Здравейте от меня!

Аз пък да ви се похваля си слушам новия албум на Меноар. Като свърша с него, ще пусна поздравите на Тита. Вчера разбрах, че ни чака прекрасно музикално лято - освен Гънс, Ред Хот, ще мога да чуя УДО и Аксепт. Може би някои имена нищо не ви говорят, но за мен са култови. А това, че идват в България ме прави много щастлива. Уф, оправи се най-сетне и времето и с това мисля, че и настроението трябва да е лятно.
Цвети, и аз съм се чувствала така като тебе, когато съм пращала децата на градина. Не знам дали е издребняване, ама идва от сърцето. Мили са ни дечицата колкото и понякога да ни ядосват. Радвам се, че при Калина вече нещата се успокояват. Щом сте 6-и ден, наистина му се вижда края. Оттук нататък поне варицелата не може да ви обърка плановете за почивка, пътуване или каквото и да било.
Бубка, имаше ли някакъв специален повод за почерпката от вчера?!

Как я карате вие?!? Бебка сигурно много е пораснала?!
Цони, благодаря за инфото! Ние, както знаеш, сме си тук и ще дойдем на поне едно събитие! Ще ми се да чуя и стиховете на адашката Донева :lol: .
Деси, патенцата наистина са жълти, меки и пухкави като са малки и писукат сладичко. Все едно са яйца, ама с крачета. Абе,
Цвети, вие яйцата на патките ли ядете?! Или аз съм се объркала.