Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от cvety_rz »

vihrogonche написа:Цвети, патенцата са жълтички и мекички на пипане, нали? :954
:1062 :1062 :1062 Вихърче, по скоро са кафевички, защото са диви патенца. През месец Май в Шумен имаше панаир/изложба на животни и от там си понакупихме това онова и си ги гледаме в къщи.Събираме си домашни яйчица.Е децата понякога от мерак го посчупват докато ги приберат :plezya se но това е дуга тема :954 Днес многа да кажа, че и Калинчето е добре.Не плаче толкова много, пъпките са завяхнали и си имат коричка и не я сърбят толкова много, има апетит и взе да си похапва.Днес и е 6 ден от шарката.Вижда му се края :fan
Тази сутрин изпратих Симчо на детска градина, защото ще излизат за един месец отпуска и ако не е трбван после ще трябва на ново да му се пускат секрети и прочие.Много ми е мъчно за него :328 Аз ли вече се смахнах тотално :plezya se Не съм го пратила на мъчение а на детска градино, но да ви призная си поплаках като го изпратих и като разбрах, че и той е плакал като е пристигна там ми стана още по мъчно.Май много взех да издребнявам вече :1044
Тита, направо ме хваща яд, че не мога да изслушам поздравите итвоите и на Чери.Интернета, който ползвам е от флашка и нито vbox/you tube не мога да заредя.Но поне мога да си проверявам пощата и да форумствам макар и по бавно да ми се получават нещата :1209
Бубе, черпих се и грабих с пълни шепи :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте от меня! :954 Аз пък да ви се похваля си слушам новия албум на Меноар. Като свърша с него, ще пусна поздравите на Тита. Вчера разбрах, че ни чака прекрасно музикално лято - освен Гънс, Ред Хот, ще мога да чуя УДО и Аксепт. Може би някои имена нищо не ви говорят, но за мен са култови. А това, че идват в България ме прави много щастлива. Уф, оправи се най-сетне и времето и с това мисля, че и настроението трябва да е лятно.

Цвети, и аз съм се чувствала така като тебе, когато съм пращала децата на градина. Не знам дали е издребняване, ама идва от сърцето. Мили са ни дечицата колкото и понякога да ни ядосват. Радвам се, че при Калина вече нещата се успокояват. Щом сте 6-и ден, наистина му се вижда края. Оттук нататък поне варицелата не може да ви обърка плановете за почивка, пътуване или каквото и да било. :)

Бубка, имаше ли някакъв специален повод за почерпката от вчера?! :) Как я карате вие?!? Бебка сигурно много е пораснала?!

Цони, благодаря за инфото! Ние, както знаеш, сме си тук и ще дойдем на поне едно събитие! Ще ми се да чуя и стиховете на адашката Донева :lol: .

