Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
ellyto

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от ellyto »

mam4eto31 благодаря за споделената информация, полезна е :)
Зори обещавам, че ще дам още 1 шанс на плодово-оризовия ден, но първо трябва да се настроя психически, а това ще ми отнеме малко повече време, предвид кофтия опит до сега. Ще пробвам с някакъв друг ориз примерно такъв, какъвто Ql4e ZLAto употребява. Може пък тогава да ми хареса.
Чева, Зори аз също мисля, че трябва да направим така, че да не се лишаваме от нищо, въпреки че за момента аз се старая да огранича максимално животинските продукти (колкото и да ги обичам) поради здравословни причини. За сега успешно месото (от почти 3 месеца изобщо), а сирене и кашкавал и яйца отвреме на време си хапвам, пусто много са ми вкусни.
Подкрепям мнението на Зори, че първо хранителните навици и личния пример на родителите е много важен. Много ми е мъчно като виждам как родителите си хранят децата в Макдоналдс, толкова ли са злее или какво...страшна работа. Една голяма част от родителите въобще не ги е грижа децата им какво правят и как се хранят и за това и ефекта върху децата е плачевен - преливат едни паласки, но иначе девойчетата са влезнали в най-тесните си дрехи. Днес идвайки на работа се разминах с едни ученици, емиии девойката приличаше на уличница с извинение, полата едвам и покриваше д-то, а за това, че такава дреха въобще не е подходяща за такава девойка и че нямаше подходящата фигура да се облече по такъв начин, просто да не говорим. Но те децата не са толкова виновни, виновни са родителите им, които никакво внимание не им обръщат.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Мърмори написа:Чева,прочетох анонса към книгата-интересно звучи. Но подозирам,че от нея ще научим неща,които вече знаем. Oпределено хората имат нужда от една такава провокация. Аз се хващам за главата като мина покрай училището на дъщеря ми и видя масово затлъстели тийнейджърки,нацедени като бахур в дънки тип "пура", с висящи паласки над ръба им и пиърсинг на пъпа,който се скрива в гънката на поредния кат плът. Тези деца нямат ли родители? :124 Оф,сигурно звуча ужасно,но това е самата истина,децата не са виновни,че няма кой да ги научи. Тази книга е за родителите на първо място,после за момичетата. Защото ако няма кой да научи децата на добри хранителни навици ще попаднат в омаг'осания кръг на поредната диета. А знаем до какво води тя. Много се разпалих,извинете,но това е тема,към която не трябва да сме безразлични.
Мърмори, абсолютно си права.
Ето, защо ми е много важно да си изградя информирани навици, час по-скоро,
за да ги предам на дъщеря си ( сега е на 6).

За книгата и аз като че ли това си мисля. Под 10лв е цената й , но дали си струва ?!....
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Наистина ли, Зори? А аз я се сетя да взема да го пия, я не :cry:
Сега обаче си взех от другото чудо - anacardium orientale, че да не прецакам нещата на финала :427
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

За книгата и аз като че ли това си мисля. Под 10лв е цената й , но дали си струва ?!....
Няма лошо-купи си я, най-много да се увериш ,че ние вървим по правилния път. :lol: Любопитна съм,честно казано, но тъй като толкова рядко ми остава време да чета :126 ,подозирам каква ще е съдбата на тази книга. Всъщност на пръстите на единици са дните като този, в който имам време за любими мои неща. Днес си начесох добре пръстите,поиграхме с децата и това ме прави щастлива!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Кюлче,калкареята ми е сред фаворитите, наистина. Както и зеления чай. Анакардиума някак....как да кажа...,ми от добри мисли го докарвах-лапвах го и започвах да мисля позитивно:"не,сега не съм гладна,не ми се яде сладко,само така ми се струва..." Да ти кажа честно лъжичка мед след обяд ми върши прекрасна работа при пристъп на глад. Също и по детоксово време. Ама аз нали все не съм като хората-за анакардиума съм чувала страхотни неща,които при мен....ми няма ги :126
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

