Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Kleo »

Ver написа:
cchery написа: и сега ни предстоят 2 дена тук преди да се дигнем към Черни Вит...
Много поздрави и прегръдки на Цони и Цецо да предадеш от мен :923
И от мен също :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:
cchery написа: и сега ни предстоят 2 дена тук преди да се дигнем към Черни Вит...
И от нас също :922
Вер, добре че си ти да те цитираме на готово :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Охх, сколасах да седна пред компютъра!
Навън е приказна зима - сняг, оглушителна тишина и скърцащ студ. Вкъщи е топло, ядем пуканки и си почиваме. Какво повече му трябва на човек!
Вчера изпратихме гостите и къщата изведнъж стана много голяма :1062 . Бяха чудесни няколко дни - с много смях и топлина, а малкият бонбон ни забавляваше неуморно.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Сняг навън затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Kleo »

[youtube]azfS_Gk7swg[/youtube]

Ето какво ми трябва лично на мен в такива мразовити почивни дни - народна музика, хорА, приятели...

Иначе и ние се завърнахме в София. Навън - кучи студ.

[img]http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/026443 ... 7015_l.jpg[/img]

Когато в едната ръка държиш топло мляко с лъжичка мед, а в другата - новата стихосбирка...
Когато за един ден си успял да чуеш лично по телефона доста от приятелите си по случай празниците, а друга част си оставил за утре..
Когато, като се обърнеш наляво, виждаш доволен сина си, а отдясно - мъжа си...
Когато вътрешно знаеш, че почивката и отмората са напълно заслужени след голямо себераздаване... През последните месеци работата в Центъра набъбна, потребителите се увеличиха, а оттам - и клиентите, с които се занимавам индивидуално и групово.
Когато предвкусваш насладата от посрещането на Новата година заедно с приятели...
Когато имаш червено вино мавруд директно от производител във Виноградец...
Когато преди броени часове си се върнал от зимен Велинград, където вътре си се грял от огъня на камината, македонските песни, винА и мезета, а вън си се топлил директно в басейните с гореща минерална вода /42 градуса/, около теб - борове с посипан сняг, който вятърът довява директно в зачервеното ти лице, чист въздух, невероятните Родопски масиви, мирисът на пушек от съседните къщички, украсата, алеите, механите... още ми е размазано и разтопено всичко, цялото тяло... беше прекрасно!

И когато си спал дълбок следобеден сън, от който току-що се събуждаш :221 - тогава светът и всичко в него определено ти се виждат особено красиви и приятни!

[img]http://www.onfire.bg/data/uploads/offer ... 190b8b.jpg[/img]

Във Велинград направих две ценни запознанства, които могат да прерастнат в приятелства, но най-малкото и двете личности поискаха хороскоп за 2015 година, така че отново си имам заявки за работа, свързана с астрологията.

[youtube]65IiJICd5ns[/youtube]

Има и друго... Вчера вечерта напих мъжа си. Съвсем умишлено. Така успях да го разпусна тоз човек, че отново го видях такъв, какъвто най-много го харесвам - танцуващ, усмихнат... Дори няколко жени започнаха съвсем видимо да го ухажват в механата. Милият! :1069 Бая почерпени и много весели, искрено се забавлявах отстрани да го гледам... Попаднахме случайно на женско парти, та момичетата се бяха вече доста разгорещили :524 и направо го погнаха, кажи-речи единственият "петел" в механата. То не бяха свалки и танци, то не бе чудо, абе гореща македонка, люта кръв, мож ли я спря?! ... Бяхме с детето, то милото разбра какво е силно пусната музика и дискотека, прибрахме се чак след 1... много весели, има ли нужда да ви казвам, че аз самата изпих едва 20 мл ракийка, ей тъй, за наздравица? МъжО очакваше гневна или ревнива реакция от моя страна, но изобщо не позна - по-приятно и гъделичкащо отдавна не ми е било. И така, ако трябва да обобщя - уникално яка семейна почивка във Велинград!

[youtube]G5DygUz7NDc[/youtube]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Радвам се, че се появихте отново :940 :940 :940 Цвети, Вер, Сиренце, Черита...

Черко, уж обеща повторно вписване, но ... май не сколаса днес, а? :1044 :923

Леле, девойкииии, утре е предпоследният ден на 2014 година... :1139

[youtube]FC2A-nzeNHA[/youtube]

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:
Ver написа:
И от нас също :922
Вер, добре че си ти да те цитираме на готово :1062
Принципно не ви отказвам да я свърша тази "тежка" работа :D . Но предвид казаното от АПИ (Агенция пътна инфраструктура)

"София
Временно въведени забрани за движение на МПС:

Ловеч-път III-358/ Ябланица-Гложене/-път III-3701/ Гложене-Черни Вит/; "

може би ще ползвам телефон, все пак :1062 :1062 . Мммммм, засега ми е забавно и спокойно и очакванията ми са утре да се качим в Черни Вит без проблеми - може би само за двойно повече време.. но каквото-такова.

Ние снощи напазарувахме за плюскането утре, след малко излизаме за довършителни дела... а после, ами после ще си направим руската салата, ще си подготвим капамата и киселото зеле...... и може би ще идем на кино, все пак..... Не е ясно. Абе въобще предстоят страхотни дни оттук насетне.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Весела Коледа и от мен! Желая ви много позитивизъм, спокойствие, усмивки и хармония в дома, работата и цялото ежедневие. Не обичам клишетата тип нова година нов късмет, но е хубаво човек да си дава равносметка и да си поставя цели, които да следва...но не защото е нова година, а по принцип, защото е хубаво човек да се развива и да се стреми към по-добра версия на себе си в дългосрочен план :1209
Желая ви хубаво изкарване на следвщаите почивни дни, много веселие и забавление.

Моята Коледна почивка беше много хубава - бяхме в Хисар за 2 дена и съм много щастлива от изкарването ни, защото имаше много релакс, много саунички, а аз много обичам сауната, имах си и всекидневни сутрешни тренировки, хубава храна и то не ограничена, което беше супер. Отделно като добавим и това, че някой друг се грижи за твоята храна, нещата стават още по-хубави. Коледа извън дома е хубаво нещо. В нашето семейство решихме, че няма нужда да си подаряваме по Коледа материални подаръци, защото е едно безсмислено харчене на пари, само защото трябва нещо да се вземе. Може би при вас не е така, но в моето обкръжение (и семейство и приятели) всеки си има всичко и е трудно да измислиш и купиш смислен подарък за прилични пари на който да се зарадва човека.
Не харесвам и определено не одобрявам голямото пазаруване и голямото ядене по празниците, все едно че е за последно и все едно, че през останалата година никой не може нищо да си позволи. Не харесвам и факта, че хората се изхърлят масово да си купуват неща, които не могат да си позволят и после едва ли не ги гладуват. Ние направихме страшно много покупки през декември месец, но не са свързани с това, че идва Коледа, ами просто така ни се прииска и просто напазарувахме. Сега след Нова година си чакаме нещата да ни пристигнат и ще им се радваме.
Моят начин на мислене е малко по-различен и искам да си осигурявам и получавам хубави подаръци и мигове през цялата година, не само по Коледа и не само по пранци като РД и имен ден. За това една от целите ми за следващата година е това да се случва по-често - съответно както аз да го правя, така и да получавам.
За жалост не успяхме да се видим с Нели, нямаше как да стане, но вярвам и че ще имаме и в бъдеще възможност да се засечем някъде из България.
Останалите дни изкарахме в София по гости. Много много хубаво си изкарахме с приятелите, с които се видяхме. Така си представям хубавото изкарване и една пълноценна почивка. За жалост ни отпаднаха ските, но това е положението. Ще отидем другата седмица да загреем.
Гледам са пуснали ледената пързалка и мисля да се порадвам и на този спорт. Ще стана мега спортна фигура :221 :221 Вече започвам да си редя ежедневието през новата година и много много искам някои неща да се променят и да имам още повече приятни емоции и мигове.
Тези дни се опитва и някакво вирусче да ме хване, но го карам леко и повърхностно, без много неприятни симптоми, който смятам до края на днешния ден да мине :221 един ден гърло и един ден хрема мисля, че е предостатъчно :221 :221
Утре ще ходим на гости и знам, че ще бъде приятно. После ще почиваме на макс до края на седмицата, като най-вероятно пак ще има много гостита.
На мен зимната обстановка много ми харесва навън. Макар и студеничко, аз ходя пеша, загрявам много и се чувствам все едно съм направила още една тренировка докато стигна до офиса. То си е голяма борба със снега навън :221 :221 Но си ми е хубаво.
Онзи ден ходих на зъболекар и си мислих, че сигурно ще има нещо да се прави, защото от 2 години нищо не съм правила, освен да ходя за почистване на зъбен камък. Ами моята зъболекарка каза, че е очарована колко добре си поддържам зъбите. Че е така факт, но най-много се радвам, защото съм промнеила теденцията да имам неприятности със зъбите и през няколко месеца да имам нещо за правене. А това не е само въпрос на поддържане с миене с четка. Но и това е важно разбира се. Така, че виждам много положителни промени в моето тяло откакто се храня по определн от мен здравословен начин, откакто тренирам и откакто отделям много време за себе си.

