Мърморинке,да знаеш колко пъти я почвам тая 90-дневна диета!!!!!!Мърмори написа:Дидка,споко! То иначе ако сме толкова стриктни,колкото ни се иска трябваше да са ни пораснали крилца досега! ХАйде,да се стягаме с тебе,както си знаем. Аз окъках 90 дневната още в самото й начало, дет' се вика,преди да съм я започнала.Ама ми е весело и ми е лекинко,защото продължавам пречистена и освободена от ограничния-било то и малки. Може да изглеждам безволева,ама не ми пука. Хубаво ми е ...
И на мен ми беше чудно.Консумира се всичко като хранителни групи,а се чувствах зле.Ще се пробвамда я изкарам,дано този път не с ечувствам като парцал.Мърмори написа:Давай,ако я докараш до края-ще ти се поклоня до земята! Честно-свалям шапка на всеки,който е успял да направи цялата диета!
Не че е трудна,просто аз мразя ограниченията.
И между другото на Дани (danid) също й ставаше така лошо докато беше на диетата,но тя го отдаваше на стрес и нерви.Незнам,няма логика,защото не лишаваш организма от нищо (както е при Дюкан например).
Ми освен да те отвлека и да те сложа на диетаmamadida написа:Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Черитка за помоща. Вече всичко виждам.
Сега остава и лакомията да ми оправиш и ще стана фиданка.
cchery написа:Ми освен да те отвлека и да те сложа на диетаmamadida написа:Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Черитка за помоща. Вече всичко виждам.
Сега остава и лакомията да ми оправиш и ще стана фиданка.![]()
![]()
. Ама като знам как обичам
компания, сигурно ще те освободя много предсрочно и ще си плющим заедно.![]()
+1bobichan написа:Добре дошла в клуба