Вчера вечерта на моя служебен коледен банкет в ресторант Форум в НДК си изкарахме великолепно със съпруга ми и колегите
Освен всичко друго, което беше много приятно и изпипано (храна, музика, дансинг, програма, атмосфера и т.н. екстри), ние двамата с мъжа ми спечелихме цели 3 награди!

Първата беше една свирка, Хри я спечели, отговаряйки правилно на един въпрос от викторина. Втората награда, която взехме, беше заради непрекъснато присъствие от наша страна на сцената - 2 бутилки шампанско Искра. Но най-много се изкефихме на наградата, която получихме най-накрая и която най-малко очаквахме: 6 красиви стилни чаши за безалкохолно за НАЙ-АТРАКТИВНА ДВОЙКА НА ДАНСИНГА

През цялото време танцувахме за кеф (ръченица, хорА, латино, денс, рок, поп-фолк, балади, блус и други), а не за да получим награда. "Конкуренция" ни бяха още около 50 човека на дансинга! Иначе в ресторанта бяхме общо 500 човека от цяла България събрани - членове на Съюза на слепите, с техни партньори, придружители и работещи с тях, каквато съм аз. Така че явно отстрани сме изглеждали красиво и хармонично, щом журито отсъди на нас най-голямата награда.

Много ми е хубаво, честно казано!