Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Мнение от cchery »

Добро дъждовно утроооооооо :954 :954 . Днес съм рано-ранила тук във форума, ама по-добре така отколкото като вчера - да се каня, каня, каня да напиша нещо и накрая............. НИЩО.... :1062 .

Верка, исках да ти напиша следното онзи ден, ама явно..... съм спала:
Ver написа:Чери, разгледах ги тези неща на Nuga Best. Масажиращите легла са страхотни, само не намерих никакви цени :1062 Сигурно не случайно :) Щадили са хората да не получат инфаркт сигурно :222
Тази фирма Нуга Бест има салони, които са оборудвани с нейната техника, и всеки може да се възползва от тях срещу минимална цена за 1 посещение - мисля, че е 1,50 лв, но не съм сигурна. Единственото условие е: преди процедурата трябва да се изслуша 15-минутна лекция за продуктите на фирмата. Един от салоните се намира на пазара в Младост 1. Ако се решите на тази стъпка с Явор, с удоволствие ще ви помогна да ги намерите. А ако днес имаш нужда от помощ за ВМА и Явор, можеш да ми се обадиш без каквито и да било притеснения - специално ВМА го знам много добре къде се намира, как се стига дотам и къде може да се паркира. Съвсем сериозна съм! :!: .... Мога да подкрепям, да прикрепям хора ако се налага... както знаеш - силничка съм си :1062 :1062 . Чакам с надежда да ни напишеш, че имаш хубави новини след прегледа.

Момичета, снощи с Коската бяхме на мача на Лудогорец с Базел...... няма такава емоция. :) Трудно се подава на описание онова, което все още е емоция ........ щастлива съм, защото имах нужда от подобна смяна в ежедневието, а завършила така добре ...... това си беше само бонус. Е, нещата почнаха мегаааааааа зле в началото, защото озовавайки се пред стадиона, разбрах, че разполагаме само с 1 билет.... лоша комуникация между Момчил и брат му, от който трябваше да си вземем билетите с Коската. Но важното е, че се намери решение, макар да костваше на Момчил малко обикаляне из Младост и пътуване с метрото, за да ни донесе втория билет :1216 :1216 ....

Днес мнооооого ми се спи........ и ще става все по зле. :lol: ..... с това сиво небе навън, което ме кара само на сън. Но въпреки това - желая ви прекрасен ден!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Чери, благодаря :923, ама много :)
Организирахме някак военната акция - един приятел ще ни закара до там и ще гледа Ава през това време, а ние ще се пренесем някак си до еди кой си етаж на болницата, надявам се успешно :427 Дано предложат нещо адекватно докторите там!
А идеята за Нуга Бест не изглежда никак лоша, въпросът е човек да стане готов за рехабилитация. Последното си го пожелавам силно :)
Радвам се за емоциите ти! :326
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, момичета!

Вер, всичко това, което си описала за състоянието на Явор звучи доста стряскащо! Много силно се надявам да успеете да откриете начин за справяне с това състояние, който да не е оперативен. Аз не разбирам много от тези неща, но съм чувала, че тези операции не са много успешни. Един познат за няколко години го оперираха 3 пъти в Мадрид, но без резултат. Него все си го боли и се стига и до подобни състояния, когато не може изобщо да стане от леглото или да ходи. Разбира се не казвам това, за да ви разубеждавам, всеки случай си е различен, а и много си зависи от самия човек, дали след операцията се пази и полага желаните усилия , за да се възстанови. Дано да ни зарадваш скоро с добри новини от днешното посещение в болницата! :922

Чери, супер че сте били на мача снощи! То по телевизията като гледахме беше голяма емоция, представям си какво е било на стадиона! Аз лично много се радвам, защото това е една много добра реклама за България! Хубаво е когато се чуват и хубави неща за нашата страна, а не да ни свързват само с престъпни схеми, наркотици, корупция и т.н.

Ели, благодая за хубавие думи и подкепаа! Всъщност, благодаря от сърце на всички! Много сте мили и сте много добри хора, нещо , което в днешно време май се случва все по-рядко!
За моята анемия какво да кажа, чесно казано не знам колко ми е бил хемоглобина. Докторката видя резултатите в компютъра и ми каза, че имам. Не съм искала да ми разпечатва копие и за мен, а и не попитах... Нямам идея на какво може да се дължи. Старая се да се храня добре и разнообразно, а и месо си хапвам. През живота ми съм имала анемия през двете бременности и по време на едното кърмене, което беше доста продължително. Сега не знам защо така се получи, може би и напрежението и стреса да са оказали влияние. Нищо, и това ще мине, важното е децата да са добре, защото когато те са добре и аз съм добре!

Чери, као казваш, че постингът ми ти се е видял доста кротък... :) То по-добре, че писах доста веме след новината за операцията, защото ако бях писала веднага след това щях да орева форума - буквално! Няколко дни не бях на себе си и ми беше трудно да се справям дори с ежедневните задължения. Но мина малко време и се окопитих. Както казваш и ти
cchery написа: Сега имаш 2 варианта - да тъжиш и да премисляш най-черните варианти или вариантите да си минат, когато им дойде времето, а ти да си живееш живота такъв, какъвто ти е . :922 :922 :922
Трябваше ми малко веме , за да го осъзная и да спра да мисля само за това. Примирих се, че няма как да го избегнем и просто трябва да минем и през това и да се справим. Няма друг начин. И когато го осъзнах и се примирих ми олекна и се успокоих.
На Гого днес му махнаха конците. А в понеделник му извадиха двете зъбчета. С упойка и всичко е било ОК. После дълго говорихме как ще оставим зъбчетаа под възглавницата пез нощта и феята на зъбките ще ги вземе, а на тяхно място ще остави парички! Е, оказа се, че в Испания нямало фея и зъбките се взимат от Мишленцето Перез...! :1062 Не че имаше голямо значение... На дугия ден Гоги откри под възглавницата 2 монети по 1 евро и беше много щастлив!
За проблема със сърцето ще цитирам становището от прегледа:

"Дискретен пролапс на митрална и трикуспидна клапи при нормални размери на двете камери.
Тенденция към синусова тахикардия.
Стриктна проилактика на инф. ендокардит с бактерицидни антибиотици. "

Ето за това за всяко нещо започнаха да му дават АБ. А за тотално спадналия му имунитет и аз съм на същото мнение. Вече започнахме опашката на д-р Михайлов, витамин C, клеевата тинктура я давам постоянно от октомври до април. Започнах да му давам и пчелно млечице. Правя му и промивки на носа с физ. разтвор с клеева, защото ми се струва, че се опитва да пусне сополи. При нужда веднага ще включа още нещо. А за инфото за Силицеа-та много мерси - ще го имам впредвид и ще си поръчам.
Имам още какво да пиша, но децата вече нямат търпение да ходим навън, за това за сега спирам!
Още веднъж - благодаря ви за подкрепата! Страхотни сте! :922 :922
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

Добра вечер на екипа по Неотложна помощ към Баба Меца EU :1062
След близо 3 часово чакане в болницата, се видяхме със завеждащ клиниката по неврохирургия в център "Гръбнак" във ВМА. Приемат Явор в неделя в отделението - за озонова терапия.
Дано има ефект!
Бъни и аз съм на мнение, че се справяш чудесно :524 Продължавай в същия дух и всичко да се оправя!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни и Вер, тъкмо спирах компа и реших да надникна дали някоя от вас двете - да, точно от вас двете не е минала да пише........ и ето ме :954 - аз също пиша. Бъни, поне зъбчетата вече се остойностиха :1062 .... Диагнозата със сърчицето ще я проверя при пръва възможност с моята приятелка, чието момиченце имаше сърдечен проблем преди време. А за Марти - ще те чакам пак ей така да минеш "набързо" макар и да кажеш..... "Свърши се, всичко вече е зад гърба ни!" :923 :923

Верка, на фона на всичко, което досега си ни писала .... мисля, че влизането на Явор за терапия с озон си е направо гигантска крачка напред към ....... поне нещо за неговия проблем. Ще стискам палци не ами..... и бицепси ще пъна - е ме на, нали за това ще тренирам 90 дена :1062 :1062 .

Радвам се, радвам се много на вашите постинги - вярвайте ми...... звучите страхотно по-различно от предишните и ми се струва, че долавям повече вяра у вас самите, което в случая е най-важното :922 :922 :922 .

И така екипът по Неотложна помощ отива в леглото, щото ако още малко се помота без сън, сам ще си стане пациент. :221 :221

:823 :1057 :1115 :823 :526 :823 :1115 :1057 :823

На 6-годишната вече Вики желая от сърце да си остане дете, дори преследвайки яростно мечтите си!!! Краси, много здраве, късмет и едно супер успешно начало на Вики през тази цяла седма (започваща от днес) годинка! :954 :954

