Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от cchery »

Уауууу, Ели :D :D :D ..... то твоето ако не е здравословно, та на. Аз ако спазвах и половина на нещата, които ти правиш... примерно:
  1. Ям месо.
  2. Сладките неща обикновено са ми купешки!
  3. На обяд често ям добре :lol: :lol:
  4. Вечер се освинвам и го поливам доволно и с биричка :1062 :1062
  5. Спортувам 4 до 5 пъти в седмицата най-много и то само едно нещо - бягане!
Знам ли... според мен ти живееш доста, доста здравословно. По-скоро бих го казала разумно. Защото аз не обичам крайностите и мисля, че ако почнем да се задълбочаваме в това кое е само и единствено здравословно, ще изпаднем в такава.

Миналата седмица докато си бях вкъщи, правих сладки неща за децата. И аз хапвах от тях, независимо, че нямам голям апетит за сладки неща. Отделно и факта, че постоянно бяхме по разходки с тях, допринесе за това да си задържа едното свалено кило. Тази седмица откак се върнах на работа, още не съм се мерила. Но..... почти знам какво ще покаже душманина.

Иначе менюто от кетъринговата фирма, на която понякога поръчваме обяд за в офиса, днес ми припомни нещо много вкусно, а и полезно по отношение на десертите. Поръчах си цедено кис. мляко с мед и орехи - мисля,
е един доста добър избор за десерт. И се сетих за това, което си купихме на път за Велинград от с. Карабунар - сурови ядки: орехи, лешници, кашу, залети с чист пчелен мед....... невероятна вкусотия, при това полезна.

Цони, статията към която си дала линк е адски интересна и поучителна. Искам да я копирам в отделен постинг и се чудя в кой форум да я сложа. Засега клоня към здравния!!! Моето мнение също съвпада с мнението на д-р Лулчев. Отделно, че и нашият док може да даде много такива примери как само с промяна на хранителните навици се е повлияло сериозно заболяване, диабет включително. Благодаря, че пусна линка към статията! :923

Зорита и Исита :1062 :1062 , какво сте ми си се разсутиенчили тук?!?! Скоро ще почнете и да :1112 :1112 :1112 :1062 :1062 :1062 ........ Земното притегляне си е казало думата и при мен, макар че ..... още ме бива :1140 :1140 :1140 . А и сутиените вече са си цяло произведение на шивашката индустрия.... което означава, че ние сме нейни манекени :1204 :221 :221

Зори, впечатли ме с това, че си задържала резултатите от детокса. Не се учудвам, разбира се, защото се отнася за тебе, и въпреки това...... на фона на масовите постове с точно противоположни изявления - :326 :323 :324
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Само за сутиени не ми говорете. Ако ме видите мен самочувствието ви ще хвръкне в небесата - аз вече клоня към минус нула!
Защо, бе, защо :328 :328 :328 , защо от там най-бързо изчезват сантиметрите :126 ?! Не, че някога съм била особено надарена, но след кърмене на две деца и 5 детокса - направо няма никой.
Затова успешно се възползвам от последните постижения на съвременното сутиеностроене.
Е, и те хората трябва да печелят и да се развиват :221 .
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Сиренце,да ти подшушна ли една работа :222 -вдигай гирички!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Най-после успях да се снимам и да кача снимките.
Преди и След

Не знам доколко се вижда разликата. Вчера водих щерката на балета след 2 месеца прекъсване. Една от майките ми каза, че съм се стопила, а друга майка ме подмина, без да ме поздрави. Каза, че толкова съм отслабнала, че не ме познала и мислила, че сме нови :lol:
ellyto

Мнение от ellyto »

Смехурко разликата е уаууу и не само се вижда, ами си е направо очебийна :326 Браво, браво, браво за това, че си постигнала толкова много и си имала смелостта да тръгнеш по правилния път :954 Нормално е някой да те подмине, та то излъчването ти е коренно различно и изглеждаш по съвършенно различен начин. Много ти се радвам на успеха. Колко кила си свалила общо?
Смехурко

Мнение от Смехурко »

На снимките ПРЕДИ съм 99-100кг, на снимките сега съм 80-81кг.

Към тези снимки ще добавя една за приблизителна цел. Качеството е лошо, защото е снимано с фотоапарат от хартиена снимка. Разбира се имам много ябълки да изям, за да я постигна тази цел. Но поне да се доближа до нея, ще е добре. На тази снимка съм 49кг. Но ако може да съм 55-60кг ще съм супер доволна.

Благодаря за хубавите думи!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Смехурко написа:На снимките ПРЕДИ съм 99-100кг, на снимките сега съм 80-81кг.

Към тези снимки ще добавя една за приблизителна цел. Качеството е лошо, защото е снимано с фотоапарат от хартиена снимка. Разбира се имам много ябълки да изям, за да я постигна тази цел. Но поне да се доближа до нея, ще е добре. На тази снимка съм 49кг. Но ако може да съм 55-60кг ще съм супер доволна.

