vihrogonche написа:Неее, утре сигурно 67 кг, а?

Деска, твоето "утре" дойде 2 седмици по-късно. Последните 3 сутрини на тази седмица (без настоящата де

) Кантарев показа 67.4 кг

. Нямам обяснение на какво се дължи или поне не ми се обяснява на този етап онова, което подозирам. А що се отнася за настоящата сутрин, нещата са нагоре, макар да не знам още колко и това има своята логика - снощи имахме гости ииииии определено хапнах добре. При това въобще не разделно. И полях всичко с обилна доза домашно вино.... Но по-важното от това е, че запазвам тенденцията към отслабване - бавно, даже мноооооооого бавно, но надявам се славно.
Не съм спирала да тренирам. 4 пъти в седмицата съм залата - засега тренировките са разделени на 3 посещения на пилатес и 1 посещение на канго-джъмпс, но определено обмислям да станат 2 на 2! И към това се прибавят 3 седмични кроса в парка! Намалих тичането в парка до бройка, която ми е лесно поносима и не ме натоварва най-вече психически с това, че в този студ, който цари вън, аз трябва да изляза и да тичам. Сега тичам през ден, а не всеки ден, и чакам с нетърпение поредното си бягане, защото съм си починала.
Що се отнася до храненето - последните 2 седмици за закуска честичко си правя сурови ядки (лешник, кашу и орех) с мед - уникално добро нещо, когато искате бърза енергия и 2-3 часово засищане. Пия отново пресни сокове (макар че ги понамалих - взеха да ми предизвикват разстройство), почнах да избягвам отново сандвичите и тостерите, които има около офиса, а от вкъщи си мажа 1 филийка с масло и малко кашкавалче отгоре. Вечер винаги ми е разнообразно яденето. Ами.... това ще да е за днес от мен...... ТУК!