cchery написа:Добро утро, добър ден, успешна седмица и ......... засега!
Кой си ти и защо използваш ника на Чери??? Иначе пожеланието е супер и смятам да го приема лично Елис, много се радвам да те видя
Чудесна седмица и от мен и весело предпразнично настроение
Днес писах , писах и като погледнах сега ,ми то ..няма ми го поста . Не е приятно така .Пожелах ви хубава седмица ПЕТЯ на теб пак желая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си много щастлива и здрава! И пак да си напиша поста Понеделнишки след приятната седмица с пътуване до Истамбул бях заредена и тръгна леко . Затова и на вас желая да е хубава седмицата. А уикенда беше прекрасен в къщи . На вън дъждовно а у дома гори печка и мирише на печена тиква с канела и гювеч. Това е щастието за мен . Аз, детето и мъжа ми Сега се настройвам за предстоящата работа ,че май скоро ще ми се разхони сметката . Чакам да отворят новото заведение и ще ме местят там . Тогава ще е края на свободните вечери. Затова предлагам да си направим една пред КОледна среща?! Какво мислите по въпроса ? Така ще можем на живо да си споделим какво сме си поръчали на Добрия старец . Споделете мисли и да решаваме кога и къде . Лека нощ от мен и до утре !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Добро утро и от мен!
Чери,не се тревожи,колкото и пъти да ме изтриеш,аз винаги ще се завръщам в бърлогата на мецанка,вие сте нещо много ценно в моя живот,това място е специално...а относно,това,което Петя е написала в блога си...направо е изумително,как двама души могат да изпитват едно и също нещо,но.....всъщност май всички изпитваме това,когато е свързано с децата ни...
Искам да ви споделя нещо много вълнуващо за мен,а и за Анджи,тя за съжаление няма какда посещава все още детската градина,тъй като сутрин няма кой да я води,а и с малката преценихме,че от гледна точка на болестите е ппо-добре да си остане зимата вкъщи,а напролет,живот и здраве да тръгне,та...в петък имаме Коледно тържество,на което бяхме поканени от госпожата и',тя всъщност ни е съседка,живеят срещу нашата врата,но не това е причината за поканата,тя е от хората,които са 'родени"за тази професия,страхотна е.Анджи разбира се много се вълнува,а аз двойно повече,сякаш вчера беше,когато майка ми идваше на моите тържества,а сега,представяте ли си,аз ще водя моето момиченце на празник,невероятно е....чакам го вече 2 седмици,в тяхната градинка имат традиция всяка година за Коледа да имат представления с малък театър от истински актъори,казват,че децата доста се забавлявали,там ще бъде и дядо Коледа и всичко каквото трябва за един празник,но повечето от вас вече знаят,но за мен това е нещо ново и толкова прекрасно....надявам се да успея да направя снимки и да ви покажа нашия малък празник....
ами...май за сега толкова от мен,желая ви хубав ден и много усмивки
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю