Добро утро от мен!

Пиша ви докато закусвам овесени ядки + овесени трици + пшенични трици + 1 с.л. ленено семе

...... Уточнявам всичко с цел да напомня, както вече много пъти е ставало въпрос, а и
статията, която
Чева е пуснала пак го казва:
„Ние сме това което ядем....... Тялото е истинска скулптура, която се изрелефява и шлифова от избора на нашата храна.“
Моята промяна продължава (да се надяваме

) и ако не друго, то поне се чувствам добре. Вчера замерих мерките - само талията е мръднала с 1 сант, но съм си дала срок до този петък, така че има време. Що се отнася до магазин "Зоя", там
Боби е най-напред с материла и ще ни осведоми, сигурна съм

.
точка написа:Здравейте!
Само минавам да ви се отчета, че се справям толкова зле, че нямам търпение да започне конкурса,за да се мотивирам!!!... уж съм се мотивирала,а после никва промяна, иска ми се да си зашлевя един шамар,туко виж се очовеча...

И затова наминах,да ви се оплача малко :( Все едно всеки може,а само аз не ... като развалена съм

Точка, вземи и напиши точка по точка

кое е нещото, с което въобще не се справяш и онова, с което се справяш зле, за да:
- САМА ДА СИ ВИДИШ ГРЕШКИТЕ!
- ДА ЧУЕШ НЕЗАВИСИМО МНЕНИЕ (от всички, които пожелаят да се включат).
- ДА ПОЛУЧИШ СЪВЕТИ, СПОДЕЛЕН ОПИТ, НЯКОИ ХИТРИНКИ!
- ДА ИЗГРАДИШ ПО-СЕРИОЗНА МОТИВАЦИЯ!
Разбери, че с "не се справям, реве ми се, мразя се" няма да стане! Няма.... трябват действия и е време да ги почнеш сериозно!

:1042

ОЛЯ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! БЪДЕТЕ ВЛЮБЕНИ, ЩАСТЛИВИ И СГОВОРЧИВИ!