[img]http://www.vcards.bg/uploads/2/347389.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Чери, хубаво пишеш и ти :923
Поне някой да разправя и за други по-хубави неща :)
Аз вчера се почувствах една идея по-добре, защото поне направихме нещо по въпроса.
Дали ще помогне терапията само времето ще покаже.
Аз ще се опитам да надцакам Бъни обаче - след като миналата седмица Ава беше болна, по миналата Мони, сега Симонка прави дубъл като вназпано вдигна Т на обяд и се просна на леглото :128
Кой е наред? :1046 :1053
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте в петък!
cchery написа: Бъни, а с какво всъщност се занимаваш - писала си за идването на шефовете ви?!?!?!
Чери, ние от 9 години работим и живеем в едно имение. Работата на мъжа ми е да поддържа тревните насаждения зелени и добре окосени, цветните градинки да са също добре поддържани и ако има нещо друго, каквото и да било по цялото имение - било то свързано с документи или някаква авария, повреда - за всичко трябва да се грижи и да оправя. Освен това заедно със съдружника на шефа обработват ( оран, засяване, жътва) около 350-400 декара земя. Моята работа пък е да се грижа за къщата на шефовете. Чистене , оправяне преди да дойдат и след това. В общи линий всичко, което правя в моята си къща, без готвене - те си готвят сами. Ние си имаме отделна къща в която да живеем. Не е много голяма, но като за нас 4-мата си е супер и е много уютна. Вярно, живеем в извъннаселено място, но пък е толкова тихо и спокойно... Една малка идилиика! Много наши познати казват, че не биха могли да живеят така, но то както се казва "разни хора - разни идеали". Разстоянието до градчето е 12 км, така че не отнема кой знае колко много време ако искаш да отидеш. Та така, това е нашето занимание.... :)
Ver написа:Аз ще се опитам да надцакам Бъни обаче - след като миналата седмица Ава беше болна, по миналата Мони, сега Симонка прави дубъл като вназпано вдигна Т на обяд и се просна на леглото :128
Кой е наред? :1046 :1053
Аз от сутринта се чудя да пиша ли, да не пиша ли...
Принципно щях да съм по-доволна, ако нямаше какво ново да споделя. Но след като от вторник сме със счупена кола и така сме буквално с вързани ръце от към всякакъв вид излизане, то от снощи съм и със счупен пръст на десния крак... Не съм ходила на лекар, но благодарение на интернет си поставих диагнозата сама, след като имам абсолютно всички симптоми и външни белези за това! А и болката си я бива... Смуча арника, мажа се с траумил и онова другото зеленото дето беше препоръчала Чери и снощи изпих и един ибупрофен, за да мога да заспя...
Вече не знам да се смея ли, да плача ли! Явно от нерви на моменти наистина ме избива на истеричен смях! Иначе днес цял ден си почивам. Но то и от почивка писва

Вер, скорошно оздравяване на твоето момиче! Пожелавам ви всичко да мине толкова бързо, колкото се е и появило! :922
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

Еееер Бъни ... предавам се!
Какъв коз извади в последния момент :1210
Иначе идилията която описваш е пълна!
На мен определено ми допада и си нарисувах в главата много спокойна картинка :)
Не съм от хората които не биха могли да живеят така :)
Браво на вас :326
А пръста ти може и да е навехнат. При всички положения сигурно има подуване, зачервяване, възпаление и болка. Ако е така и можеш да намериш в Испания Мовалис ти го препоръчвам. Ще намали възпалението. Но ако наистина е счупен, трябва да отидеш на лекар :)
Успех! :923
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ver написа:Кой е наред? :1046 :1053
Дааа, да наддаваме ли? А,а,а!
Кеми е с възпален пикочен мехур - мил подарък от едноседмичния грип, който изкара с температура, болки в гърлото и ушите. Пет дни Зинат, после 10 дни Бисептол, да са ни честити :128
Бъни, обаче с този пръст разби класациите :plezya se . Ох, добре, че успяваме да се шегуваме, иначе да сме истерясали съвсем.

Но аз гледам ведро и напред и влязох да се похваля, че утре рано-рано заминаваме за Сунгурларе, където тя ще участва в първия си конкурс. Това е най-големия конкурс за тамбуристи в България. Много се притеснявам, защото тя е страшно амбицирана и може да се разочарова, ако не спечели. Говорихме си, че целта не е да получи награда, а да види какво е да се състезаваш, да сравни свиренето си с това на другите и уж е съгласна, но пак си повтаря "Представяш ли си, ако спечеля!" И сега продължава да свири, ли, свири, милото!
Ver

Мнение от Ver »

Истерясали сме Цони много ясно :524
Добре се включваш, ама нямаш шанс в наддаването ;)
Успех на Кеми!
Дано желанията ѝ се сбъднат [img]http://u.jimdo.com/www28/o/s91111126181 ... r-play.gif[/img]
Заключено