Обещано от Чери

Публикувай отговор
олеся

Re: Обещано от Чери

Мнение от олеся »

БРАВО, ЧЕРИ!!!
ЧУДЕСНИ РЕЗУЛТАТИ!!!
tita

Мнение от tita »

Чери, супер ти се получават нещата. Определено! Браво! :326
cchery написа:... бих била щастлива да съм 58 кг!!! Но ме е страх, че май вече на тази възраст и след 2 раждания, това не е моето тегло. На практика искам да постигна оформено тяло. Само това.... ама зор, бе! :1062
А това все едно аз съм го написала. :D
И точно заради мисълта, че НИКОГА повече няма да видя в огледалото прибрания си и стегнат корем или пък сантиметъра да покаже 70 см обиколка на талията, а все повече ще заприличвам на лелка, се захванах с програмата на Руми. Хареса ми, че тя каза "изхвърли кантара и вземи метъра, никой не знае колко кг тежиш, но всеки вижда стегнатото и здраво тяло". :1028 Готино, нали? :222 Страхотна причина да започна и да не търся оправдания във възрастта, раждания, хормони и т.н. обстоятелства.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво на Тита и на Черита :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Тъкмо видях 66,2 кг след Коледа, ииииии по Нова година "опрасих" всичките си постижения :D :D - сега пак виждам 69 кг :328 ...... ама човек си пати от главата! :mrgreen:

Така че... пак се стягам и чакам добрите резултати - оказа се, че при мен не са резултат от каквото и да било, ами просто се случват..... като спра да се втелясвам и живея нормално.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Яяяя, да си се разпиша и тук днес. Така и така ми е тръгнало на форумстване. Значи качените 3 кг по Нова година се оказаха голямо предизвикателство. С единия се справих криво-ляво, но Кантарев твърдо се застопори на 69 докато...... не се разболях. От това, че не ми се ядеше, си свалих и другите 2 кг :1062 , за да стартирам детокса на 67,3 кг. Аз съм доволна. Сега с детокса не свалих много кг, но това и иска - не искам БЪРЗО да свалям, а просто ДА СВАЛЯМ!

От тази сутрин килограмите са 65,8 кг. Ще ми се да продължа още известно време с някакъв хранителен режим, който да има оздравяващ ефект - т.е. салатки, зеленчуци, повече сурова храна. Тези 3 дена на детокса се чувствах добре поне що се отнася до комфорт на стомаха ми.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО :326 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Айде актуалните мерки от вчера:
merki.png
(93.47 KiB) Свалено 577 пъти

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, наистина много добри резулати! Поздравявам те за упорството и постоянството, защото виждам, че тази борба се води от доста време! Стискам ти палци да успееш да задържиш постигнатато! За съжаление хубавите неща се случват бавно! Но се сещам за онази поговорка "Човек каквото сам си направи, друг не може да му го причини!" За това, Чери, продължавай в същия дух и си "причини" сама един хубав , изваян силует, който е най-важно да носи удовлетворение единствено и само на теб...! :524
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Чери, мисля, че е време да ни се покажеш на една нагледна снимка. :1206
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Чери, мисля, че е време да ни се покажеш на една нагледна снимка. :1206
Чева, в плана ми е вече да се снимам - при това мисля да си позволя да го направя по спортен клин и потник, но просто трябва някой да ме снима. Дотогава ето снимка, на която ме има и е направена след края на една тренировка по стийл тоник - първите седмици на декември 2013 г. - аз съм с червения потник. :)
Aneliya_steel tonic.jpg
(45.08 KiB) Свалено 521 пъти

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Айде едни актуални мерки и теглилки от днес:
merki.png
(98.38 KiB) Свалено 503 пъти
Засега съм доволна, че се въртя около килограмите ми след детокса. Но каквото и да стане - януари завърших с 1 кг по-малко от декември. :D :D

Публикувай отговор