Деси, патенцата наистина са жълти, меки и пухкави като са малки и писукат сладичко. Все едно са яйца, ама с крачета. Абе, Цвети, вие яйцата на патките ли ядете?! Или аз съм се объркала.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Абе, Цвети, вие яйцата на патките ли ядете?! Или аз съм се объркала.
Не съм Цвети, ама да ти кажа, че от тях става най-страхотния крем-карамел.
Преди години гледахме всякакви модели патки и юрдечки - водни, неми, летящи, ходещи, ..... :plezya se , но патка му викат хората - все намираха начин да стигнат до реката, в най-добрия случай - до долчинката зад къщата. Помня един случай, бяха се излюпили 37 бройки и на втория ден - цоп, в долчината. А на тези малките намокри ли им се пуха - край. И хващаме се ние с Цецо, един сешоар и едно по едно на фризьорския стол. Няма да повярвате на какво приличаха с оная ми ти разрошена перушина :221 , обаче оцеляха!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Oх, Цони :955 :955 :955 :955 :955 Ако видя зор с нашите ще ти искам сешоара :955 :955 :955 Благодаря за споделената история. Много ме развесели въпреки, че на вас тогава едва ли ви е било до смях
Ами, Чери....какво да ти кажа ядем яйца всякакви :1062 какво ни снесат.Имаме кокошки, йордечки и патенца, но те са още мънички и тях ги гледаме вечер с лампа е през деня ги изкарваме в едно оградено място с мрежа, където могат да си хванат по някой и друг щурец и прочие.Направо си караме една селска идилия.Ако нямкой преди време ми беше казал, че ще откажа работа за да остана в къщи с децата, че ще се откажа от удобствата на градския жовот, че ще квася мляко и ще правя домашно сирене, че ще сея и копая и ще се радвам толкова много на произведеното от нас..... :mrgreen: нямаше да му повярвам.Колко много се променя човек.И на всичко отгоре съм и щастлива :954
Чери, успокоявам се като чета, че и на други майки им е ставало така мъчно за децата на гардина.Явно си имаме такъв период и норнални неща ми се случват демек на нормалното ми състояние :plezya se
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Няма да повярвате на какво приличаха с оная ми ти разрошена перушина :221 , обаче оцеляха!
:1140 :955 :1140
По-важно е,че са оцеляли!Ама и вие с Цецо-големи ентусиасти-37 броя със сешоар!!! :326
Чери,нямам много време с малката въшка и за това вчера ей така ,кеф ми беше нещо разхлаждащо да почерпя :222 А и да напомня за себе си,че нали ти казвам-всичко се върти около малкия генерал Чавдара.Хич и не усещам как деня минава и време за мен почти няма. А и сега се преместихме долу-в лятната резиденция :221 а компа е горе и по-трудно ми става :722 2 месеца изкарваме в лятната одая-долу в къщата северна стая,много хладна и климатик не е нужен.Имаме 2 спални там долу-с климатик и без климатик и се разполагаме кой къде му е кеф.Димитър разбира се е все на климатика,но аз с детето...няма как,а не съм му фенка(на климатика,не на Димитър :221 )Господари на къщата сме!Понякога си ходим на гости,но това е друга тема :plezya se
Сега ставам да гладя,ще се старая да минавам по често насам :329
И понеже и днес е доста жежко-да почерпя пак
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9718_n.jpg[/img]
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

bubalina написа:Заповядайте моля :) За всеки по нещо :)
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3466_n.jpg[/img]
Уау, красота! БЛАГОДАРЯ
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:922 :922 :922 :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Момичатааааааааа, добре съм!!!!!!!!!!
Вече май от мен ще стане съдебен секретар.
:221
Имам още трудности, но вече започвам да си усещам мястото.
Другата седмица ще е много тежка и трудна, но съм убедена че ще се справя.
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ
ЧЕТА ВИ ВСЕКИ ДЕН
:922 :922 :922 :922 :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Еми, браво :940 Гордеем се с теб :524
Хладилника ни се счупи тук на село :328 Разбира се споменах ли, че е в неподходящ момент :126
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Цвети,много лошо това с хладилника в тая жега.Имахме момент без хладилник миналото лято-ужас!Търсете майстори,че като знам колко бързо идват на село...отиде 1 седмица.Щото имали график-събота и неделя по селата,през другото време-кучета ги яли селянчетата.Дано при вас не е така де.
Еми :326 :524 :329
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

bubalina написа:Цвети,много лошо това с хладилника в тая жега.Имахме момент без хладилник миналото лято-ужас!Търсете майстори,че като знам колко бързо идват на село...отиде 1 седмица.Щото имали график-събота и неделя по селата,през другото време-кучета ги яли селянчетата.Дано при вас не е така де.
:328 :328 :328 :126 Бубе, баш такава си е ситуацията :328 :328 :328 :126 Той хладилника си е доста стар и май вече не подлежи на ремонт.Кофтито в ситуацията е, че таман посъбрахме пари за ремонта на колата, защото и тя вече сдава багажа и ще се наложи да си купуваме хладилник :???:
Заключено