Детоксикация през ноември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Детоксикация през ноември

Мнение от cvety_rz »

Добро утро .Стартирам от днес тридневен детокс, защото в четвъртък имам важни излизания и не мога да стоя в къщи да пазя 00, а на мен ансолла ми разказва направо играта :1062 Ще съм на класика - сок от цитруси (лимон,портокал, грейпфурт).Приятен ден и седмица на всички.Ще наминавам почестичко ако започна да губя мотивация :plezya se Моря тука едни сополи и сутрешна кашлица и смятам че за три дена ще им свия сърмите :1055
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро!
Отчет за вчера.Справих се лесно. Почти не усетих глад. Да се похваля и аз, дойдоха ми гости и правих любимата ми баница с праз, но не я накусих. Това направо не съм аз! :mrgreen:
Мнениеот Cvet » Нед 06 Ное 2011, 10:56
Изпих малко над 5 л течности,

Е това не мога да го направя, сигурно затова нямам резултати. Вчера едвам се дотътрих до 2,5 л вода. Днес ще се пробвам на 3 л. Иначе продължавам и днес. Пих ансола и сега по етапен ред. :razz:
Мнениеот ddididd » Нед 06 Ное 2011, 19:48
Искам да похваля моето момченце!Понеже през седм е на уч и вс ден е на трен,решихме днес да направим детокса.Издържа геройски само на фреш и чай!Навън го почерпили със снакс,но той се усетил и го изплюл! :lol: Много се гордея с него!Приятна вечер!
Браво на малкия герой. Определено дава урок на много от нас! Да ти е жив и здрав и да ти дава много поводи да се гордееш с него.
Мнениеот droidd » Пон 07 Ное 2011, 05:22
Резултата ми е -1кг и само - 400 гр., от края на предният детокс.Ама 2-та дена след ПОД, съм плюскала, като на олимпиада по надяждане :oops: :327
droidd, поздравления! Успешно задържане. :923
Аз нещо зациклям, но утре ще видим.
cvety_rz и аз съм тук. Втори ден. На мен ансола почти не ми действа. Съжалявам, че не го пих с топла вода. Сега се наливам та дано подейства. И никакво ти отказване. Пий водата, кихай, кашляй, бриши сополите и до утре да ги няма! ;)
Лек и спорен ден! :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, дружинки! Точно след 3 минутки трябва да излизам от офиса и затова ще съм мнооооооого кратка :) :) - ОТПОЧНАХ ДЕТОКСА ОТ ДНЕС! Дали 2 или 3 дена ще го правя, още не знам! Но важното е че почнах! Видях, че си имам и компания - Цвети и Джели, :923 :923 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет на всички завършили детокса и на всички, които започват днес или продължават :923
Да се отчета и аз :) Денят мина нормално в правене на туршия и гледане на кулинарни предавания по Фиеста :221
Отново изпих над 5 л течност, но това не доведе до кой знае какъв резултат от двата дни детокс. Надолу съм с 1 кг, а от предния детокс са само 800 г. Но така или иначе само 400 г ме делят от килограми, започващи с цифрата 6 :fan
Това е засега. Поздравления за малкия детоксикиращ мъж :326 и на всички привършили детокса :326 и успешен детокс на момичетата, които започват :1122
Във вторник и четвъртък имам намерение да направя ПОД и ще пиша в другата тема.

Хубав ден и дори и без много слънце, ви желая слънчево настроение :329 :329 :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

При мен нещата вървят добре.Изпила съм около 2 л. течности.Портокалите, които купих са много сочни, но и доста кисели...Положението с 00 е според очакванията :1111 :1062 Малко ми се вие свят ииии това е за сега
Цвет, :326 отличничка си ти.
Успех на всички детоксващи :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехооооооооо, нали не сте ме забравили :1081 :1081 . Мога вече да пиша..... Моят детокс върви по вода и съответните й физиологични отпадни продукти :221 :221 :221 . Т.к. нито си бях купила плодове, нито бях сигурна, че ще детоксвам, отново съм на цели плодове - грозде и круши. И честно казано ми е добре. :) :) С водата, хм :523 не знам докъде съм, защото имах излизане от офиса и я бях намалила, понеже и 1 отсечка с метрото ми е дълга, за да сваря за :1114 , но не мисля, че ще съм много назад. Аз вода обичам да пия и обичайно го докарвам до 2 литра, че и над 2 литра. Интересното е, че към 12 часа отново ми се провокира главоболие в лявото слепоочие, по-скоро в областта на лявата вежда. Но като се прибрах в офиса и му люснах 1 Груша и зачезна. Хич и да не се връща си пожелавам, че предният път ме съсипа. Не стига, че ме боля през 2-я и 3-я ден на детокса, ами си остана и в следващите 4 дена......