Чери, желая ви много хубави мигове в Черни Вит. Да си изкарате супер и да се заредите.

Деси, радвам се, че сте изкарали хубава почивка във Велинград и че сте се заредили с положителни емоции. Ха дано занапред по-често да се чувстваш така. В кой хотел сте били?

Цони, сега чувстваш ли някаква пранзина когато гостите са си тръгнали? Аз след такива дни прекарани хубаво в компанията на много хора се чувствам леко самотна, защото вече лудницата е свършила. Желая ти по-често да имате възможност да празнувате и прекарвате времето си заедно със сестра ти.

Цвети, честит рожден ден на патерица! Бъди жива и здрава, много позитивна и желая да ти се случват много много прекрасни неща. Бъди все така силна, все така волева и нека усмивката да не слиза от лицето ти! Хубаво е когато човек остане сам на тишина и спокойствие и може да разполага с времето си, нали :222 :222

Много целувки и прегърдки и чакам повече хора да се включат след почивните дни.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елито, бяхме в малко симпатично хотелче, Медея.
Но ползвахме басейните на хотел Аура, те са просто невероятни!
А Велинград много ми хареса като град и атмосфера :524
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Чери, пътя си е супер, не ги слушай тия от АПИ. Доколкото знам, не си от страхливите шофьори, така че проблема ти е никакъв. Вярно е, че снега по пътя си стои, но е здрав и се кара лесно.

Ели, сега разглеждах снимките от Коледа и ми стана пусто. Малката ми племенница е такъв невероятен сладур, че ми липсва непрекъснато. Ето я и нея:
DSC09381.JPG
(2.73 MiB) Свалено 429 пъти
Вихърче, преди две години бях на един семинар в хотел Аура. И тогава валеше сняг, а ние пиехме вино, топнати във външния басейн - абсолютен кеф!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ох, Цониии, какъв кеееееф бешеееее, не ми се тръгваше от басейна ти казвам! И аз, и Алекс, с гъбясали пръсти на ръцете, но не ни се излизаше. А спасителят токУ пускаше от врялата вода, тя е 70 градуса, така че в басейна да се поддържа температура между 38 и 42 градуса, а нъвън - мразовит и чист планински въздух, просто безмълвно великолепие, ние и Природата :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Съветска салата:
IMG_0170.JPG
(2.57 MiB) Свалено 385 пъти
заредения гювеч с КАПАМА:
IMG_0001.JPG
(2.99 MiB) Свалено 385 пъти
Ами май сме готови за новата годинаааааааааааа :1061 .... Само трябва да поизбера и да си направя готини плейлисти с музика... Ето едно парче за поздрав и загрявка:

[youtube]7PCkvCPvDXk[/youtube]
Сиренце написа:Чери, пътя си е супер, не ги слушай тия от АПИ. Доколкото знам, не си от страхливите шофьори, така че проблема ти е никакъв. Вярно е, че снега по пътя си стои, но е здрав и се кара лесно.
Цони, благодаря за куража! :) :) Утре първо при вас ще спрем - не е заплаха :1062 , просто по традиция.... да се маркираме, че сме на ваша територия. :954 А племеницата ти е истински ангел... като дошла от друг свят -малка, бяла и нежна... Дано и пътят пред нея е благосклонен и приятелски! :954 :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено