През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Мнение от droidd »

Добро утро Детокси мецанки ! :954
Аз този път неможах да се реша, даже и за един ден, макар че го обмислях :roll:
Къде къде, добре дошла :225
къде къде написа:Само се притеснявам как ще удържа без да ям, щото обикновено когато се настроя да не ям ми се яде ужасно :328
Хубаво е настройката ти да не включва отрицания.Т.е., не че няма да ядеш, а ще се справиш успешно с детокса. :922
къде къде написа:Все още не се чувствам гладна :1216
Гледай да не мислиш за глада :222
къде къде написа: Имам един въпрос относно кърменето - Щом чрез ансола токсините отиват от тъканите в кръвта, не отиват ли и в кърмата?
Предполагам, че си прочела в теоретичната част, че Детоксикацията е напълно безопасна при бременност и кърмене.
Но нека мацки с опит по въпроса ти разкажат повече :524

Успешен ден и много усмивки на всички :329
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет Мецки! :923
Стартирах. Взех ансола и чакам. :mrgreen: След малко погвам ябълковия фреш. цял дун ще ви наглеждам.
къде къде, :923 Всичко зависи от настройката. Мисли колко добре ще се чувстваме във вторник. Лек и ефирни! :222
droidd , има време. :922
Ver

Мнение от Ver »

Хей, Дидка напоследък нещо бягаш по тъч линията ми се струва. :923
eleen

Мнение от eleen »

Привет и от мен ! Аз изпих масълцето. Чакам с нетърпение да си пийна кафенце. Не ми върви много водичката, а пък чаят ако не е подсладен изобщоо. Нооо няма да се предаваме! Лек ден на всички!!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Хей, Дидка напоследък нещо бягаш по тъч линията ми се струва. :923
:1209 вярно е........но го правя с удоволствие :955
Верка, как върви при теб детокса :922 ........неказваш :222
Ver

Мнение от Ver »

Чудесно, Диди :)
От толкова време не бях правила детокс, че сега черпя в пълни шепи и ми е приятно! :) Направо се наслаждавам на всяка глътка сок или топла водичка.
Но нали през изминалите 2-3 години начина ми на хранене се промени, сега не съм обременена от никакви мисли, нямам цели ... просто се наслаждавам :954
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Но нали през изминалите 2-3 години начина ми на хранене се промени, сега не съм обременена от никакви мисли, нямам цели ... просто се наслаждавам :954
:524 :326 :329
dora

Мнение от dora »

Здравейте всички :) !Както обещах и аз съм с вас! Изпих си английската сол, бях забравила гадния й вкус, отдавна не ми се беше случвало да я пия.Ефект от нея обаче все още нямам.Пих кафе ,ядох кивита, преди малко пих и зелен чай.Чувствам се прекрасно! Успех на всички детоксикиращи :954 Добре дошли на новите в редиците!Аз съм от първите,които започнаха детоксикация- с чери, с мърмори, с данид...За съжаление последните години бях много несериозна и това се отрази на фигурата ми.Но вече се взех в ръце и съм с вас!Няма само да ви чета. :D Всеки човек има нужда от пречистване на организма, за да бъде здрав! Здравето е най-важното нещо! От миналия месец до сега си личи,че има ефект, по дрехите усещам. Иначе отдавна не съм се качвала на кантара, затова и няма как да знам с колко ще отслабна.Искам да стана пак около 60кг. Преди пет години ги бях стигнала,но след това се отпуснах и върнах доста от свалените. :126 Това което трябва да сваля е около десет кг. :328
олеся

Мнение от олеся »

И аз съм вече на линия. Днес стартирах към 11.30 с ансола, тъй като станах късно. Сега пия чай.
Успех на всички!
diva

Мнение от diva »

Привет!
И днес съм тук. Но ми е много студено... И чай не ми помага. Пия си соковете, ходя до WC-то. но усещам умора.
Замислям се да мина през банята за горещ душ и... под завивките да доизкарам неделята...
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет, момичета!
Да отчета успешен първи ден. Утре продължавам.
Заключено