cchery написа:Абе вие срама нямате ли?!?! Бива ли бе, точно в най-работният ми ден да дойдете и да изпишете тонове постове и аз да не мога да ги прочета :328 :328 !?! Друг път чакам за ново постче като кактус дъжд в пустиня, сега валяло-валяло и аз не съм допрочела. Да ви кажа честно - тръгвам си от работа без да съм изчела всичко и ще ме гложи, ама не глада, а любопитството..... :1062 :1062 Ще наваксвам довечера.
Ама тя Зориндлер-Шиндлер е виновна бе-ти да не мислизш защо но призова да се явим под строй :plezya se Щото ти е най-работния ден и правиш ремонт :1062 И всички се разписаха.... :221
За книгата не знам,ама калкареята и на мен ми е фаворит. А аз днес не успях да разтоварвам :oops: :oops: :oops: Уф бееее,много ми е трудно напоследък,не знам защо.А постя и съм железна-никак не ме блазни това което готвя на мъжо,ама ме е подгонил един апетит и хич не мога да оризя :128 От последния детокс съм си върнала 2 кг и пак съм 60 кг.Не че е болка за умиране,ама ме е яд на мене си :126
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

bubalina написа: Ама тя Зориндлер-Шиндлер е виновна бе-ти да не мислизш защо но призова да се явим под строй :plezya se Щото ти е най-работния ден и правиш ремонт :1062 И всички се разписаха.... :221
:1062 :1062 :1062
И аз пак трябва да си купя калкарея.Анакардиума си стои.С него и без него апетитът все си ми е голям, но го превъзпитавам :128 Да се похваля днес вече нямам нови пъпки а и старите почти минаха.С детокса им разказах играта :1058 Голямо с...е :1111 падна.Отдавна не бях имала такива срещи с "белия кон".Отвикнала съм му на ансола.Събирам мнения.Тъй като сега извънредно правих детокс,заради тези ужасни пъпки как да процедирам покрай пълнолуние :?: Много ли ще стане ако направя още един детокс или пък да е само един ден на пълнолунието или да оризя :1044 Чудя се.Иначе съм добре не се чувствам отпаднала, а напротив преливам от енергия.Явно страдам от детоксова зависимост :plezya se Ако ви кажа какъв обложен език имах....толкова не го бях виждала скоро.Чувствах се много затлачена.Цяла зима не бях взимала лекарстава и съм отвикнала явно и сега тези противоалергични ми се увидяха.Добре, че си спасих :1112 от инжекции орбазон.
cvety_rz знам как се чувстваш и ти изпращам една :923 Аз като изпадна в някое състояние винаги си повтарям, че имам толкова мн хора покрай мен които ме обичат и ме подкрепят независимо от всички проблеми и трудности и са до мен, дебела, слаба, грозна, здрава или болна. Това до някаква степен ме успокоява и просто се старая да продължа напред една идея по-спокойна. Въпреки това борбата със собственото си аз си остава и тя е тежка. Важното е че сме се започнали да правим нещо за себе си, защото има и такива, които грам нищо не правят за да подобрят състоянието си.
ellyto , благодаря
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:826 отново браво зачудесния форум.С голямо желание чета постовете и много се ядосвам понякога като не мога да вляза да ви прочета.Представям си как се чувстват някои, които правят ремонт :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Успешен ден вчера, доволна, много съм доволна от оризенето. :954
Коремът ми се прибра, тази сутрин и на изхода имаше голям резултат. :1048

Не мога да разбера какво толкова му се назландисвате. :plezya se
- регулира апетита
- отличен естествен диуретик
- прибира корема
- дава почивка на тялото ви от храна и то се самолекува
- ден, в който приемате килограм любим плод ! :razz:

И това ви го казва жена, която не обича сладък ориз.
Ама, ей толкова да ми заслади и ми се гади.
Жена, която беше в шок при първия оризов ден и беше твърдо решена да не пробва повече.
После разбрах, че не само аз имам проблем с яденете му.
И го приех като предизвикателство. С нагласата " полезно е - ще свикна"!
И ето - ям кафяв. По -твърд е, повече време ври, но ми понася.
Нагласата е много важна!
Това е ден посветен на вас и тялото ви.
Ден, в който не можете да ядете друго освен ориз и плод и така
имате време, да преусмислите храненето като цяло. :1062
Имате време да се извисите духовно, поради наложените липси. :lol:
И това е само един ден ! Утре отново можете да ядете каквото обичате.
Аз вече съм пристрастена, не пропускам седмица без плодово - оризов ден. :1040
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
ellyto

Мнение от ellyto »

Чева много стимулиращ пост :)
Още малко ми остава да реша отново да пробвам :) Много сте добри в навиването признавам ви :329
valrus

Мнение от valrus »

Точно така е Чева,в оризовите дни даже не си и гладен!Подкрепям те!Аз даже да си призная–по –леко и лесно ми е да "оризя " и да съм на жито,отколкото детокс!Но тава не значи ,че и детокса не е от полза!Давайте,страшно няма!
Заключено