Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

mam4eto31 написа: ... Клео как си се описала само, намирам и себе си там, между думите. С Ани трябва да спретнете книги. Възхищавам се на хората с дар словом. Аз винаги съм била срамежлива и комплексирана и това ми е пречело в изказването. ...
Мони, мерси за комплимента! :329 :329 :329

Относно писането - не смятам, че имам дар-слово. По-скоро понякога думите напират сами. И ако не излязат навън, имам чувството, че ще експлодирам отвътре... че ще ме разкъсат на парчета. Тоест писането при мен често е вид самозащита. Чиста проба егоистична грижа за самата мен си. Виж, Ани е друга работа - тя просто си е майсторка - съгласна съм с теб напълно.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, Мони, настръхвам само като си помисля през какво сте преминали :eek: Много неприятна работа , а когато касае и децата става непоносимо тежко.
Ели, ще те имаме в предви, когато заколим прасето и правим буркани.Като подправки слагаме морска сол, черен пипер на зърна и дафинов лист.Само имай в предвид, че става въпрос за свиня майка а не малко прасенце.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:
DeerE написа: Нели и Вер драснете по някой ред. :922
Хм, преди 2-3 дни сънувах, че звъня на Вер по телефона и, без дори да кажа "Здрасти!", я питам с молба и надежда: "Ако утре дойда до София, ще ме заведеш ли в някоя гора?", а тя се смее в слушалката и ми отговаря: "Ти само ела, лесно ще намерим гора."

:954 :954 :954
[img]http://www.novini.bg/uploads/news_pictu ... 118466.jpg[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Цвети,аз съм навита и за месце и за бобец,а за комбинацията от двете да не говори,само къде майка-свинкя трябва да е поне тон,та да изхрани цялото мечешко семейство.Сега сериозно,за бебеца ме включи и мен.а иначе за месото,няма значение какво е,щом се гледа добре,а после когато се обработи правилно е страхотно.и го казвам най-отговорно,преди години имахме свинарник с над 100 прасета.Вер,една снимка и те усещам с все сила....Чери,Мони,наистина ужасно,сега страха ми е смразяващ от тази гад-скарлатината.Момичета,нямам сили за повече,привечер ме заболя главата,стигам чак до гадене.отивам да поспя
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мацки, кака ви се разболя :1062 . Накрая на всичкото зима..... След като понеделник и вторник бях с много силни болки в корема и се чудех какво става, тази сутрин се събудих с главоболие и Т :plezya se ... Сега съм доста по-добре и мисля, че ми трябва един здрав сън!! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Честит Имен Ден Дари. бъди здрава, щастлива уверена в себе си. :922
Чери пожелавам ти бързо оздравяване.
Мен започна от вчера да ме боли гърло отново.
ПРиятен ден дами.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа:Мацки, кака ви се разболя :1062 . Накрая на всичкото зима..... След като понеделник и вторник бях с много силни болки в корема и се чудех какво става, тази сутрин се събудих с главоболие и Т :plezya se ... Сега съм доста по-добре и мисля, че ми трябва един здрав сън!! :954
До колкото чувам, пак върлува някакъв грип със същите симптоми - температура и повръщане. В класа на Яна има 6 болни деца, повече, отколкото имаше когато ги пуснаха за 2 седмици в грипна ваканция през януари. Всеки ден съм на тръни, защото Яна обича така да хваща опашките на епидемиите - в края на март или средата на април. Даже я почнах с клеевата тинктура за допълнителна защита.
Чери - бързо оздравяване на теб :923 !

Тази сутрин ми попадна една статия и идвам да я споделя - Мобилните устройства и социално-емоционалното развитие на детето

http://purvite7.bg/?p=32046

Неща, които знаем или подозираме, но облечени в малко повече думи :).

Приятен ден от мен - във Варна уж е слънчево, но с едни противен, тънък ветрец, който ти разваля доброто настроение :plezya se .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утрооооооооооооооооооо!!!! Днес се чувствам много, ама много добре...... :1216 :1216 :1216 ...... Поздравявам ви с долното, а повече писане - от офиса!!!!

[youtube]2cx-uUYR3LQ[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!Декс,тук вали обилен сняг,а снежинките са колкото монета от левче,много е красиво
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:тук вали обилен сняг,а снежинките са колкото монета от левче,много е красиво
И тук така....... допреди 2 часа.

[youtube]oFA_fpunFEk[/youtube]

:1062 :1062

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес определено не ми е ден :126 :126 :126 направо съм бясна, честно! С две думи, става въпрос за конкретен днешен проблем в работата ми! Яд ме е, ама много, ви казвам! ... Рядко ми се случва да се вълнувам така заради служебни спънки. Повечето грижи са ми принципно от лично естество. Както и да е. Не желая да се жалвам повече. Не е нищо фатално, по-скоро е сбор от неприятности, сума от дребни проблемчета, които ме скапаха и сдухаха точно днес. Има днииии, има дни, във които не вървииии... И туйто. Дано утре-то ми е по-добро от днес!

Как сте вие, мили ми девойки? ... Болните да оздравяват скорострелно! Тъжните да се развеселят на мига! А гневните като мен сега бързо да се успокоят! :221 :1209

Прочетох следната мъдра мисъл: "Не казвай на Бог, че имаш проблем. Кажи на проблема, че имаш Бог." :524 :326

Хубавото от деня ми все пак е, че дечко вече се е върнал здрав и щастлив от зеленото си училище във Велинград и след малко се прибирам при него, жадна за момчешките му разкази и преживявания!!! Като го питах днес защо му е такъв гласът, той ми вика - споко бе мамо, това е от снощната дискотека :fan , пускаха ми любимите парчета и аз пях с пълно гърло :fan Има на кОго да се метне дЯтето :mrgreen:

Виждам, говорите за болести... Гадно нещо са пущините. Обаче вкъщи толкова рядко, закратко и като цяло леко боледуваме, че забравяме за тях :1216 , не са ни във фокуса някак, а това много ме радва и искам все да е така! Не ме е страх от болести като грип и други подобни, боя се доста обаче от съвсем други неща... Което ме накара да се замисля над едни умни думи на Елито, че твърде често ни сполетяват точно тези неща, върху които сме съсредоточили мислите си! Затова нека мислим, правим и виждаме около себе си единствено мир, здраве, любов, хармония, разбирателство, успехи и добро! За да се програмираме към Светлина и Щастие :954 :954 Амин.

Чери, за децата по Земята наистина е най-хубаво, когато има Светлина, благодаря ти за песента - определено ме върна в най-щастливите и спокойни години на Детството ми :329
ellis_stoyanova написа: ... Вер, една снимка и те усещам с все сила.... Чери, Мони, наистина ужасно,сега страха ми е смразяващ от тази гад-скарлатината. ...
- Елисче, и аз усетих снимката, постната от Верчето, просто едно такова... блажено чувство на спокойствие, тишина, красота, мир, зеленина :922 Колкото до скарлатината - ще те посъветвам само едно, мила моя - избави се от страха си, от паниката си! Изключително е важно, наистина. Просто не се бой. Прави каквото трябва, да става каквото ще. Свиркай си. Горе главата. Вярвай в добрия изход. С теб съм :922 Просто не се съсредоточавай върху мисли за болести. Представяй си хубавини :922

Пускам ви две хубави статии, с пожелание за хубава пролетно-зимна вечер, с уютно настроение, дъх на канела и вкус на вино:

През сълзи...

От опит - позволи си да не можеш!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено