Есента почука с ябълки червени и тикви засмени

Свобода на словото
Заключено
tita

Re: Есента почука, ето тя е тука с ябълки червени и тикви за

Мнение от tita »

:326 Браво, Вихърче! Както се казва " Намери си работа, която обичаш и никога няма да работиш." :D

Аз имам доста работа тези дни и само влизам да погледна какво ново е писано във форума, няма време да пиша и споделям.
Приятна вечер на всички от мен! :940

[img]http://www.tia.bg/images/300x350/1603.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[youtube]wQHm5oKGLbs[/youtube]

С такава музика като горната няма начин настроението да не е на 6 :1216 :222 :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Момичета от Варна, днес разбрах, че на 16/12 в магазин Хатори (срещу Кукления театър) ще има благотворителен базар. Въпреки че е малко далеч за конкретни и твърди планове, аз мисля да отида (отдавна се каня да си купя натурални сапуни от единия производител, който е потвърдил участие). Позволявам си да рекламирам събитието и тук, защото е за добра кауза. Въпреки, че каузата още не е избрана :). Ето и линк към събитието във фейсбук

" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Добро утро и от мен! Нямам време да чета и пиша, само един поздрав мятам.
Липсвате ми много,надявам се скоро отново да мога да съм с вас.

[youtube]SAsh0yXHXL4[/youtube]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Честит Никулден на всички именници :1104
Честит празник и на бургазлии :1004 :620 Довечера ще запалим празничните светлини :1155 :1173
Ама големи чаровници сте на коледната среща :1204 То може, то бива, ама моля ви се, направо провокирате нова възходяща градация, красиви - по-красиви - най-красиви - божествени - мецанки :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха, добър ден! Използвам затишието, което със сигурност ще е преди ...... стихия с гръцки характер :1062 :1062 , за да вляза и да пиша. От 3 дена успявам само да закачам, откачам и размествам теми и ..... никакво време да пиша. Така се случи, че този месец мога спокойно да се прекръстя на Анелия-офертата..... :1062 :1062 . Направо не съм и сънувала, че съм в състояние да правя тези неща, но ето....... Както и да е!

:1103 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1103
Да стартирам с поздравите към всички именици днес - честит Никулден на малки, големи, мъжки и женски :mrgreen: хомосапиенси, чиито имена са свързани със св.Николай! Да са живи и здрави и нека бъдат за пример както патрона на днешния празник! А на банкерите да пожелая - високи дози професоинализъм!

:1103 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1115 :1103

Деси, прочетох най-сетне за вчерашната ти лекция и мога да кажа само едно голямо браво! :326 За това, че вече работиш по призвание. За това, че го правиш със сърце и душа! За това, че онази реплика "Ако животът ти предлага лимони, направи си лимонада", в твоя случай се изпълнява на 100%. Няма нищо по-хубаво да се чувстваш полезен, необходим и оценяван! :326 :326
tita написа::326 Браво, Вихърче! Както се казва " Намери си работа, която обичаш и никога няма да работиш." :D

Аз имам доста работа тези дни и само влизам да погледна какво ново е писано във форума, няма време да пиша и споделям.
Приятна вечер на всички от мен! :940
Титка, явно декември нещо се изгаври с всички ни! :???: :???: Дано да се спре, че аман.

Елисче, виждам те, не си невидима..... просто аз минах от тъмната страна :lol: :lol: - демек на много работеща... искрено се надявам да е временно или поне да се напасна. Кажи как я карате тринките?! Анджи сигурно не ходи на градина?!
ellyto написа:Ехо добро утрооо

Днес бях на един специалист по мануална терапия и човека каза, че имам разни прищипани нерви, които вероятно ми причиняват мигрената. Много ще съм щаслтива, ако успея да се преборя с това чудо на чудесата, защиото наистина това е проблем, който ме измъчва в буквален смисъл. Ще съм много щастлива, ако ми мине и кръста, защото нито физиотерапия, нито нищо не помага. Ще споделя след време дали има ефект, но силно се надявам да е така. Ето днес след 1 процедура се чувствам доста по-добре. :1216 :1216 :1216 :954 :954 :954 :1216 :1216
Снощи големи емоции - бях на концерта на Горан Брегович. Беше много интересно, много приятно. Човека създаде толкова насторение, беше супер. Радвам се, че успях да отида. Докато бях на концерт започнаха да звънят телефоните да питат къде сме, защото Мола на Стамболийски гори. Направооо се изприщих. Викам егати ако обхване и офисната сграда ще е меко казано ужасно. Тамън си направихме новия офис ... Звъннах на шефа, той каза че ги евакуират и по-късно каза, че всичко е наред.
Ели, все искам да го коментирам този постинг и нещо се обърква..... моята болка в левия хълбок отмина макар да ме накара да се замисля за нещата, които правя. Мануалната терапия много отдавна ми се върти в главата - бих искала да посетя такъв специалист. Вярвам, че всичко в човешкото тяло е свързано. Кажи при теб има ли вече подобрение?!

