Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от grigorovi »

Леле, Чева, ама и ти яко проключение си преживяла. Дано вече и детенце и ръката ти да са по-добре!
Джия и Нели са прави - и аз винаги имам Апис в мен, Ледум палустре също, че с нашето малко магнитче за комари и пчели и оси... няма как да мърдаме без тия неща.
Целувам ви! Аз все още съм с гадене, дае днес си правих тест (Отрицателен) за да видя какво се случва с мен и как така само ми се драйфа. Иначе си тичам, храня се по книгата и .... това е .
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Фютка, много се радвам, че сте се видяли! И че толкова яко сте изкарали! Супер! Давай снимки!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:940 :329 :329 :329 :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:328 :328 :328 :328 :328 :328 :328 :328 :328

Първи работен ден след отпуската...... първи 5 минути без служебни ангажименти и последни 5 минути от работния ми ден....... А толкова много неща исках да ви пиша..... за морето, за небето, за децата, за мъката от свършването на отпуската, от влизането пак в работен ритъм и еднообразно русло........ Мисля утре да продължа...... сега не е момента. Честно казано искам да избягам някъде......

:923 :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

:923 :1122 :421
От утре ще пиша повече!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

По късна доба, но да се отчета.
Моята ръка почти спадна, но Дариа се опитва да я тръшне вирус.
Няква кашлица се появи, влажна.
Тази вечер и Т се опитва да вдига..... ще се борим докрай! :128
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

[img]http://off1.picsrc.net/images/ytibu/9df ... 1183d6.jpg[/img]

Хайде на кафетооооо. :954

Дариа е с ларингит.
Ставам - спрели водата, в тъмни зори, още - мила родна картинка! :twisted:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте :954
Тук днес въобще не е студeно, ама никак.
ЧУДЕСНИ НОВИНИ ОТ БУБЕТО И ВАЛЕТО :1099 :1099 :1099 ПОЗДРАВЛЕНИЯ МОМИЧЕТА. ЖЕЛАЯ ВИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И МНОГО УСМИВКИ И ОЧАКВАМ ДА НИ ДЪРЖИТЕ В ТЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКО :923 :923 :923
Юли пак ни е супер месец. Да го наречем "месец на доброто начало" и да чакаме само хубави неща от тук нататък /Амин/ /Вижте само какви прекрасни хора са се родили през Юли и да не говорим повече по въпроса :222 /
Исе, Чева :923 и това ще мине :329 :329
Желая на всички хубав ден и чудесна седмица :524
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Привет, друзя! Днес вече съм твърдо решена да пиша, пък ако ще да се удавя в работа после :1111 :1097 . Пийвам си чай от джоджен, горещичко ми е и смятам да запусна климактериума, за да се почувствам в кондиция. :1147

Връщам лентата, защото току-що прочетох историята за свободния полет на Линди :1062 . И си мисля все повече, че е било предопределено така да се случи, заради туниката, която е носила. Всички знаем, че това е свободна дреха, която пада покрай тялото и ръцете и създава усещане за ...... криле :222 :222 . Линди, :923 :923 . Пак по-добре е като че ли падането, защото от детските изпълнения на мен най-често ми се случва да си ударя малкото пръстче на някой от краката я в дивана, я в някой стол, я в някоя врата, защото вървя с широк размах из вкъщи и бързайки не преценявам, че ще ми трябва още сант за да мина бепрепятствено :D . А другото, което адски мразя, но често правя е...... да се наведа да събирам нещо от земята, а над мен да има отворен прозорец, чието крило е .... точно на пътя на изправящата ми се глава :126 :126 . Е, така много боли.. :mrgreen: .

Верче, то твоето падане в копривата е верно като виц...... нали доста често се разказват вицове за подобни сакатлъци :1062 :1062 . Аз имах удоволствието 10 дена да падам единствено от водния дюшек в морето :plezya se :plezya se , което си е за предпочитане в сравнение с вашите случки.

