Зори обещавам, че ще дам още 1 шанс на плодово-оризовия ден, но първо трябва да се настроя психически, а това ще ми отнеме малко повече време, предвид кофтия опит до сега. Ще пробвам с някакъв друг ориз примерно такъв, какъвто Ql4e ZLAto употребява. Може пък тогава да ми хареса.
Чева, Зори аз също мисля, че трябва да направим така, че да не се лишаваме от нищо, въпреки че за момента аз се старая да огранича максимално животинските продукти (колкото и да ги обичам) поради здравословни причини. За сега успешно месото (от почти 3 месеца изобщо), а сирене и кашкавал и яйца отвреме на време си хапвам, пусто много са ми вкусни.
Подкрепям мнението на Зори, че първо хранителните навици и личния пример на родителите е много важен. Много ми е мъчно като виждам как родителите си хранят децата в Макдоналдс, толкова ли са злее или какво...страшна работа. Една голяма част от родителите въобще не ги е грижа децата им какво правят и как се хранят и за това и ефекта върху децата е плачевен - преливат едни паласки, но иначе девойчетата са влезнали в най-тесните си дрехи. Днес идвайки на работа се разминах с едни ученици, емиии девойката приличаше на уличница с извинение, полата едвам и покриваше д-то, а за това, че такава дреха въобще не е подходяща за такава девойка и че нямаше подходящата фигура да се облече по такъв начин, просто да не говорим. Но те децата не са толкова виновни, виновни са родителите им, които никакво внимание не им обръщат.