Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от mam4eto31 »

Хахахааааа
Ей, Чери и Смехурко, ужасно ме развеселихте, отново!
Смехурко, страхотни резултати, затова никакви прегрешения, върни се назад и виж какво си постигнала и с колко труд! Чери е изнесла своята лекцийка, направо прекрасно, вземи си я разпечатай и поглеждай, когато тръгнеш да се изкушаваш! Аз умирам за семки, а не съм яла от няколко месеца, онзи ден ги гледам в магазина и викам на мъжо, как ще ме убедиш да не ги взема и той- толкова труд положи, после ще се ядосваш сама на себе си! Ами хапнах си марулката с една пържолка и щях да пукна, даже и 2 семки нямаше да мога да хапна! А другият ми стимул е да си купя нещо малко и да се опитам да го облека, много готино се чувствам след това!
Айде, до скоро слабеещи
П.С. И днес един човек ми каза, че много съм свалила и поиска инфо за детокса!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Забравих да споделя за джоджена, много ми е вкусно това чайче и си ходя по 1-2 пъти до оо, а го пия вече 5-ти ден! Дано не се запечем :1028
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Добър ден и от мен.
Аз съм Cheva и нямам претенции да конкурирам cchery по никой параграф . :)
Регистрирах се в "Часът" след онова шеметно предаване по бтв за Детокса.
Шеметно, защото повлече голяма вълна привърженици. :326
Но всичко се дължи на вас, последователните ветерани и Док, разбира се!
Имам 5 детокса зад гърба си и 14 свалени килограма.
Чета ви отдавна, понякога ви цитирам в "Часът" . :)
Много интересни дискусии водите, затова и ето ме - регистрирана. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Добър ден и от мен.
Аз съм Cheva и нямам претенции да конкурирам cchery по никой параграф . :)
Регистрирах се в "Часът" след онова шеметно предаване по бтв за Детокса.
Шеметно, защото повлече голяма вълна привърженици. :326
Но всичко се дължи на вас, последователните ветерани и Док, разбира се!
Имам 5 детокса зад гърба си и 14 свалени килограма.
Чета ви отдавна, понякога ви цитирам в "Часът" . :)
Много интересни дискусии водите, затова и ето ме - регистрирана. :954
Здрасти, Чева. Много се радвам да те видя тук. Когато успея да ида в Часът, срещам доста често ника ти в темата за детокса и винаги съм искала да комуникираме. Но, времето ми е ограничено и стигам обикновено дотук. Но пък - ето те теб в лапите на мецата :1133 . Не знам за каква конкуренция говориш, ако е обаче в свалянето на килограми, ще ми дойде перфектно - тъкмо съм в огромен застой последните 3 месеца :) :) Майтапя се.

Наистина онова предаване си беше шементо и определено док ще ми липсва много ...... не че не комуникирам с него, но..... някакси тези негови 10-20 минутки в понеделник доближаваха ефира до мене, чувствах се съпричастна...... Сега ги няма.

В крайна сметка добре дошла, Чева!!! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Смехурко написа::1140 :1140 :1140
Ако кажа, че е в десетката, няма да е точно, защото ми бръкна много дълбоко в сърцето с тези думи.
И това без да съм кардиохирург!!! :cool: :cool: :cool: :1069 :1069 :1069

Смехурко, сигурна съм, че си разбрала, че отстрани е по-лесно. Да гледаш и да виждаш недостатъците на другите и най-вече да ги окуражаваш........ Тази сутрин се събудих преди алармата. Изсулих се буквално в кухнята, където майка ми миеше чинии (тя ни е за 2 дена на гости, че почна ваканцията на децата) и едвам се изпльосках на дивана. Навън алеите в парка бяха сухи, имах достатъчно време да изляза да тичам и ..... не го направих. Снощи ми дойде със страшна сила и съм като пребита :327 . Въобще този път ПМС-то ме измори - почна преди 10-ина дена, и днес когато е първият същински ден съм като парцал....... Не знам какво е това чудо - сигурно има връзка с пролетната умора. Та...... ако имаше кой да ме агитира тази сутрин, щях да сляза да тичам....... ама уви.
mam4eto31 написа:Хахахааааа
П.С. И днес един човек ми каза, че много съм свалила и поиска инфо за детокса!
Опаааааа, Мони, ще те правим рекламно лице, а?!?! Ако такова...... минаваш някой път покрай офиса ми, донеси едно чайче от джоджен - аз се каня да почна да го пия сигурно още с първата тема за детокса тук :oops: :oops: :oops: :128 :128 .

Зоритасссссссс, сссссссссссс, сссссссссссс......... ми ела де, дай малко надежда на бедните и слабите (ама не на килограми :1062 )!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета :)

Аз тези дни ставам с мъка сутринта да ходя да покарам колеце във фитнеса, но като се събудя и си казвам "не се отказвай, че после ще ти е гадно.." и някакси криво ляво полуспяща отивам да тренирам.
Абе на няколко пъти се пробвам да тичам на пътчка и не мога и не мога 1 минута и издъхвам и после не мога въобще да продължа. Днес реших да сменя тактиката - и направих 30 секунди тичане и 30 ходене с по-бързо темпо - и реших, че така май по-бива и ще се пробвам следващите пъти да ги редувам за по-дълго време. Ако не друго то поне толкова се потя и утехата ми е че с потта изкарвам всички токсини от тялото :955 :955 Аз тази седмица все се движа +1 или +2 кг от детокса (общо свалих 3). Няма да споменавам колко кг съм, защото ще ме обявите за луда и ще ме :128 :128
Мога да кажа, че откакто спрях да пия противозачатъчни и ходя редовно да спортувам и внимавам какво хапвам целулита бая е намалял. Сега съжалявам, че не направих снимки преди и сега на краката да видите за какво става въпрос. Още не мога да разбера как може изведнъж толкова много целулит да се появи, защото вярно качих кг-та от обездвижване, но не бяха кой знае колко много. От както съм почнала детокса миналата година януари до сега съм свалила само около 8-9 кг, но пък разликата в целилта е видима, за което се радвам.

Ей да ви кажа, че без сладко нещо не мога да изкарам...все ми се похапва сладичко и това е. Отскоро една дружка ме зариби да си правя сурови десерти и снощи реших да направя поредния експеримент. Знам колко са полезни овесените ядки, ама пусто не мога да ги ям по никакъв начин. И снощи викам дай ще пробвам да забъркам овесени ядки с разбити във блендера ягоди, сложих малко какао и мед и стана същинско корни. Много вкусно десертче, пък и полезничко :) Доволна съм, че все още успявам да устоя на изкушенията ад хапвам торти и други сладки неща, които принципно много обичам.

Чева добре дошла, аз в часа повечето време чета, не пиша, но съм запомнила твоите снимки :) Има голяма разлика и смея да кажа, че сега изглеждаш перфетно :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте мацки! Изчезнах за малко,но в последно време на работа е доста динамично и никакво време не ми остава. Едва успях една вечер по бая късна доба да оправя обобщената теория на детокса и то пак на тъгъдък,но мисля,че вече се получи. Можем да се гордеем с най-пълната и най-подробна обобщена тема. Моля да хвърлите по едно око и да ми кажете ако имате някакви забележки. Може в бързината нещо да съм пропуснала.
Чеви,добре дошла в бърлогата! В часът май вече е доста скучно,аз лично само хвърлям по едно око,но много рядко имам време да пиша там. Обаче има мацки със страхотни резултати. Браво на теб,на Смехурко,на Мими Слончето...не помня някой друг дали се е похвалил. Айде викай и Мими тука и да заформим бандата!
Аз продължавам да държа фронта,утре съм на ориз и англ. сол (имам нужда от яко чистене).После ще ви кажа реално тегло. За мен е по-важно,че вече влизам в едни дънки,които до преди 2 седмици изобщо не успявах да закопчея. И дори започнах постепенно пак да се харесвам.
Черитке,добра си бе душко,успешно ме заместваш в мрънкането (което не означава че ще ти се дам без бой в конкурса дето още не е обявен :1062 ) Ама виж,че е ползотворно.
Оф,още неща имах да ви пиша,ама...май ще е в някой друг живот.
ellyto

Мнение от ellyto »

Зори, много добре изглежда обобщената тема. Доста неща има, може даже да я покажа аз на моята половинка, белким му помогне да ме послуша колко е полезно и да ми прави комапния :)
Отлично си се справила, благодаря ти за труда :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ох и аз се опитвам да открадвам от работното време за форума... :mrgreen:
Но често успявам само да изчета.
Относно женските дни от месеца, този път изживях шок.
Закъсня ми с 11 дена( при съвсем редовен) и сериозно се притесних,
че съм разбъркала хормоните, с целия нов режим.
Слава Богу , дойде лелята, но самонаблюдението продължава.
Моят мил мъж прояви чувство за хумор " Ами ядеш само личинки от калинки(?! :lol: ) и цветчета, организъм е усетил,че някой иска да го убие - защитава се. " :1062
В тези дни не спортувам. Така че cchery има време. :954

В интерес на истината килограмите, който съм в момента 63 на ръст 175,
не съм била в активния си живот. Около 72-3-4-5 :mrgreen: се въртях.
Преди да се запозная с Детокса и да се вдъхновя, бях в дебелеещ апогей и стигнах 78.
Може смешни да се видят на някой килограмите на ръста, но около 70 минавам за "едра" ( едра , едра , ама хубавите дрехи в магазина не ми стават...) ,
над 75 вече преливам и започвам видимо да замятам крак, за да се самозаобиколя при ходене.

Пускам актуални снимки преди/след.
[img]http://media.snimka.bg/8288/022831999.jpg?r=0[/img]

Както се вижда снимката "преди" заема три пъти по-голямо място от "сега". :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравейте, само да кажа, че съм си тук! Привет! Целувки!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей добра шегичка сте измислили :)) Признавам ви :1069 :1069

Аз не мога да разбера кантара защо не ме обича...вече втора седмица спортувам всеки ден и нито един грам не съм свалила, това ако не е крив късмет не знам просто. Все си цикля на едни и същи килограми и това си е то. :1044 Няма да се откажа да ходя да се бъхтя всеки ден, защото след това се чувствам добре, ама искам и други резултати да видя, та малко да се зарадвам, че съм толкова постоянна.

Да се похваля, че успешно завърших ниво А2 на испанския, имам 92% финална оценка, колко хубаво, ама да можеш и да вържа някое и друго изречение щеше да е още по-хубаво. :1069 :1069 Има още мн хляб да се яде, докато се научи този език.

Тези дни нещо позатихна форумът, липсвате :329
Заключено