Привет, момичета!
Вер, всичко това, което си описала за състоянието на Явор звучи доста стряскащо! Много силно се надявам да успеете да откриете начин за справяне с това състояние, който да не е оперативен. Аз не разбирам много от тези неща, но съм чувала, че тези операции не са много успешни. Един познат за няколко години го оперираха 3 пъти в Мадрид, но без резултат. Него все си го боли и се стига и до подобни състояния, когато не може изобщо да стане от леглото или да ходи. Разбира се не казвам това, за да ви разубеждавам, всеки случай си е различен, а и много си зависи от самия човек, дали след операцията се пази и полага желаните усилия , за да се възстанови. Дано да ни зарадваш скоро с добри новини от днешното посещение в болницата!
Чери, супер че сте били на мача снощи! То по телевизията като гледахме беше голяма емоция, представям си какво е било на стадиона! Аз лично много се радвам, защото това е една много добра реклама за България! Хубаво е когато се чуват и хубави неща за нашата страна, а не да ни свързват само с престъпни схеми, наркотици, корупция и т.н.
Ели, благодая за хубавие думи и подкепаа! Всъщност,
благодаря от сърце на всички!
Много сте мили и сте много добри хора, нещо , което в днешно време май се случва все по-рядко!
За моята анемия какво да кажа, чесно казано не знам колко ми е бил хемоглобина. Докторката видя резултатите в компютъра и ми каза, че имам. Не съм искала да ми разпечатва копие и за мен, а и не попитах... Нямам идея на какво може да се дължи. Старая се да се храня добре и разнообразно, а и месо си хапвам. През живота ми съм имала анемия през двете бременности и по време на едното кърмене, което беше доста продължително. Сега не знам защо така се получи, може би и напрежението и стреса да са оказали влияние. Нищо, и това ще мине, важното е децата да са добре, защото когато те са добре и аз съм добре!
Чери, као казваш, че постингът ми ти се е видял доста кротък...

То по-добре, че писах доста веме след новината за операцията, защото ако бях писала веднага след това щях да орева форума - буквално! Няколко дни не бях на себе си и ми беше трудно да се справям дори с ежедневните задължения. Но мина малко време и се окопитих. Както казваш и ти
Трябваше ми малко веме , за да го осъзная и да спра да мисля само за това. Примирих се, че няма как да го избегнем и просто трябва да минем и през това и да се справим. Няма друг начин. И когато го осъзнах и се примирих ми олекна и се успокоих.
На Гого днес му махнаха конците. А в понеделник му извадиха двете зъбчета. С упойка и всичко е било ОК. После дълго говорихме как ще оставим зъбчетаа под възглавницата пез нощта и феята на зъбките ще ги вземе, а на тяхно място ще остави парички! Е, оказа се, че в Испания нямало фея и зъбките се взимат от Мишленцето Перез...!

Не че имаше голямо значение... На дугия ден Гоги откри под възглавницата 2 монети по 1 евро и беше много щастлив!
За проблема със сърцето ще цитирам становището от прегледа:
"Дискретен пролапс на митрална и трикуспидна клапи при нормални размери на двете камери.
Тенденция към синусова тахикардия.
Стриктна проилактика на инф. ендокардит с бактерицидни антибиотици. "
Ето за това за всяко нещо започнаха да му дават АБ. А за тотално спадналия му имунитет и аз съм на същото мнение. Вече започнахме опашката на д-р Михайлов, витамин C, клеевата тинктура я давам постоянно от октомври до април. Започнах да му давам и пчелно млечице. Правя му и промивки на носа с физ. разтвор с клеева, защото ми се струва, че се опитва да пусне сополи. При нужда веднага ще включа още нещо. А за инфото за Силицеа-та много мерси - ще го имам впредвид и ще си поръчам.
Имам още какво да пиша, но децата вече нямат търпение да ходим навън, за това за сега спирам!
Още веднъж - благодаря ви за подкрепата! Страхотни сте!