Благодаря за хубавите думи!
Ехааааааааа, Смехурко, страхотни резултати си показала........ Направо........ не е за вярване. Имаш много красиво лице и определено ще му подхожда друго тяло :) - надявам се, че няма да ми се обидиш за това. Но на една от снимките СЛЕД, на която си широко усмихната си много, много чаровна!!!! И все пак като се замисля колко слаби хора познавам и виждам по улиците, а в лицата са като пресъхнали стафиди ........ няма чар, няма дух, няма нищо живително....... Така че, мога да кажа, че и сега много ми харесваш! :923 :923

Моята цел се припокрива с твоята - 54-56 кг. Разликата е, че моите най-високи килограми досега в живота ми са били 83. Обаче при ръст 160, дребни кокаляци, си изглеждах асъл като баба ти меца :221 :221 :221 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Смехурко,браво-страхотни резултати до сега - продължавай в същия дух-може да е бавно,но качествено-ти ще си постигнеш целта! :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Чери, не можеж да ме обидиш :940 Благодаря за комплиментите, но има още много за да се харесам сама. Аз съм 174см. Аз не обичам да се снимам, и обектива не ме харесва. Не съм фотогенична и не както и да застана излизам странно. Мъж ми ме засипа с въпроси къде ще показвам снимките и дали са за сайт за запознанства, и това ме накара да се хиля така :221 .

На една от снимките с червената блуза(там, където обличам бебето) се виждат ясно дебелите ми ръце. Качих и нея, за да се видят ужасиите, до които се докарах.

А тези дни съм се отпуснала тотално и само се тъпча. Вчера правих на мъж ми сандвичи за път (в командировка е) и той отказа да ги вземе, аз се ядосах и ги изядох (децата не могат да ядат такъв боклук). За вечерта му правих домашен хляб, той каза че е ял и не е гладен, та пак аз с децата ще го ядем. А днес карам на пица. Някой да ме нахока, че да вляза в релси.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Смехурко написа:Чери, не можеж да ме обидиш :940 Благодаря за комплиментите, но има още много за да се харесам сама. Аз съм 174см. Аз не обичам да се снимам, и обектива не ме харесва. Не съм фотогенична и не както и да застана излизам странно. Мъж ми ме засипа с въпроси къде ще показвам снимките и дали са за сайт за запознанства, и това ме накара да се хиля така :221 .

На една от снимките с червената блуза(там, където обличам бебето) се виждат ясно дебелите ми ръце. Качих и нея, за да се видят ужасиите, до които се докарах.

А тези дни съм се отпуснала тотално и само се тъпча. Вчера правих на мъж ми сандвичи за път (в командировка е) и той отказа да ги вземе, аз се ядосах и ги изядох (децата не могат да ядат такъв боклук). За вечерта му правих домашен хляб, той каза че е ял и не е гладен, та пак аз с децата ще го ядем. А днес карам на пица. Някой да ме нахока, че да вляза в релси.
Ааааааааааааааааа, Томасенце, няма да се разберем така :1058 :1058 :1058 :1058 ....... Купи си зелена салатка, свари си 2-3 яйца и си сложи малко маслинки. Трябва да ти кажа, че това ще ти е предостатъчно за вечеря, отделно можеш и ракийка да му жулнеш с нея :D :D - хем ще ти дойде настроението, хем и мъжът ти току-виж сам доприпкал с лиги, капещи от устата му заради вечерята ти :221 :221 .

Не се поддавай на това - килограми се качват адски лесно!!! Но се свалят - гледаш с колко много труд. Имаш ли още 5 месеца да сваляш това, което ще трупнеш днес и си трупнала вчера?!?! Утре ще е слънчево - как ще си облечеш блуза с къс ръкав и от нея да се подават ръце отвсякъде..... :422 . НЕ! Ти не искаш това.... ти се стремиш към мацката от абитуриентския бал, а тя със сигурност нямаше да се натъпче с тестени неща само защото мъжът й нещо се цупондри!!!

Това стига ли или и още ти трябва?!? :221 :221 :922 :922

Смехурко

Мнение от Смехурко »

:1140 :1140 :1140
Ако кажа, че е в десетката, няма да е точно, защото ми бръкна много дълбоко в сърцето с тези думи. Обещавам тържествено, нищо повече тестено няма да ям. А салатата ми ще бъде само пресен лук и маслинки, щото не се сетих да купя салата. Мъж ми пак е командировка (вече 2 седмици). Успя да се прибере само за 1-2 вечери, викам аз да го посрещна и нагостя, а той да не ми уважи труда. Това ме ядоса. Но сега ми дойде една приятелка на гости и й пласирах домашния хляб, поне знам че ще го хапнат те.
А това лято може ли да се забави 2-3 месеца, че с 7/8 панталони и къс ръкав, под които се люлеят трицепси и прасци не ми се показва? Къде да подам молба за отлагане на настъпването на лятото и удължаване на пролетта?
Заключено