Емка, чета ти мислите за село ииииии ако беше преди 20 години бих те разбрала защо не ти се ходи. Сега обаче като че ли толкова много искам да избягам от големия град, че по-скоро бих искала да съм в твоята позиция. Макар че отстрани много често нещата изглеждат розово-романтични, а преживяващият ги..... едва ли се чувства така. Това със скайпа е много странно, но..... и ние имахме такъв проблем след преинсталиране на ОС, което стана преди 2 седмици - не можехме да се вържем на скайп. Проблемът се оказа в антивирусната програма, която има специална защита - Файъруол и тя предотвратява пускането на този чат. Така че.... не бързай с новата регистрация, а виж антивирусната първо какви забрани има.

Мравчо, надявам се, че вече сте добре и никой не го болят уши, гърло или нещо друго. Чудя се на вашия речен плаж - не е ли доста студена водата иии опасна, защото реката има течение?!? :roll: :roll: Видях линка към петицията по повод убийството на Яна ииииии нито ще я подпиша, нито ще отида на протест. Да, обикновено рядко съм безразлична, но...... в момента, в който стигнах до абзаца с имената ББ и ЦЦ ииии :1052 :1052 ....... до гуша ми дойде от политически забъркани каши. Едно убийство на млад човек, станало при обстоятелствата с Яна, няма нищо общо с политиката. Но е важно да се искат оставки..... като че ли някоя от подадените и приети оставки от изминалите 22 години е довела до нещо положително........ На мен ми писна мисленето да е в тази посока и отказвам да мисля и аз така!

Иска и до теб го докарах :D :D . Макар постът ти да не е хич смешен. Ще ми се да ти кажа, че всичко ще е наред и утре няма да се чувстваш така, но...... ще е просто написана фраза. Не го знам със сигурност. Това, заради което бих искала да ти пожелая да издържиш и да се настроиш положително, е ученето, което си подхванала... Подобни инициативи заслужават огромни адмирации :326 (както и с Хриско :923 )! Що се отнася до поведението на Кали....... ами какво да кажа за кака й Бела като е на 5 и обожава да се "вбебява" :965 - от години говоря, че каквото и да иска, то може просто да ми го каже, няма нужда да реве и да се тръшка, нооооо и досега успехът ми не е много голям.

Нелка, приятно изкарване ти пожелавам където и да си! Все пак се надявам да е на прохладно, солено и с вкус на пясък. :1062

Чева, прочетох ти историята ииииии....... изтръпнах и аз. Така добре започна разказа, толкова натурално, цветно, усмихнато, а.... завърши с..... то не е ясно за кого по-напред да се притесняваш. Но когато детето ти каже, че се притеснява, че ще умре.... едва ли има майка да приеме такова изявление нормално. В интерес на истината това е главната причина да тръпна над нощните кашлици на Бела :cry: :cry: . Макар че при нея дори до ларингити не се е стигало досега. Ако има по-сериозен проблем, то винаги е сутринта след събуждане - т.нар. от мен "тенекиена" кашлица. И аз се присъединявам към отбора на Апис-а, при това 9 СН - с даването на 5 гранули вечер преди сън си осигурявам спокоен сън. Ако се събуди и кашля, отново давам 5 гранули и рядко стигам до втора доза през нощта - кашлицата се успокоява и Бела спи до сутринта добре. Още малко опит от мен (не казвам съвети, че не съм докторица :D ): за пресипнал глас и сутрешна кашлица при деца са ми предписвали и чудеса буквално вършат: Пулсатила 9 СН и Сулфур Йодатум 9 СН! Достатъчно е да се дават по 10 гранулки от двата препарата, разтворени в около 400 мл вода - това количество се пие за цял ден и е схема обикновено за възстановяване след вирусно заболяване. Аз пробвах да давам по 15 гранулки от двата препарата отново в 400 мл вода на Коко, който почна да ми се буди с кашлица сутринта и носът му беше бая запушен и постигнах успех само за 5 дена! Но през цялото време не съм спирала да му сипвам по 1 пипетка сребърна вода в нослето - хем нослето "мие", хем към лигавицата на гърлото се стича и тормози всички гадинки! Добра е идеята за тема за Ларингита, ама да видим на кой ще му остане време да я обсъждаме.

Фютенце, не си ми пратила снимки, пиле шарено :1062 :1062 . Ама то и аз скайп не съм пускала вкъщи, та нормално. Радвам се, че сте се видяли с Джия. Май е време и аз да намина натам. :1048 Така добре си описала къщата, в която сте нощували, че баш ми се прииска да съм била и аз там. Представям си само зеленината и спокойствието....... - 2 неща, от които имам спешна нужда.

Сега се спирам, защото ме боли главата от сутринта и трябва да взема някакви мерки по този повод!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

valrus

Мнение от valrus »

Ха,сега,здравейте и от мен!
Ох,Чева,ама такива си ги прегивяла,но пък с толкова позитивизъм си ги описала :222 Аз не бих могла да го направя,повярвай ми.
Ей,Бубе,що ме заряза сама да бременея,айде появи се,кажи,ти как си ,изследвания прави ли
Вчера бях на АГ и всичко с моето бебе върви добре,Слава на Бог!Но ,днес ходих да правя биохими1чен скрининг и цената ме утрепа буквално-100лв.Ебати и парите,къде ги усвояват.
Нищо,казах си-за здравето на бебо е!Ей ,момичета не мога да повярвам,че пак ще бъда мама,с благословията на Бог!
Даже,лекарите се чудят как при моето вегетарианство и без да взимам витамини всичко ми е наред!Еми,така е!Добре,че бяха детоксите,отслабнах,сега пак ще се освинвам :1140
Марико,благодаря за пожеланията.......ми,да ти се връща :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нямам търпение да се похваля.......... днес водих Коки на отдавна запланувания преглед при детски ендокринолог!!! Всъщност не съм ви казвала, а не съм ви казвала, защото.... искам да преодолея някои неща от себе си, че миналият ноември педи забеляза, че Коки има увеличена щитовидна жлеза :eek: :-| . И явно видяла искреното ми притеснение просто коментира, че трябва да му пусне направление за ендокринолог, но не уточни кога. Аз не настоявах и чак март се осмелих да питам. Получих направлението и........... не заведох детето просто защото ме беше страх да не чуя нещо, което не искам да чуя. Ноооооо преди седмица реших, че трябва да сложа край на тази агония и помолих за второ направление. Днес го оползотворихме и...... ехографският преглед показа, че щитовидната на Коси няма никакви промени на структурата и даже не е увеличена :923 :1141 . Разбира се, пусна направление за изследване на хормоните на жлезата и ще го направим. Надявам се и там всичко да е ок. Всъщност съм уверена, че ще е така. Т.е. трябва да е така :???: :roll: .

Сега остава и моята миома да не е баш ...... миома, ами нещо още по-безобидно. Разбира се, има вариант и да е нещо по-сериозно, обаче........ не е това, което искам и очаквам, така че......... :D

Валче, верно много пара тоя биохимичен :shock: :shock: :shock: ...... малеее, направо да не смее човек да забременее. Хубавото е, че всичко е наред при тебе! :524 Знаеш ли, на прегледа при гинето миналия четвъртък, тя ми каза, че имам увеличена матка. Както знаеш това е признак на бременност ;) или както в моя случай на миомен възел, но....... т.к. към датата на прегледа не бях се зациклила и като чух за матката........ и......... ами развълнувах се :oops: :oops: . Ами ако бях бременна?!? :) :) :) Донякъде чак се почувствах ..... богопомазана..... с възможността все още да мога да забременявам. Е, мензисът ми дойде и смаза това чувство, но още помня неговата емоция. :954 :954

Заключено