А това за мола..... абсолютно умишлено е! Явно се преразпределят някакви интереси.
vihrogonche написа:
danid написа:По Коледа се случват чудеса - това важи за всички... така че бъдете внимателни :221
Е хубава работа сега! :222 Лошо ли ми мислите? :plezya se :128
И не само това: от утре ще си имам вече КЛИЕНТ за индивидуално психологическо консултиране, откога чакам този моменти?! :524 :326 :922
Деска, успех ти желая в новото поприще! Аз твърдо вярвам, че това е твоето начало да бъдеш сама психолог на себе си! :222 Не ми се сърди, че настоявам, но .... ето планетите ми в деня и часа на раждането ми така ми говорят :1062 ..... майтапя се, но аз вярвам, че ти повече няма да стигаш до депресивни епизоди. Просто мисля, че няма кой да те остави да стигнеш дотам! :922 А за второ дете...... не е лошо, просто е въпрос на взаимно желание.

МариКо, губиш се като шаран по Никулден :221 ..... тъкмо дойдеш и донесеш със себе си целия смях на света и после...... :1044 :1044 . Верчето и нея я няма......

Моят поздрав:

[youtube]qf87pgCUAyc[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: ... Деси, прочетох най-сетне за вчерашната ти лекция и мога да кажа само едно голямо браво! :326 За това, че вече работиш по призвание. За това, че го правиш със сърце и душа! За това, че онази реплика "Ако животът ти предлага лимон, направи си цитронада", в твоя случай се изпълнява на 100%. Няма нищо по-хубаво да се чувстваш полезен, необходим и оценяван! :326 :326 ...
vihrogonche написа:
danid написа:По Коледа се случват чудеса - това важи за всички... така че бъдете внимателни :221
Е хубава работа сега! :222 Лошо ли ми мислите? :plezya se :128
И не само това: от утре ще си имам вече КЛИЕНТ за индивидуално психологическо консултиране, откога чакам този моменти?! :524 :326 :922
Деска, успех ти желая в новото поприще! Аз твърдо вярвам, че това е твоето начало да бъдеш сама психолог на себе си! :222 Не ми се сърди, че настоявам, но .... ето планетите ми в деня и часа на раждането ми така ми говорят :1062 ..... майтапя се, но аз вярвам, че ти повече няма да стигаш до депресивни епизоди. Просто мисля, че няма кой да те остави да стигнеш дотам! :922 А за второ дете...... не е лошо, просто е въпрос на взаимно желание. ...
Благодаря за суперлативите, Чери :922 Мерси за огромната ти ВЯРА в мен! :923 За мен това е супер ценно нещо! :329

Да ти се сърдя?! - че ЗАЩО по дяволите да го правя :eek: :eek: :eek: Ти си толкова мила и така чаровна, че ... не мога да изпитам лоша емоция към теб за повече от ... 5 секунди :1216 Колкото до депресивните епизоди и кризи, де да беше толкова лесно :328 Но хубавото е, че вече ги познавам, боря ги и не се предавам никога! Колкото и трудно, тежко, тъжно, черно, безсмислено да е в дадения момент, аз някакси знам, че е само временна буря и че ще ми мине някой прекрасен ден :222

За второто дете... хм, мога да пиша много, но предпочитам да не е точно тук, а може би в темата ми за Майчинството :1024 :1069 :955

ВСИЧКИ СТРАШНО МНОГО ВИ ОБИЧАМ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ И ДУША :922 :923 :940
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Черитко,за жалост тези дни хич ме няма по писането,уж празници и веселие,а мен нещо ме е стегнало за гърлото,,изпитвам силна тревожност,за която няма причина,чувствам се някак самотна....иначе ние вече украсихме елхата,сложихме лампички...все пак наближава Коледа...а днес ме чака един шаранчо за пълнене,за жалост и довечера ще бъдем тринките,но в тази връзка-ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧки....та такива работи...именно заради това само влизам тук,за да се почувтвам "сред хора",но някак нямам желание за писане....много ми се иска скоро да отмине това мое състояние
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... du5cER7dO6[/img]

Прегръщам ви топло, горещо и сърдечно, вливам ви от моята положителна жизнена енергия, та дано успея да ви накарам отново да се усмихнете на себе си и на живота :940 :923 :922

За разлика от писалите преди мен, с идването на месец Декември тази година, се почувствах в някакъв личен подем :954 :1216 Всичко ми е някак красиво, хубаво, добро! :1211 И много весело! :1211 Искам да ви предам от моето настроение, мацки-мецанки! :329
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Деси,вече ме накара да се усмихна...благодаря ти,толкова се радвам за теб :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:329 :329 :329
Заключено