Обаче тази сутрин не успях да се изтегля на кантарето. Просто минутките между завръщането ми от бягане, душа след него и завеждането на сина ми на у-ще бяха твърде кратки дори и за кантарна инквизиция :955 . Ще се замеря сега като се прибера у дома. За мен важното е какво искам да видя в края на правата :1028 :1028 .

Цвет, признавам те за мазохист, честно :1062 :1062 ..... по време на детокс да готвиш като за световно, туршии да въртиш и като за капак да гледаш "Фиеста ТВ"..... това си е достойно за награда! И ще я получиш :222 .

ddididd , браво, момиче! Браво и на детето! Вие сте като пътеводна светлина... ти, Мони от предния детокс, Маги от Варна, която беше първата! БРАВО! :326 :326

Цвети, радвам се на компанията ти! Знаеш ли, на Бела й направиха една добра хомеопатична схема в петък срещу тази кашлица и сополките и имаше страхотен ефект. Мога да ти понапиша нещо, ако решиш.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
listopad

Мнение от listopad »

здравейте,четох за детокса и съм очарована,след раждането имам д асвалям няколко кг,но по скоро искам да се изчистя от токсините,четох ,че се прави на 8,9,10.11,но тук някои са започнали,може ли да ми кажете как да процедирам,кога да започна със соковете,защо се започва и преди 8.11,или е по желание на конкретния човек,благодаря.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

listopad написа:здравейте,четох за детокса и съм очарована,след раждането имам д асвалям няколко кг,но по скоро искам да се изчистя от токсините,четох ,че се прави на 8,9,10.11,но тук някои са започнали,може ли да ми кажете как да процедирам,кога да започна със соковете,защо се започва и преди 8.11,или е по желание на конкретния човек,благодаря.
Здравей листопад! Принципно схемата е да се започва 2 дни преди пълнолуние и един ден-на самото пълнолуние. Някои обаче вземат под внимание часът,в който настъпва пълнолунието( този месец 10.11.2011- 22ч) и отчитат факта,че и на 11 целия ден има пълнолуние. Затова започват на 9.11. Някои от момичетата го правят по-рано,заради различни ангажименти,поводи да се почерпят...защото е трудно да детоксваш,когато детето ти става на 9г., например. Най-добре е, разбира се ,да се спазва първоначалната схема,така,както ни е научил Док.
Радвам се,че си имаме нови попълнения. Успех! И не се колебай да питаш за всичко,което не ти е ясно.
listopad

Мнение от listopad »

Благодаря за отговора, тогава ще ползвам нормалната схема,утре мисля да започна със сок от цитруси,може ли сок от помело?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ден първи го броя за почти минал :mrgreen: Преди малко си изцедих фреша от грейпфурт и тъъъъкмо да започнада си го пия на малки глътки за по голямо удоволствие и се връща младши от градината с татко си и на големи глътки ми го презполови :1062
listopad, добре дошла :940 Вярвам скоро време ще се убедиш в ефикасността на детокса.За помелото не мога да ти отговоря :1044
galkata

Мнение от galkata »

Здравейте, дами.
За малко да изпусна детокса, но погледнах календара и веднага влизам тук :)
Мисля, че в последната книга на доктора пишеше за детокса по време на бременност, но в момента не е при мен.
Въпросът ми е, дали би навредил (в което се съмнявам) детокса по време на начална (2-ри м.) бременност? Предполагам ансола трябва да го изключа, но дали в продължение на 3 дни плодове ще навреди по някакъв начин на плода?
Заключено