Ехооооооооо, нали не сте ме забравили

. Мога вече да пиша..... Моят детокс върви по вода и съответните й физиологични отпадни продукти

. Т.к. нито си бях купила плодове, нито бях сигурна, че ще детоксвам, отново съм на цели плодове - грозде и круши. И честно казано ми е добре.

С водата, хм

не знам докъде съм, защото имах излизане от офиса и я бях намалила, понеже и 1 отсечка с метрото ми е дълга, за да сваря за

, но не мисля, че ще съм много назад. Аз вода обичам да пия и обичайно го докарвам до 2 литра, че и над 2 литра. Интересното е, че към 12 часа отново ми се провокира главоболие в лявото слепоочие, по-скоро в областта на лявата вежда. Но като се прибрах в офиса и му люснах 1
Груша и зачезна. Хич и да не се връща си пожелавам, че предният път ме съсипа. Не стига, че ме боля през 2-я и 3-я ден на детокса, ами си остана и в следващите 4 дена......
Обаче тази сутрин не успях да се изтегля на кантарето. Просто минутките между завръщането ми от бягане, душа след него и завеждането на сина ми на у-ще бяха твърде кратки дори и за кантарна инквизиция

. Ще се замеря сега като се прибера у дома. За мен важното е какво искам да видя в края на правата

.
Цвет, признавам те за мазохист, честно

..... по време на детокс да готвиш като за световно, туршии да въртиш и като за капак да гледаш "Фиеста ТВ"..... това си е достойно за награда! И ще я получиш

.
ddididd , браво, момиче! Браво и на детето! Вие сте като пътеводна светлина... ти, Мони от предния детокс, Маги от Варна, която беше първата! БРАВО!
Цвети, радвам се на компанията ти! Знаеш ли, на Бела й направиха една добра хомеопатична схема в петък срещу тази кашлица и сополките и имаше страхотен ефект. Мога да ти понапиша нещо, ако решиш.