ей днес имах грандиозни планове за деня, обачееее нищо не стана от очакваното
Щях да ходя на кънки на обяд, да се видя с една приятелка...обаче трябваше да оправим багажериите, да подредя къщата, че в неделя ще идват гости, които вместо ние да посрещаме, ще ни посрещнат нас

Снощи ходихме да гледаме Теория на всичко - страшен филм...егати човека е Стивън Хокинг....настръхвам като се сетя за него. Велик човек, страшен дух...давали са му 2 години да живее с тази болест, а той в момента е на 72 години и почти 50 години живее неподвижен без да може да говори....и въпреки това е написал книга, известен е, богат е, усмихнат, до колкото може, има 3 деца, на пук на това, че е неподвижен:1215

добавям какво пише в уикипедия за него, вярвам, че ще ви е интересно да го прочетете:
Въпреки тежкото си заболяване (амиотрофична латерална склероза)[5], Хокинг не спира активната си научноизследователска дейност.
Като дете се занимавал с конна езда, като ученик в Оксфорд бил носови (на анг. cox) в отбора по академично гребане. Първите симптоми на болестта му се появили след влизането му в Кеймбридж. Окончателната диагноза му е поставена на 21-годишна възраст, малко преди първата му женитба. Докторите му казали, че едва ли ще живее повече от 1-2 години. Въпреки това, той не се отказал да се бори с болестта си. Той е сред най-дълго живелите с това заболяване, познати на медицината. От 1985 г. използва специален апарат, за да говори. Компютърът, инсталиран в инвалидната му количка, му позволява освен да говори, да пише статии, други текстове, да ползва Интернет и електронна поща. Управлението се извършва чрез движение на единствения мускул, който Хокинг може да контролира — един от лицевите мускули на бузата, под окото.[6] Движенията се разчитат от специален инфрачервен сензор, вграден в очилата му.[6] За въвеждане на текст се използва система за предсказване на думите, но въпреки това целият процес е изключително труден и бавен.[6]
Цвети - рецептата е 400 гр. св. дроб, 800 гр. св. врат, 200 гр. сланина, 5 яйца, 2 глави настъган лук, подправки - аз сложих чубрица, сол, черен пипер, но може и други според вкусовите предпочитания. Месото е предварително смляно или си го мелиш вкъщи, ако имаш как, обърква се всичко с останалите съставки и се слага по буркани. Аз лично го варих час и половина! Ако продуктите са смлени на кайма, всичко след това става изключително бързо, аз го бърках с миксера и слагаш по буркани. И си имаш вкусен пастет за дълго време.
Сега съм решила да правя и домашна горчица. Сам ода си намеря синапени семена....мммм ще стана майсторка на всякакви домашни приготовления.
деси, хубави лилави снимки си ни постнала.
Мони, браво за напредъка, мисля, че добре се развивате със захранването на бебка и със съня също. Въобще голям напредък, наистина! А кучето ти е голяяяммм сладур. Като порасне ще стане истински звяр

интересно....но по-добре да се взимат мерки за сигурност, отколкото да стане нещо. Имаше ли много хора?cchery написа:Днес обаче имаше новост.... освен, че зоната около паметника беше отцепена, то в нея се влизаше след като се мине през скенери за метали и оръжия
Аз също минах от там сутринта и се поспрях...слушах малко музиката, която бяха пуснали. Хубаво е че сме имали такива личности като Левски. Жалко, че в съвременното ни общество никакви ги няма такива хора...
Бъни, мноого съжалявам да чуя, ч еси болна и те е тръшнало по-сериозно. Всеки може да те посъветва доста неща за това, как да се орпавиш, ако имаш нужда да чуеш още, ще се радвам да ги дам..Дано да се псравиш по-бързичко, защото всички знаем, колко е неприятно когато си болен и отпаднал!