Февруарския детокс - с любов към себе си

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: Февруарския детокс - с любов към себе си

Мнение от droidd »

Момичета, успех на всички , решили с много любов към себе си, да направят февруарският детокс!!! :524 :329
Цвети, прекрасно заглавие :326
Аз ще се размина с един ПОД на 7-ми. :1044

Гери,имаш цялата ми положителна подкрепа и съм сигурна, че ще се справиш по най-добрият за теб начин, защото си силно мотивирана да го направиш, за което ти се възхищавам :923 :923 :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро момичета! Аз стартирах. Взех ансола, изцедих фреша и сега си пия кафенцето и си гледам кефа. :D Има ли други днес да не съм сама. :1044
Хайде включете се.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Айде срам, не срам ще започна отчет и аз. Първо - наздраве с ансола. Беше започнал дори да ми липсва, а само януари не съм го правила. Душманина (кантара) ми показа 79.5, така че... Определено ми дойде мотивацията. Призовавам всички, които ще детоксикират много да внимават със захранването. Никога не съм вярвала, че ще прецакам захранване, но януарския детокс така го прецаках...... Целият!!! Хайде стига съм се връщала назад, ще гледам напред!!!!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
eleen

Мнение от eleen »

Хайде и аз съм на линия.... Изпих си маслото и чаша водичка. Сега кафенцето .. обожавам го... Дано се справя , че май се въртя в омагьосан кръг. Оказва се, че утре стават точно 2 години откакто научих за детокса . Но за това време направих само няколко детокса ииии :328 съм пак на същите килограми . Няма отърваване... надявам се с ваша помощ да се справя . Успех на всички !!!!
mysharona

Мнение от mysharona »

Момичета, привет.Виждам, че повечето сте се събрали в този форум и се радвам да ви открия тук. Чета редовно, пиша рядко. Но сега имам няколко неотложни въпроса и ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Първо, имам приятелка, която в момента кърми и иска да започне детокса. Снощи ме пита колко анг. сол да вземе и аз след дълги колебания й казах една чаена лъжичка. Днес се сетих, че чаената лъжичка беше за бременни, а не за кърмещи и все пак да попитам, колко е препоръчителната доза англ. сол за кърмещи?
И второ, днес ми е последния ден на антибиотик, по принцип гледам да избягвам такова лечение, но ме достраша да не направя бронхо пневмония, а и лекарката ми каза, че не мога да мина без АБ и така. Още съм с хрипове, имам чувството, че тоя антибиотик нищо не направи, ама ....както и да е. Чудя се утре като приключа с АБ-то, дали веднага да почна с детокса. Взела съм си и опашката след АБ, дали да я правя по време на детокс, изобщо посъветвайте ме какво да правя в този случай. Благодаря предварително и успешен детокс на всички в този романтичен месец. И най-важното, никой да не боледува!!!! :)
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! :923 И аз съм с вас на ансол и сок. Изчетох темата и съм много мотивирана. Гери, при всички проблеми, които изживяваш в момента, успя да ме мотивираш така, че да спра да се самосъжалявам за напълняването след спиране на цигарите и да се боря за постигане на целта си. Желая ти успех в борбата с килограмите, за да преодолееш по-лесно проблемите със здравето си и дано детоксите да ти помогнат да спестиш някоя от интервенциите :329
Успех и на всички мецанки, които са "на тепиха" в борбата с килограмите и за постигане на по-добро здраве! Просто не трябва да се предаваме и няма начин да не успеем! :524
Обичам ви, момичета :329 :329 :329
mironi

Мнение от mironi »

Ето ме и мен - само че с втори ден. Шестия ми детокс върви доста тежко - за пръв път ми се случва - такъв глад ме гони. Може би защото съм преди цикъл, доста се освиних непосредствено в дните преди детокса и защото е студено.
Но ще стискам зъби. И днес ще изкарам със сигурност - утре ще го мисля. Макар, че имам желание да си го направя 3 дни.
Дано не е така от тук нататък. Но наистина за пръв път ми се случва да се мъча.
Успешен детокс от мен!!!
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

mysharona написа:Момичета, привет.Виждам, че повечето сте се събрали в този форум и се радвам да ви открия тук. Чета редовно, пиша рядко. Но сега имам няколко неотложни въпроса и ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Първо, имам приятелка, която в момента кърми и иска да започне детокса. Снощи ме пита колко анг. сол да вземе и аз след дълги колебания й казах една чаена лъжичка. Днес се сетих, че чаената лъжичка беше за бременни, а не за кърмещи и все пак да попитам, колко е препоръчителната доза англ. сол за кърмещи?
И второ, днес ми е последния ден на антибиотик, по принцип гледам да избягвам такова лечение, но ме достраша да не направя бронхо пневмония, а и лекарката ми каза, че не мога да мина без АБ и така. Още съм с хрипове, имам чувството, че тоя антибиотик нищо не направи, ама ....както и да е. Чудя се утре като приключа с АБ-то, дали веднага да почна с детокса. Взела съм си и опашката след АБ, дали да я правя по време на детокс, изобщо посъветвайте ме какво да правя в този случай. Благодаря предварително и успешен детокс на всички в този романтичен месец. И най-важното, никой да не боледува!!!! :)
Почвай направо! Колкото до опашкаа -по време на детоксикация няма никакъв проблем да си пиеш хомеопатията, даже по-бързо помага. КОтносно приятелката ти- аз докато кърмех си пиех по супена лъжица ансолче. Не вреди нито на количеството, още повече пък на качеството. На мен много ми се засилваше кърмата.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
mysharona

Мнение от mysharona »

grigorovi : мерси за бързия отговор :) Започвам от утре :) :)
deina0071

Мнение от deina0071 »

Здравейте и от мен :plezya se Марулке :923 стискам палци при теб нещата да се подобрят пък и мисля,че си на правилния път да започнеш с детокса :524 Аз реших и стартирах от днес и смятам да е 3 дни.Трети за мен детокс,от нова година редовен ПОД,5 дни на зелевата супа и резултата 6 свалени кг. и намалящи болки в кръста и спиране на стомашните киселини.Благодаря на Вер,че ме посъветва за зелевата супа :329 много ми допадна режима и за мен е най-приятния и лек от пробваните досега.Смятам да го повторя и изобщо да карам в същия дух.Днес се чувствам отлично,пих си ансола(вече действа с пълна сила),един фреш,2 кафета и се наливам с чай.Успех на всички и лека и не изгладняла вечер :222
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

:1002 :1107 :1122 :224
Смятам достатъчно изразителни емотикони наредих :954
Първи ден детокс. Не ми е трудно, не ми е гадно, не ми е и гладно. Да не говоря много, че е 17 часа само още :lol: 500 мл фреш чист грейпфрут, кафе, 2 чая и само литър топла вода. Пила съм и студена, но не знам колко. Ще гледам да наваксам с горещата.
Да ви кажа хич и нищо не ми се яде и пие след като се изгорих с английската сол сутринта :lol: Нали като добра ученичка четох на ред. Та реших, че ще изпия солта суха и след нея грейпфрут. :128 Още ме боли гърлото. Направо ме изгори. После 30 мин сякаш пясък преглъщах, а стомаха ми се чудеше да върне ли поръчката, да пропусне ли :lol: Отмина. За утре съм решила да я разтворя във вода. Гаден ми се стори вкуса, ама става за преглъщане :1028 На третия ден сигурно ще пробвам с бира :1062
:923 Успех за всички До утре от мен :524
Заключено