Цвети, прекрасно заглавие
Аз ще се размина с един ПОД на 7-ми.

Гери,имаш цялата ми положителна подкрепа и съм сигурна, че ще се справиш по най-добрият за теб начин, защото си силно мотивирана да го направиш, за което ти се възхищавам

Почвай направо! Колкото до опашкаа -по време на детоксикация няма никакъв проблем да си пиеш хомеопатията, даже по-бързо помага. КОтносно приятелката ти- аз докато кърмех си пиех по супена лъжица ансолче. Не вреди нито на количеството, още повече пък на качеството. На мен много ми се засилваше кърмата.mysharona написа:Момичета, привет.Виждам, че повечето сте се събрали в този форум и се радвам да ви открия тук. Чета редовно, пиша рядко. Но сега имам няколко неотложни въпроса и ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Първо, имам приятелка, която в момента кърми и иска да започне детокса. Снощи ме пита колко анг. сол да вземе и аз след дълги колебания й казах една чаена лъжичка. Днес се сетих, че чаената лъжичка беше за бременни, а не за кърмещи и все пак да попитам, колко е препоръчителната доза англ. сол за кърмещи?
И второ, днес ми е последния ден на антибиотик, по принцип гледам да избягвам такова лечение, но ме достраша да не направя бронхо пневмония, а и лекарката ми каза, че не мога да мина без АБ и така. Още съм с хрипове, имам чувството, че тоя антибиотик нищо не направи, ама ....както и да е. Чудя се утре като приключа с АБ-то, дали веднага да почна с детокса. Взела съм си и опашката след АБ, дали да я правя по време на детокс, изобщо посъветвайте ме какво да правя в този случай. Благодаря предварително и успешен детокс на всички в този романтичен месец. И най-важното, никой да не боледува!!!!