Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от Cheva »

И заваляха мандарини !!! :329

:960 :529 :620 :621 :528 :1128
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

А аз стартирам от утре, че днес свеки е именичка и ще празнуваме заедно.

Ще го правя 3 дни, тоест ден преди, по време на и ден след самото пълнолуДие :940

Успешен детокс на всички пожелавам!!! :524

Вики, липсваше ми много! Честита бременност и от мен, много се зарадвах :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Мирка, какво по-точно те демотивира?! :1044 :1044

Ох,нищо не ме демотивира cchery,а се "заразих" с много прозаичната "болест"
наречене мързел :oops: :mrgreen:
Нооо...вече съм ок и имам воля,хъс и мотив. :524

Тук съм вече и то за пълната тройка :D
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте и от мен! За много години! Здраве, късмет и любов за всички! И успешно постигане на мечтите и целите!
На новите сладурки и успешно-завърналите се - добре дошли и никакво отказване!
Аз искам да се оплача - не мога да стартирам - заради разни поводи, на които не мога да откажа - днес и в понеделник. Така се бях настроила и толкова ме е яд..... :328 . Много ми е криво, значи........ уф.. обърка се положението вчера.
Но от вторник ще си направя 2-3 дни, пък макар и след пълнолуние. Знам, че не е препоръчително - така и не ми стана ясно защо! Но при всички положения е по-добре от нищо!!! Искам да си използвам настройката и да не се отпускам.
Ще ми е трудно без вас - но отложа ли - нищо няма да стане - след 7-8 дни цикълът ще дойде, после пък ще скъси много времето между следващия детокс.
Иначе не се освиних много през декември. Имаше малко безобразия, но не драстични. :)
Хайде - успешен детокс и много усмивки и добро настроение!
Ще хвърлям по едно око тук, за да видя какви ги вършите!!!
deina0071

Мнение от deina0071 »

Здравейте :954 Аз също съм нова в детоксите,сега ще ми е втори.Декемвриския го изкарах леко и се чувствам отлично 3кг надолу.Искам да попитам gaka тези килограми как ги свалихте?И какво хапвахте между детоксите?Успех на всички-аз ще започна утре,че днес сме на гости.Весела вечер :plezya se
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, скъпи мецанки!

За много години! Много здраве ви пожелавам, много щастие, любов и сбъднати мечти :923

Аз от днес съм на детокс, карам на цели плодове - портокали, мандаринки и ансолче! Чувствам се ок, само малко студ ме гони! Ще го правя 3 дни. Да ви кажа, преди две седмици се качих на кантара и се отчаях, така че докато не се почувствам добре в кожата си, няма да се качвам вече на кантара! Така че за отчет не ме търсете :222
Исках да направя на децата, но днес бяхме на РД, а в понеделник сме на градина и няма да можем да захраним, така че когато се случи тогава!

Айде, стискам палци на всички детоксващи
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

ЧНГ!
От утре стартирам и аз, че голям слон-балон станах. :954
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро :954 Леле какви хубави мандарини валят :fan
Да мина набързичко да ви изчета, преди да съм се евакуирала пак. :222
Вчера бях на доста полеви условия.Нямаше къде да си сваря чай и разни други битовизми, но се справих. :1062
Следобяда почувствах една режеща болка в дясното подребрие, особено като си поемах въздух, а тази сутрин езика ми беше силно обложен.Явно доста съм си натоварила дробчето по празниците :plezya se :128
Днеска ще си взема термус с чайче от дома и се надявам да изкарам по-леко :1047
Утре тръгвам на курс и ще пропусна ансола, а най-вероятно и ще се захраня следобяда, но зависи от това как ще се чувствам.Днес ми е доста отпаднало.Снощи се опита "нещо" да ме повали, но го стопирах набързо с Парагрип. :1058
mironi написа:Ще ми е трудно без вас
Как без нас ??? :1044 Ще те наглеждаме , а май и ЧЕРИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ :524
petya_d75 написа:Само искам да попитам дали ще е проблем ако ми се събере по-голямо количество течност
petya_d75, колкото повече - толкова по-добре! Аз гледам фреша , разреден с вода да е около 2л. и поне още 2л. да приема топла вода и чай.А за дечицата :326 :326 :326
gaka, огромни поздравления за постигнатия резултат и особено за мъжа ти :826 :326
Аз моя така и не успях да го мотивирам, макар че има вопиеща нужда от детокс от където и да го погледнеш, ноооооо........
мама на мария написа:Дано после успея и правилно да се захраня.
Да, захранването е много важно и аз си пожелавам да се справя добре с него :524

Момичета, успех на всички :524 :923 Голяма група се събрахме :326
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро момичета!
Аз съм от днес. Взех ансола, ядох мандаринки сега съм на кафе и топла водичка. После ще ровя в градината да видя има ли някъде оцеляло джоджънче /при нас няма никакъв сняг и е едно топло и приятно/

vesin , поздравления за успешния детокс. :326
gaka написа:И всичко вървеше по ноти до Коледа. Как за тези две седмици успях да изляза от релси и да се чувствам така натежала - не знам.

Това все едно аз съм го писала. Как можа за кратко време да си върна свалени с толкова усилия килограми просто незнам. Аз за мен си давам някакво обяснение- понеже съм без щитовидна жлеза, ама и това не е оправдание.

vihrogonche, стартира ли?
Вчерашните, как изкарахте? :mrgreen:
Честито на бъдещите мами! :923
Лек и отслабващ ден ви желая! :923
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Мале, мале, гледам и не мога да НИ се нагледам! :940 Страхотна тумба сме си заформили :fan

Благодаря за милите ви думи, здраве и на вас! :329

Другарки, аз ще детоквам само в понеделник, че още ми прилошава постоянно. Ако всичко е наред, другия месец ще ги направя два дни (надявам се дотогава да не ми се гади толкова). Тази вечер ще го карам по-полека обаче, една заешка салатка, или кисело млекце, ще видя. Не знам дали му е мястото тук, но тържествено съм си обещала, че качените килограми през тази бременност ще да изцяло под мой контрол, а не аз под техен, както стана със Сашето. Според "дебелите книги" не трябва да си позволявам повече от 10 кг! :1030 Ха да видим кой кого този път :1056

П.П. Ама то, верно падат мандарини :955
Заключено