puf, успех!

ddididd , браво на детенце! Целуни го от мен.
cchery, аз нямам проблем с приемането на солта. Гълтам я без проблем с повече и с по- малко вода. Явно трябва да е с топла.

Знаете ли кои са датите на януарския детокс?

Лелеееее, при толкова ентусиазирани момичета.... ще взема да се навия и азcveti dimitrova написа:Хей,момичета,здравейте и от мен!
Остана малко до 8,как сте? Аз вече нямам търпение![]()
Ще го направя със сок от цитруси- любимото ми,а мъжо тоя месец си е избрал с Гхи,на него ще му е втори,успях да го зарибя и сега и той не изпускаИ така,чаааааааакаме и се подготвяме психически!
Весел ден!
Цвети
"...тъй като не се просмуква през червата, а си остава там, тя (английската сол) поддържа високо осмотично налягане (концентрация на соли) в червата и по простите правила на физиката (или химията), за да се изравни осмотичното наляваге (концентрацията на соли) от двете страни, изтегля течности към червата, докато се постигне равновесие. По този начин действа разхлабващо, а също и очистително, вкл. помага да пречистим организма, като изхвърлим заедно с водата и много токсини"gelikas написа:Здравейте!
Отчитам успешен еднодневен детокс. Голяма нещо е настройката. Вчера на дъщеря ми и идваха гости и бърках пица и разни вкусотии, но устоях стоически.
Само че забелязвам проблем при моите детокси , та ви моля за съвет. Ансола, въобще не ми действа и получавам подуване и киселини/ в момента имам такива/. Само първият път ансола ми подейства и порядъчно се изчистих и съответно нямах гастро проблеми.
Следващия път съм решила да изпия ансола с топла вода, и ако пак има проблем да търся алтернативни метози за прочистване. Някой пробвал ли е с рациново масло? Мисля че и той има прочистващ ефект. Или дайте ми други идеи. Искам детокса да е с прочистване.
Лек ден и честито на всички празнуващи.
mironi , за съжаление нямам близо до мен хомеопат, но ще си взема Ентеросан основен и ще вземам по време на детокс. : А схемичка задължително ще си спретна.mironi написа: gelikas - явно имаш някакъв гастро-проблем. Защо не вземеш да пиеш някакъв пробиотик 10-тина дни преди следващия детокс.
На мен лично д-р Михайлов ми е дал да пия Ентеросан основен - за гастро проблеми и изчистване от едни лекарства, с които ме бяха тъпкали, преди да отида при него на преглед.
И понеже на мен английската сол ми действа много яко (разхлабително) - за себе си съм решила да я ползвам само първия и втория ден - че не мога да изляда от къщи, отпуската няма да ми стигне. Третия без сол. И при това я пия в детската доза - чаена лъжичка.
Но мисля, че си е добре да си е със солта детокса - тя пречиства и внася магнезий в организма!
Така че трябва да си направиш някаква индивидуална схемичка!
Нали ще има банда за 8,9 и 10 ??? За подкрепа и добро настроение!!!
Зори, точно това ще направя следващия път. Иначе наистина се чувствам все едно в корема ми има плондер напомпан на МаХ. Сега съм си сварила чай от копър да видим какъв ще е ефекта. Благодаря ти за съвета.Мърмори написа:gelikas написа:Здравейте!
Според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изчакването на 30 мин поне след изпиването на ансола. За да имаш по-голям слабителен ефект (ако държиш на него) по-добре изпивай англ. сол с повече вода,напр. голяма водна чаша,а ако е топла-постоянното висене във WC-то не ти мърда.Лично на мен от тази сол страшно много ми се подува корема първите 2 дена-като голям балон се чувствам,но го изтърпявам и после съм ОК.