Хохохохо......... не е време за дядо Коледа, но след като в момента ми се спи зверски, мога само "хохохохо" да говоря. Ей това ранно ставане за училище ще ме довърши. Не ми стига моята 12 годишна одисея с обучението ми, ами сега и покрай децата още толкова години ставане в ранни зори....... после що сме били остарявали, що са ни побелявали косите?! Ами не е от глезене и галене с перце

:lol: :lol: . :lol:
Обикновено по това време на деня нямам възможност за компване, щото съм оставила децата на у-ще и намествам план-графика за деня, но т.к. Бели ми се поразболя тези дни и си е в къщи, та..... планът е плаващ.

Но за сметка на това смятам добре да си го съставя и да огрея навсякъде. А както виждам през прозореца, времето ще е с мен и днес!
Какво интересно из нашия живот да ви разкажа?! Онзи ден, ако помните, писах, че имаме сърдит майстор вкъщи....... Сърдитко-рибко слага ламинат от общо 9 квадрата точно 4 часа

!!!! Чудя се има ли смисъл да го "похваля" на място в магазина за паркети или по мейла на фирмата?! За мен това е безобразие да си неадекватен, когато работиш в сферата на услугите! Т.е. естествено е да си болен, да не си в кондиция постоянно! Но е редно да обясниш на клиента, че имаш затруднения и да поднесеш извинения в този случай. А не да се държиш като обрусеник, на който клиентите му са виновни, че има работа и съотвено заплата след това. Това младо момче успя да си отвори устата колкото да ми обясни как ми е крив пода, стените вълнообразни и как няма да ми даде гаранция за нареждането на паркета в този случай

. И това е.... нито идеи как да се справи с това, нито каквото и да било друго. Но аз вече имам стратегия за справяне с такива "майстори" и му казах, че всичко това добре го знам и да почва да работи, за да свърши навреме, щото имам планове за деня. През цялото време с Момчил влизахме в стаята - обсъждахме допълнителните неща, които трябва да се свършат там и като цяло го дразнехме абсолютно съзнателно по този начин! Нито имам угризения по този повод, нито пък каквото и да било друго.
Много искам да споделя снощи какво вечеряхме?! Не за друго, а защо много рядко ми се случва да имам ищах (идеи) за някава храна. Разбирайте апетит. Но специално ми се хапваха дебели, месести чушки, опечени и подправени с чесън, оцет, зехтин и сол. А към тях "основното" бяха гъби - портобело и манатарки, печени на фурна с къри, риган, самардала и мноооооооооого зехтин. Станаха прекрасни! Просто прекрасни! Само бялото винце ми липсваше, но си сипах 2 пръста червено и си хапнах много добре. На пазара в Младост има една сергия за гъби, където не бях забелязала, че продават от любимите ми гъби портобело. В "Хит" и в Пикадили цената на килограм от тези гъбЯ е 28 лв

. На пазара си ги купих за 15 лв.
Утре ни предстои нещо много интересно - "Училища за Европа" - езиковата школа, където Коко и Бела учат английски, ще награждава своите отлични ученици - тези, които са издържали годишния изпит на "Училища..."-та с отличен. И наш Коки е един от тях. Та в някаква зала в малкото НДК утре от 18.30 часа ще ходим на тази церемония. Много съм щастлива, защото това си е признание за труда на детето..... Дано му даде стимул да продължи все така.
Ами това е в общи линии с и около мен. Очаквам и вие да се похвалите.
Ели, излекува ли се Тони или още се опъва на твоите методи?!