"Пилетата се броят на есен" - кой е вече тук?

Свобода на словото
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: "Пилетата се броят на есен" - кой е вече тук?

Мнение от mari_ko »

:421 ПРИВЕТ НА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ :922 РАДВАМ СЕ, ЧЕ НАМЕРИХТЕ ПЪТЯ
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
djiq

Мнение от djiq »

ДА кажа и аз-привет, на тези, които пристигат сега и на Мари-Жоли, че много харесвам постовете й!
:1075
kammma

Мнение от kammma »

здравейте и от мен,отдавна ви чета в часът и мисля и тук да продължа.успех и с този форум. :524
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

kammma написа:здравейте и от мен,отдавна ви чета в часът и мисля и тук да продължа.успех и с този форум. :524
Здравей и добре дошла. Но недей само да четеш, давай да си приказваме. Колкото повече, толкова по-весело :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Здравейте, момичета :)! Не ви познавам, но се надявам това да се промени с времето. Благодаря на Чери и Вихрогончето, че ме издириха и поканиха :329 !
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Добре дошла при нас! Дано да ти е забавно в нашата компания-ние сме в различни цветове,,различни характери,различни настроения,различни убеждения,всяка от нас е уникална сама по себе си.Понякога се смеем,понякога плачем,понякога спорим,понякога се обичаме,но имаме едно единствено общо качество- ГОТИНИ И ЗАБАВНИ!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

dexter написа:Здравейте, момичета :)! Не ви познавам, но се надявам това да се промени с времето. Благодаря на Чери и Вихрогончето, че ме издириха и поканиха :329 !
Лелееееееее, Декс, голям съм идиот..... сега вече разбрах, че съм претърпяла ъпгрейд: довчера се мислех за полуидиот, но току-що разбрах, че съм ....... пълен ....... такъв :221 . Аз помолих Вихъра да ти пише, видях, че си си направила регистрация иииииииии...... ъъъъъъъъ..... такова..... не видях, че си писала :oops: :oops: :oops: :oops: . Боже.... ще се оправя, но един друг ден. Днес няма да ми се получи :1069 :1069 :1069 . Радвам се да те видя. Надявам се, че ще имаш време да минаваш оттук и да си общуваме пак. Отделно, че варнеското присъствие тук е много стабилно и организирано. Мацките се виждат по-често отколкото ние "софиянките" :222 . Хайде спокойна вечер и добре дошла! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И от мен добре дошла :-)
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Чери, благодаря за посрещането, благодаря и на другите за милите думи :329 . Колкото за ъпгрейдването - не бих се тревожила, повредата не е само в твоя телевизор :221
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Привет-мривет и от мен :222 Мноооогооо ми е драго да се "видим" :524
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mishellinna написа:Привет-мривет и от мен :222 Мноооогооо ми е драго да се "видим" :524
Ей, Мишини..... на мен ми е още по-драго! Пък а дано да си ни текне тук както ни течеше :1069 :1069 :1069 :1069 ........ едно време :922 :922 :922 . Радвам се да те видя!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор