Добър ден и от мен!
Как сте мацки?
На мен вчера от много ангажименти не ми остана време да стигна до тук, но иначе си карам по план. Нямам неразположения и особени трудности. Справям се с течностите. Само дето и мен английската сол ме хвана чак на втория ден на обяд...

За първи път ми се случва. Май този детокс можем да го определим като "детокса по време на който английската сол не действаше както обикновенно при повечето детоксващи".

Нищо, здраве да е както се казва, важното е, че все пак подейства.
По темата за "мазохизма"

и аз имам какво да добавя...Забелязала съм, че винаги по детоксово време из главата постоянно ми се въртят мисли за какви ли не вкусотий, предполагам, че е нормално, като се има в предвид, че съм гладна през цялото това време. Но върха на всичко е факта, че винаги точно през тези дни аз прекарвам часове пред компютъра в разглеждане на кулинарни сайтове и в търсене на нови, атрактивни и вкусни рецепти, които да започна да си приготвям веднага щом започна да се храня нормално. Мъжа ми ми казва че съм мазохистка: как е възможно да не ям с дни и постоянно да гледам (умишлено при това) някакви вкуснотий...?
Та така , момичета. Още малко остана. Ще бъдем успешни и този път , сигурна съм! Няма да се предаваме на финала, я!
Аз вече започвам да си мисля за овесените ядки утре... Е, кажете сега, има ли нещо по-вкусно от овесените ядки в първия ден от захранването, а?

:lol:
Лек, спокоен и успешен ден от мен!