Майския детокс пристига и самочуствието ни се повдига!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Petunija

Re: Майския детокс пристига и самочуствието ни се повдига!

Мнение от Petunija »

Чери, мила, Чери, колко си мила и колко си ми полезна!!! Благодаря ти!

Друго си е някой да осветли начинанието ти! Ще проуча тези биоферми, отдавна си задавам въпроса откъде мога да си купя нещо биологично, защото нямам нито село, нито вила, кореняк софиенче....за мое голямо нещастие. Всичко, което консумираме е ужасно - месо, млечни, консерви, плодове и зеленчуци. И с това, осъзнато вредителство храня децата си.

Иначе си детоксвам засега както си трябва - много вода, фрешчета от Фреш Бара, 2 кафета с медец.
Само един път влизах във ВЦто, което от офисна гледна точка ми харесва, но смятам, че лично за организма ми трябва доста повече.

Чувствам се мотивирана и добре! Не мисля да си правя свободни съчинения на тема детокс.
Харесва ми и изпитващият му елемент, после се чувствам горда, че съм устояла, че все пак намирам воля.

Дано и при вас всичко е ОК!
Tami

Мнение от Tami »

Ето ме и мен. И на мен ан. солта не ми действа също. И не мисля че има значение опаковката. Англ. сол си е англ. сол. Моята дори не е от БГ, но преди винаги си ми действаше, а вчера и днес , май не. Но съм сигурна че вътрешно си върши дейността.
Черинка, много ми хареса постинга ти и мерси за хитнинката за накисването на зеленчуците. Ще я изпробвам на захранването.
Тите, зеления коктеил ме омагйосва всеки път като го погледна. Определено ще го изпробвам.
Засега нямам главоболие, но ми е студено. Днес превалява обилно и много ми се спи. Нещо трудничко си карам детокса и само вкусотии ми се въртят из главата, но дано не ме изкуши нищо. Цедих си цитрусов фреш. Пих чайове и гореща вода, едно черно кафе с мед....Та така, отивам да пия гореща водица и ще се засечем после пак.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Един тъп въпрос от мен - защо се пие смути?
Petunija

Мнение от Petunija »

Доволна съм от себе си днес и най-вече се радвам, че нямах странични гадни ефекти! Ако ви кажа на какъв мазохизъм съм подложена в момента...как ухае.... и на какво ухае от кухнята....аз като не ям, не означава, че и другите не трябва да ядат. Обикновено готвя нещо, което не обичам, но тази вечер...висш мазохизъм!
Но удържам! :fan Дори и тренировката си издържах, а беше доста хард.
Нещо ви няма, не пишете и ми липсвате. Чувствам се сама в изпитанието!
Лека ви нощ, дано сте добре!
Tami

Мнение от Tami »

Ах Петунийке, не си сама мила,
Аз сега не излизам от тоалетната. Днес ме хванаха страничните ефекти и освен че примирам чак от глад, вие ми се свят и ми е много нервно, най вероятно до утре ще ми дойде МЦ, защото май ми се яде много сладко, а то само тогава ми се яде, а МЦ ми е по пълнолуние така или иначе.
И аз съвсем се измалтретирах покрай вечерята на децата, и сега като си легнати аз се хвърлям в леглото и гушкам възглавницата.
Мина някак си деня, но отивам да си взема един топъл душ, ментово чайче и ще си лягам преди да се изкуша.
Лека нощ момичета, успешна вечер и до утре. :922 :329 :922
олеся

Мнение от олеся »

Моят ден мина много добре - ансол, 4,5л. течности, 1 кафе и това е. Лек студ привечер.
Иначе и аз готвих вкусотии за вечеря, но въобще не изпитах никакво желание да се изкуша да хапна. Просто супер :1216
Сутринта в мен се прокрадна леко колебание дали да продължавам, но бързо се осъзнах.
Остава само 1 ден :) Вечерта си купих малко цитруси, че ги свърших, като утре ще наблегна на грейпфрутите и лимоните, че днес бях повече на портокали.
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Започна и последният, трети детокс ден :1216
Нещата са под контрол. Благодаря за помощта и съветите за моето начало в понеделник - изпих си ансола на обед и се радвам, че не се отказах. Вчера и днес съм желязна :954 А за болеста, която ни нападна всички у дома - вече я преодоляваме. И аз съм забелязала, че по време на детокс такива неразположения бързо отшумяват. На този детокс получавам замайване и отмаляване, което отдавам и на пролетната умора. Това е за сега от мен. Хубав и успешен ден :922
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме и мен ! Да се включа и дса кажа ,че разтоварвам без сол , замених я с разхлабителен чай . Забелязвам ,че от солта ми се гади и се замайвам . Вчера недостатъчно течности половин ябълка и 3-4 кайсии . Бях купила за сина ми и не им устоях :oops: Дне съм добре
на три четири чаши топла вода , едно кафе , после минавам на фреш ))) Успех на всички не зависимо какво правят !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Днес продължавам. Ансола вече е изпит, чаша чай, чаша сок. Изцедих 1,5л. фреш.
Успешен последен ден :!: :!: :!:
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Добър ден и от мен!
Как сте мацки?
На мен вчера от много ангажименти не ми остана време да стигна до тук, но иначе си карам по план. Нямам неразположения и особени трудности. Справям се с течностите. Само дето и мен английската сол ме хвана чак на втория ден на обяд... :1044 За първи път ми се случва. Май този детокс можем да го определим като "детокса по време на който английската сол не действаше както обикновенно при повечето детоксващи". :1062 Нищо, здраве да е както се казва, важното е, че все пак подейства.
По темата за "мазохизма" :1062 и аз имам какво да добавя...Забелязала съм, че винаги по детоксово време из главата постоянно ми се въртят мисли за какви ли не вкусотий, предполагам, че е нормално, като се има в предвид, че съм гладна през цялото това време. Но върха на всичко е факта, че винаги точно през тези дни аз прекарвам часове пред компютъра в разглеждане на кулинарни сайтове и в търсене на нови, атрактивни и вкусни рецепти, които да започна да си приготвям веднага щом започна да се храня нормално. Мъжа ми ми казва че съм мазохистка: как е възможно да не ям с дни и постоянно да гледам (умишлено при това) някакви вкуснотий...?
Та така , момичета. Още малко остана. Ще бъдем успешни и този път , сигурна съм! Няма да се предаваме на финала, я!
Аз вече започвам да си мисля за овесените ядки утре... Е, кажете сега, има ли нещо по-вкусно от овесените ядки в първия ден от захранването, а? :roll: :lol:
Лек, спокоен и успешен ден от мен!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Сега видях, че futarela е писала за кайсии и се сетих, че исках да питам дали са подходящ плод за първия ден от захранването? Мисля си, че не са най-удачния вариант, но вчера мъжа ми е купил един килограм, а вкъщи аз ям най-много плодове и ако не се включа в изяждането им ще заминат в кофата... Та за това ще се радвам да чуя вашите мнения по въпроса. :954
Никога не е късно за ново начало!
Заключено