Юли е! Време за разтоварване и летен детокс.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
naskomimi

Re: Юли е! Време за разтоварване и летен детокс.

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Аз устисках днес, но доста трудно....Да не говорим, че цял следобяд, а и до сега ме мори ефекта от солта....пак прибягвам до крем за подсичане на д.то :oops:
Но нищо де - сигурно е за добро.
Радвам се, че групата ни се увеличи и съм сигурна, че за всички ни така е по-лесно и приятно! :828 :1122
Аз се приготвям с хубава книжка за сън, че няма какво да гледам по ТВ. Турски сериали не гледам, а си гледам "Черешката на тортата", но се усещам, че днес нещо ще го пропусна :razz: Голям глад, голямо чудо.
Айде, оставям ви със здраве!
Целувам ви за много сладки сънища!
:329
gelikas

Мнение от gelikas »

Хайде момичета! Отчитам успешен еднодневен детокс. Исках и утре, ама няма да я бъде.
Ама дет вика свекърва ми " и на тва беркят" :222
Успех на продължаващите! :922
healthy

Мнение от healthy »

Здравейте момичета!
Да се отчета и аз!
Днес се чувствам доста по-добре. Имах работа в градината и трябваше да подреждам разни буркани в мазето и нямах време да мисля за ядене. Което беше много добре. А поради факта, че се движех, а не бях на работа (както беше вчера) където седя на компютър цял ден. се чувствах добре. След сутршеното кафенце направо си бях ОК. Не следя особено колко течности поемам, само дето пия повече , отколкото обичайно, което си е напредък, аз много забравям да пия вода. А не пия никакви безалкохолни. Надявам се утрешния ден да мине пак така бързико, защото много ми липсват соленичките неща - салатки, сиренце, кисело млекце, тараторче... оооохх.. започнах да фантазирам. И се хващам как гледам някакви рецепти в нета... и се дразня само. НО ще устискам и утре... цял месец чаках това пълнолуние и сега не бива да се отказвам насред пътя.
Ами отивам на разходка с кучето.
Дописане!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Има ли буднииии? Има ли гладнииии?
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро и от мен! :954
Аз се събудих пак рано-рано, но първо си свърших задачките вкъщи - хранене на дом. любимци, правене на закуската на милото и т.н....Ох, така ми замирисаха принцескитеееее :cry:
Преди малко си изпих последната доза сол и съм готова за днешния последен ден. :1216 А същата - ансолка, направо този път ме доби. :1062 Ама нищо - сигурно от изпитите антибиотици и защото за пръв път съм на диня и може тя да ми действа допълнително така.
Иначе за вчера съм отличник - диня на корем и над 4л вода и чай. :fan Доволна съм най-вече от изпитите течности. И нали си ме човърка дяволчето отвътре се качих на кантара сутринта - добре е засега минус 2, но знам, че това не е показателно и на-вече ще е вдругиден след захранването.

Еееееехххх, как благородно завиждам на захранващите се днес....Да хапнете и заради нас малко, ей! :423
На мен от снощи ми текат лигите и си мечтая какво ще си хапвам утре. В тази връзка с какъв плод мога да започна сутринта? Нямам ябълки или киви, а винаги съм хапвала ябълка сутрин на захранване. С банан може ли? Или с праскова? Че гледам един брой ми е узрял, тъкмо за закуска ще ми стигне...Или не е за препоръчване...Ако трябва да ходя да си купувам... :1044

Но айде - рано е още да споделяме менюто за захранване, ще го поотложим за малко по-следобяд. :222
Стискайте зъби още малко, момичета! Не останаааааа :329
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме ! С детокса снощи приключих . Бях на ресторант с зет ми . Нямаше как,бях обещала. А бе винаги има как ама така бях решила в карйна сметка . Та мисълта ми е ,че ако успея още ден два да съм на плодове и фреш ще е добре ще разтоваря . Свалила съм 2 кг. Като цяло съм доволна ! Браво на всички! Другия месец пак ,но на диняяяя))) И аз лично ще се постарая да съм по стриктна :954 Хубав ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! :954 :1216
Успешно приключи и този детокс. Скромно откъм свалени кг., но съм доволна. Чувствах се добре и ми е леко. Захранване както обикновено и ще гледам днес да хапвам салати повече, а млечните утре; месото в четвъртък. Това ми е схемата и дано не се проваля.
Хубав и ползотворен ден :922
healthy

Мнение от healthy »

Добро утро !!
Да се отчета и аз!
Трети ден детокс. Изпих ГАДНАТА ансол... от която вече ми сееее :1046 :1052 , ама няма как. Сега си пия кафето та поне малко удоволствие да има в този ден. Да ви кажа, плодове сигурно няма д апогледна поне до.. следващия детокс... Изядох толкова, колкото не ям и за 2 месеца!!!! По принцип не обичам. Обичам да ям малини и къпини, ама докато са на храста и ги бера. Ако ги набера в кутийка и после д аги ям - не ми е интересно. Но виж - дайте ми салатки и доматки... безпрекъснато мога да ги ям. Май и фреша ще остане в историята - само за детоксите.
Лекичко завиждам на завършилите детокса. Ама как така с еобърках и аз, трябваше в събота да го започна а какво бях смятала... ама на.
Сладка Дебеланка теб сън не те хваща, първа на линия :-)
Мими, ама трябва ли с плод да се захранва... не може ли пак със сокчета и от обяд с ориза и картофките лекичко така? Че ако и утре трябва да ям плод ще се самоубия по особено жесток начин!!!
Хайде хубав ден на всички!
На захранващите - умната, да не се поддадете на изкушения,
а на оставащите детоксващи - не останааааааа!!!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Тук съм! Детоксвам,само че втори ден,защото в неделя...сгафих! Но вчера започнах сначале и съм изключително сериозна!!!! Утре -захранване :222
Успех мацки!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
zdravez

Мнение от zdravez »

Привет и от мен! Отчитам успешен 2-дневен детокс(неделя и понеделник).Вчера солта действаше с пълна сила, но бях на работа и се ограничавах с течностите , защото не мога да прекарам работ.ден в :1114.Снощи взе много да ми премалява , а сутринта като станах даже ми причерня.За първи път ми се случва така да ми стане лошо.Затова днес реших да хапна наобяд салата от домати, за вечеря също салата от домати и краставици.Не издържах на изкушението и се метнах на кантара преди малко и ...... :1099 70кг. Много съм доволна и дано скоро видя и 6-тицата.
Момичета поздравявам всички ви за упоритостта и много се радвам, че някой е с мен ( макар и виртуално ) в борбата с килограмите. БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата!!! :826 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Цамбур в хубавата тема :954

Приключих успешен детокс, днес захранвам. До сега само една салата със сирене на обяд без олио. Късничко ще вечерям, но у нас се случва и няма как да се избегне. Минуса май е по-малко от 2 кг. Не съм сигурна. Колкото - толкова.

:922 за всички ви :954
Заключено