Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от ellis_stoyanova »

Нели написа:
ellis_stoyanova написа:Добро утро,момичета!
Честит ни светъл празник,за нас той е много хубав,защото преди 5 години,точно на този ден разбрах,че съм бременна с Анджи,страхотно съвпадение със невероятен празник......Нека всички да сме здрави и повечко усмихнати....
Елисче, аз също преди... 14 години научих подобна новина на 25 март точно - става дума за бременността ми с Вили.
:954 :954 :954
Невероятно е,този ден винаги ще ни напомня за един от най-прекрасните мигове в живота,а някой ще приготвя ли нещо специално за празника?
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз ПРАЗНУВАМ много на тази дата :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Искам те пролет далечна,
искам те в моя квартал!
Губиш се - приемам го лично -
ще ти вдигам скандаааааал!

:221 :221 :221 :221

Еми пък аз няма да се предам с моето очакване за пролет, лято и т.н.:

[img]http://85.14.28.178/tialoto/files/artic ... 646de6.jpg[/img]

[youtube]3LFfc4tSsqU[/youtube]

Ха здравейте и сполай ви тази седмица! И дано днес получите повече от благи вести ....... :) . И аз имам спомен за този ден от преди 11 години - приеха ме в патологията на АГ..... за задържане :221 . Е, Господ не родих, но пък след известно време и известни мъки от моя страна :1052 :1052 се появи моето малко, очарователно и красиво момченце..... :lol: Но пък иначе никога нямаше да повярвам и щях да отричам завинаги фразата "Не се става лесно майка!"....... :1140 :1140 :1140
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Щото тук повечето сме мами, а днес за всички християни е точно денят на МАМА ( а не 8 март!), затова пожелавам на всички да бъдем винаги такива щастливи с децата си мами. Да се гордеем с успехите им, да им се радваме ежеминутно, да им помагаме да бъдат истински хора, да ги обичаме! Целувки и гушки на всички!

:922 :940 :922

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:922 :922 :922

Отново си плача.

Днес получих своята БЛАГА ВЕСТ, от любимия мъж :1216 Толкова съм ЩАСТЛИВА, че чак боли от това щастие :1216

Мило, благодаря ти за това, че просветна деня ми! :222 Че сбъдваш ежедневно мечтата ми! :329

Това, което жадувах, е на път да стане реалност, моля за стиснатите ви палци, ако стане - ще ви разкажа, не и по-рано обаче...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И така - ето ме с един по-дълъг коментар на нещата, за които прочетох.

Инициативата на децата от Слоу Фууд, Черни Вит е .... за мен голямата крачка, която човекът прави към личността! Не отричам, че основополагащото е да сме човеци - онази толкова тънка, но отчетливо ясна граница с животинския свят, към който някои индивиди от рода хомо сапиенс се завръщат ..... от глупост. Но и да си само човек вече не е достатъчно и това, че ни го показват деца е повече от похвално! :326 Това са бъдещите личности, които дай боже ще промЕнят света!
Нели написа: Това училище организира тази извънкласна дейност, децата в него се представят добре, защо училището да не ги подкрепи, нали то има основание да се гордее с тях?!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Не знам какво да пиша и дали трябва... Дали местният училищен инспекторат не би могъл да вземе някакво решение в полза на децата?!
Ver написа: Но, в последния момент Госпожа Директорката решава, че малките не били интересни и не се вписвали !!!! :?: :!: . Това става ясно днес в деня на тържеството, днес ....
На мен ми стана тъжно - най-малките, които с най-голямо желание се подготвят.
:-| :-| :-| :-| :-| :-|

Комерсиализация....... май е най-точно да се каже по случая.

Емка, четох ти поне 2 пъти постина и ето това остана най-отчетливо в съзнанието ми:
ЕМИ написа:.......... тази година няма нито един ден отсъствие, с изключение на този петък когато заминаха на село.
Не че не пренебрегвам успехите й в шаха или в предучилищната, но НИКОГА няма да забравя разказа ти за едно от последните страшни разболявания на Алекс, когато ти се беше наложило да се молиш в правителствена болница за ампула течен аналгин, за да спреш болката й..... :cry: :cry: Щастлива съм, че именно това е зад гърба ти и че гледаш смело напред, където има толкова много изненади и очакващи сбъдване мечти! И да, съгласявам се напълно с това:
Сиренце написа: ЕМИ, :940 :940 :940 ! Знаеш ли, за времето, в което те "познавам", имам чувството, че страшно много си пораснала, станала си по-мъдра, по-уверена.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, че ти си добре, супер, но как е майка ти, мила? :524 :329 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Що се отнася до моята сага с моята маман..... тези дни толкова много мисля, че май накрая ще се вкарам пак в коловоза на депресията! Но не заради разболяването й де... Преди 2 седмици си е усетила подуване и болка в областта на тила. Първоначално решила, че е тумор и си мислела да не ми споделя, но много бързо е забравила тази си идея - само 24 часа по-късно бях вкарана във филма. Както и да е - възпален лимфен възел, от който обаче в рамките на 24 часа се възпаляват поне още 4 в областта зад ушите й. Независимо от похарченото от мене време по телефона да й настоявам да иде максимално бързо на лекар, за да й пуснат ПКК и да почне лечение, тя отишла при личната си петък следобяд :126 :126 :126 ..... еми... как да я лекуват?! Джипито, естествено, е поискало веднага ПКК, която се прави на гладно и най-рано може да се пусне при нея (т.е. по здравна каса) в понеделник сутринта, а резултатите ще се получат във вторник. Поръчах поне 10 пъти да й напишат направление за ПКК и да иде в някоя от частните лаборатории в града събота - за 1 час щеше да има резултати. В крайна сметка винаги мога да се лиша от едни 10 лв, за да ги пратя на майка за изследване..... Обаче аз само си говоря ли говоря....... Моята майка нито го е предложила на лекаря си, нито пък в понеделник като е отишла е поискала да й направят спешно ПКК-то!

За да се тушира евентуално по-сериозно възпаление през събота и неделя, но и същевременно да не се повлияе планираното ПКК в понеделник, джипито изписва БИСЕПТОЛ :!: . Към който моята майка очевидно е алергична, защото .... онова, което видях миналия четвъртък ме уплаши - огромно и подуто чело с един очернат, твърд червен триъгълник, чийто връх завършва между веждител Очите буквално се губят между горни и долни клепачи. Носът е подпухнал от отока и като цяло майка ми е обезобразена в лицето. И при тази картинка тя не е искала да влиза в болницата - неуютно й било, имала работа на село...... нищо, че опасността от задушаване е напълно реална и аз няколко пъти й го повторих по телефона.

Спирам с нюансирането на този разказ - просто четвъртък, когато трябваше да я изпишат, и тя ми звънна да ми каже, че всъщност е по-зле и я оставят в болница, не издържах. Отпуската, бензина в колата и към Горна. Карала съм като луда. Без да я предупредя, че отивам, което се отрази в графиката на кръвното й - допреди моето идвате по-висока стойност от 138 като горна граница нямаше - само 10 минути след като й цъфнах като майско цвете, сърцето изтласкваше кръв при горна граница от 168 мерни единици :221 .

Петък все пак я изсписаха със съмнително за мен подобрение. А аз се прибрах, т.к. трябваше да водя Коки на проба за манту.... Два дена чувам противоречива инфо от майка - събота уж беше добре, неделя пак е била много подута - за днес още не съм правила справка в прогнозата с нейното състояние :lol: ..... Единственото, което ме притеснява повече е, че личната се опасява, че Бисептолът не е единствената причина за този оток и поради това ще я праща на хематолог. Но нека да видим и той какво ще каже и тогава ще се мъдрят нещата.

В резюме - откарах си на воля двата дена, особено връщането ми беше меко казано цветно - от 8-е градуса температура на въздуха в Горна, София ме посрещна с минус 1 :1062 , зимна буря, достойна за късния декември, а вятърът щеше да е мой съюзник в обяснението ми пред органите на КАТ защо карам със 130 при ограничение 90 км/час :221 :221 .

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Чери, че ти си добре, супер, но как е майка ти, мила? :524 :329 :922
Чеки де...... то едно ли е да го опиша от раз?! :1140 :1140

А ти спри да пускаш бомбички от сорта на получих нещо, ама е тайна.... ще ми се случи онова, дето няма да ви кажа какво е.... и казвай за благите вести, ако смяташ да казваш! :221 :221

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ДДДДДааа, ДЕси съгласна съм с Черита , казвай каквото има за казване ако не ,не пускай само въдицата. Чери надявам се и ти пожелавам да няма проблем с майка ти ! За мен седмицата започва във вторник защото понеделник ми е почивен ,така ,че пожелавам на всички ни да е много ползотворна :222 Нямя нищо интересно около мен така ,че за сега чао и полсе пак ще пиша :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро,мецанчици!Фютка,аз все се чудех защо понеделнишки се появяваш по сериозно,в повечето случай,а тя каква била работата :329
Децата вече закусват,а аз пия сутрешното си кафе,времето е ужасно,а с него и настроението ми,но чакам следващите дни :plezya se
Чери,дано вече всичко е приключило :923
Желая ви прекрасен ден
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено