Аз имам доста работа тези дни и само влизам да погледна какво ново е писано във форума, няма време да пиша и споделям.
Приятна вечер на всички от мен!

[img]http://www.tia.bg/images/300x350/1603.jpg[/img]
Титка, явно декември нещо се изгаври с всички ни!tita написа:Браво, Вихърче! Както се казва " Намери си работа, която обичаш и никога няма да работиш."
![]()
Аз имам доста работа тези дни и само влизам да погледна какво ново е писано във форума, няма време да пиша и споделям.
Приятна вечер на всички от мен!![]()
Ели, все искам да го коментирам този постинг и нещо се обърква..... моята болка в левия хълбок отмина макар да ме накара да се замисля за нещата, които правя. Мануалната терапия много отдавна ми се върти в главата - бих искала да посетя такъв специалист. Вярвам, че всичко в човешкото тяло е свързано. Кажи при теб има ли вече подобрение?!ellyto написа:Ехо добро утрооо
Днес бях на един специалист по мануална терапия и човека каза, че имам разни прищипани нерви, които вероятно ми причиняват мигрената. Много ще съм щаслтива, ако успея да се преборя с това чудо на чудесата, защиото наистина това е проблем, който ме измъчва в буквален смисъл. Ще съм много щастлива, ако ми мине и кръста, защото нито физиотерапия, нито нищо не помага. Ще споделя след време дали има ефект, но силно се надявам да е така. Ето днес след 1 процедура се чувствам доста по-добре.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Снощи големи емоции - бях на концерта на Горан Брегович. Беше много интересно, много приятно. Човека създаде толкова насторение, беше супер. Радвам се, че успях да отида. Докато бях на концерт започнаха да звънят телефоните да питат къде сме, защото Мола на Стамболийски гори. Направооо се изприщих. Викам егати ако обхване и офисната сграда ще е меко казано ужасно. Тамън си направихме новия офис ... Звъннах на шефа, той каза че ги евакуират и по-късно каза, че всичко е наред.
Деска, успех ти желая в новото поприще! Аз твърдо вярвам, че това е твоето начало да бъдеш сама психолог на себе си!vihrogonche написа:Е хубава работа сега!danid написа:По Коледа се случват чудеса - това важи за всички... така че бъдете внимателниЛошо ли ми мислите?
:128
И не само това: от утре ще си имам вече КЛИЕНТ за индивидуално психологическо консултиране, откога чакам този моменти?!![]()
![]()
Благодаря за суперлативите, Чериcchery написа: ... Деси, прочетох най-сетне за вчерашната ти лекция и мога да кажа само едно голямо браво!За това, че вече работиш по призвание. За това, че го правиш със сърце и душа! За това, че онази реплика "Ако животът ти предлага лимон, направи си цитронада", в твоя случай се изпълнява на 100%. Няма нищо по-хубаво да се чувстваш полезен, необходим и оценяван!
![]()
...
Деска, успех ти желая в новото поприще! Аз твърдо вярвам, че това е твоето начало да бъдеш сама психолог на себе си!vihrogonche написа:Е хубава работа сега!danid написа:По Коледа се случват чудеса - това важи за всички... така че бъдете внимателниЛошо ли ми мислите?
:128
И не само това: от утре ще си имам вече КЛИЕНТ за индивидуално психологическо консултиране, откога чакам този моменти?!![]()
![]()
Не ми се сърди, че настоявам, но .... ето планетите ми в деня и часа на раждането ми така ми говорят
..... майтапя се, но аз вярвам, че ти повече няма да стигаш до депресивни епизоди. Просто мисля, че няма кой да те остави да стигнеш дотам!
А за второ дете...... не е лошо, просто е въпрос на взаимно желание. ...