Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от Мърмори »

Дидка,споко! То иначе ако сме толкова стриктни,колкото ни се иска трябваше да са ни пораснали крилца досега! ХАйде,да се стягаме с тебе,както си знаем. Аз окъках 90 дневната още в самото й начало, дет' се вика,преди да съм я започнала. :423 Ама ми е весело и ми е лекинко,защото продължавам пречистена и освободена от ограничния-било то и малки. Може да изглеждам безволева,ама не ми пука. Хубаво ми е ...
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Мърмори написа:Дидка,споко! То иначе ако сме толкова стриктни,колкото ни се иска трябваше да са ни пораснали крилца досега! ХАйде,да се стягаме с тебе,както си знаем. Аз окъках 90 дневната още в самото й начало, дет' се вика,преди да съм я започнала. :423 Ама ми е весело и ми е лекинко,защото продължавам пречистена и освободена от ограничния-било то и малки. Може да изглеждам безволева,ама не ми пука. Хубаво ми е ...
Мърморинке,да знаеш колко пъти я почвам тая 90-дневна диета!!!!!!
Лятото я изкарах почти до края-2,5 месеца,но започна да ми става зле(не знам защо )и я спрях.И хич не бях стриктна,но посвалих 5-6 килца.Сега съм се заинатила и ще я довърша докрая+детокса.Ще стана стройна и фина мадама,леле. :221 :221 Моят мъж няма да ме познава по улицата. :1069 :1069
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Давай,ако я докараш до края-ще ти се поклоня до земята! Честно-свалям шапка на всеки,който е успял да направи цялата диета!
Не че е трудна,просто аз мразя ограниченията.
И между другото на Дани (danid) също й ставаше така лошо докато беше на диетата,но тя го отдаваше на стрес и нерви. :1044 Незнам,няма логика,защото не лишаваш организма от нищо (както е при Дюкан например). :1044
MortishaAdams

Мърмори написа:Давай,ако я докараш до края-ще ти се поклоня до земята! Честно-свалям шапка на всеки,който е успял да направи цялата диета!
Не че е трудна,просто аз мразя ограниченията.
И между другото на Дани (danid) също й ставаше така лошо докато беше на диетата,но тя го отдаваше на стрес и нерви. :1044 Незнам,няма логика,защото не лишаваш организма от нищо (както е при Дюкан например). :1044
И на мен ми беше чудно.Консумира се всичко като хранителни групи,а се чувствах зле.Ще се пробвамда я изкарам,дано този път не с ечувствам като парцал.
Аз също мразя ограниченията.Страшно затормозяват психиката ми и се чувствам гадно.
mamadida

Мнение от mamadida »

Странна машина е това човека. Значи имам ли ограничения лоша работа. Все ми яде нещото от това дето не му е сега времето. Ако пък нямам ограничения пак лоша работа не мога да се спра, особено вечер е ужас. Утре мисля пак да се пробвам с плодово оризов ден, че вчера както ви казах го оплесках.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mamadida написа::329 Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Черитка за помоща. Вече всичко виждам.
Сега остава и лакомията да ми оправиш и ще стана фиданка.
Ми освен да те отвлека и да те сложа на диета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ама като знам как обичам
компания, сигурно ще те освободя много предсрочно и ще си плющим заедно. :626 :626
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mamadida

Мнение от mamadida »

cchery написа:
mamadida написа::329 Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Черитка за помоща. Вече всичко виждам.
Сега остава и лакомията да ми оправиш и ще стана фиданка.
Ми освен да те отвлека и да те сложа на диета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ама като знам как обичам
компания, сигурно ще те освободя много предсрочно и ще си плющим заедно. :626 :626
:221 Идеята ми допадна. Ще се освинваме заедно :222
Значи ако няма вечери и ако няма уикенди ще отслабна.
Много се чудя дали да не почна пак с Цефамадар,защото преди няколко месеца го взимах 1месец редовно и сякаш не ме гонеше толкова вълчият глад.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз напълнях ,незнам от какво ,но нещо не се чувствам както трябва . Никога не съм правола плодово оризов ден . Сега се чудя .... Нещо трябва да предприема.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Добре дошла в клуба :126
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
MortishaAdams

bobichan написа:Добре дошла в клуба :126
+1 :126
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

+1 :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено