Житен режим II - Островът

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Житен режим II

Мнение от mari_ko »

Ver написа:ЕЕЕЕЕЕ Маринчеееееее
Не е истина, колко ми харесва!
Лелеееее, направо искам да не спира ...разбирам защо я слушаш от вчера.
Оооо, аз си я слушам повече от 5 г вече. Обожавам френските мюзикъли.
Ver написа:Настройва толкова романтично, че не знам как ще дочакам Явор чак до довечера .....
Ами ти почвай, пък той като дойде ще се включи :1062
Ver написа:Най-много ми харесва първия (глас)
Еййй, нали знаеш, че и на мен :1002 :1002 :1002 Иначе щях ли да си го сложа на аватара :222
Всеки ден докато житиш ще ти пускам по нещо. Ще ти хареса още повече, като почнат да те заливат специалните житени чувства :1002 :828 :1002 :828 :1002 :828
:923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Лелеееее Господи (Марико) :1062 .... не, сериозно ще се пръсна от ЛЮБОВ :1122
mari_ko написа: Ще ти хареса още повече, като почнат да те заливат специалните житени чувства
Ама те не спират да ме заливат, аз се удавих още от сега :828
Сега започвам за слушам аз този прекрасе човек Гару (нали е той) :)
:1139 автара!
Обичам те и ти пожелавам прекрасен ден :923
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Лелеееее Господи (Марико) ....
Когато сме насаме може без титлите :222 :221
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mari_ko написа: Иначе щях ли да си го сложа на аватара :222
Ver написа::1139 автара!
:1139 :1139 :1139 И аз за автара! :1062 :1062 :1062
А толкова пъти съм го гледала и съм се чудила.....
(да бях и попитала...) :1062
Гару е слабост на моя приятелка. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа: :1139 :1139 :1139 И аз за автара! :1062 :1062 :1062
А толкова пъти съм го гледала и съм се чудила.....
И аз. И се чудя защо Марианка го е сложила този сладникав тип там :1062
А то какъв контраст между изгледа и гласа :!:
Междудругото мъжа ми преди малко ми се обади и ми каза, че бил свършил с режима, отивал да си купи нещо за ядене :1062 И пак много изкара от сутринта до 3 следобяд :221
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Междудругото мъжа ми преди малко ми се обади и ми каза, че бил свършил с режима, отивал да си купи нещо за ядене :1062
Направо ми отговори на питанката, дето се канех да отправя. :221
Но мисля, че по-важното е, че началото е поставено - изявил е желание :524
То като се замисля и аз последният път изкарах до 3 следобяд :oops:
Верка, :923 :828
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Добър вечер и добър старт на житния режим...май че само на Вер!Не съм забравила аз Вер,че днес започваш.И сам войнът е войн и с подкрепата на толкова приятелки,трябва да имаш супер постижения.Виждам,че любовта изцяло те е заляла вече,дай Боже и в другите аспекти,в които желаеш,постиженията да са на ниво.С теб съм :923 ,макар ядейки......няма да казвам какво ;) ,подкрепям те и стартът ти в деня на християнското семейство,според мен е добър знак.
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Ver

Мнение от Ver »

lindorina написа:Добър вечер и добър старт на житния режим.
Добра вечер приятелче :923
Радвам се, че си тук :954
lindorina написа:.. с подкрепата на толкова приятелки,трябва да имаш супер постижения.Виждам,че любовта изцяло те е заляла вече,дай Боже и в другите аспекти,в които желаеш,постиженията да са на ниво..
Не съм сама - права си! Не мисля за постижения, по-скоро привикнах към тази мила компания, която се заформя тук винаги когато житя или някой друг го прави :) Всички сте ми много близки и когато ми залипсвате си казвам, че е време да пожитя няколко дни :222
Много егоистично, а? :1062
lindorina написа:[.С теб съм :923 ,макар ядейки......няма да казвам какво ;) .[/color]
:923 Знам шоколад :1062
Ver

Мнение от Ver »

Марианчето ще пуска музиката, аз пък някои други неща :)
Това ми се беше мяркало прд очите и друг път, но нищо :)
Харесва ми:
"Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам да правя и носи на сърцето ми приятни усещания. Правя това по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това "простота".
Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от самия мен. В началото наричах това "позиция на здравословния егоизъм". Сега го наричам "любов към самия себе си".
Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от този момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е "скромност".
Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това "реализация".
Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ме разстрои и от това мога да се разболея. Но когато го обединих с моето сърце, моят разум ми стана ценен съюзник. Сега наричам тази взаимовръзка "мъдрост на сърцето".
Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам: “Това е животът!
"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Това е част от речта на Чарли Чаплин на неговия 70-ти рожден ден ! :954

Страхотно, VER! :923

цялата реч
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver