердалечен блян.
Последно промяна от Орхидея на 21 Яну 2011, 15:44, променено общо 1 път.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

VIKI1023 написа:
cchery написа:

В моя,бе Чери 53 :123 :1099
По-скоро имах предвид петица на човек, който е имал да смъква повечко..... доколкото си спомням ти си беше под 60 и преди или пак бъркам? :)

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Орхидея написа:Ей Черита спука ме от смях :955 , чак детето пожела да му прочета на какво толкова много се смея. И аз имах подобен ефект снощи , но бързо ме подгони при белия кон и се успокои коремището.

Преди малко се захраних със зеленчукова супа и чакам да изстине печената тиква. А за довечера още не съм решила.
Хахаха, Орхи, ама то и аз много се смях снощи..... все едно се чуваше отваряне на заклеясала стара порта........ нали се сещате от тези дебелите, букови порти с метален обков..... и в края на този звук се чуваше нещо, което бих оприличила като падане на ключ...... :221 :221 :221

radost17

Мнение от radost17 »

ДАМИ и господа разбирасе,ве4е писах за успешния си детокс но искам да ви споделя..смятам да започна диетка много салатки и месо че това е режима които ми понася най добре.Та дали е добре да карам така до следващия детокс не искам вече на съм пухкавелка .Благодаря ви пак че сте готини развиращи и помагащи :329
Заключено