Весела Коледа и от мен! Желая ви много позитивизъм, спокойствие, усмивки и хармония в дома, работата и цялото ежедневие. Не обичам клишетата тип нова година нов късмет, но е хубаво човек да си дава равносметка и да си поставя цели, които да следва...но не защото е нова година, а по принцип, защото е хубаво човек да се развива и да се стреми към по-добра версия на себе си в дългосрочен план
Желая ви хубаво изкарване на следвщаите почивни дни, много веселие и забавление.
Моята Коледна почивка беше много хубава - бяхме в Хисар за 2 дена и съм много щастлива от изкарването ни, защото имаше много релакс, много саунички, а аз много обичам сауната, имах си и всекидневни сутрешни тренировки, хубава храна и то не ограничена, което беше супер. Отделно като добавим и това, че някой друг се грижи за твоята храна, нещата стават още по-хубави. Коледа извън дома е хубаво нещо. В нашето семейство решихме, че няма нужда да си подаряваме по Коледа материални подаръци, защото е едно безсмислено харчене на пари, само защото трябва нещо да се вземе. Може би при вас не е така, но в моето обкръжение (и семейство и приятели) всеки си има всичко и е трудно да измислиш и купиш смислен подарък за прилични пари на който да се зарадва човека.
Не харесвам и определено не одобрявам голямото пазаруване и голямото ядене по празниците, все едно че е за последно и все едно, че през останалата година никой не може нищо да си позволи. Не харесвам и факта, че хората се изхърлят масово да си купуват неща, които не могат да си позволят и после едва ли не ги гладуват. Ние направихме страшно много покупки през декември месец, но не са свързани с това, че идва Коледа, ами просто така ни се прииска и просто напазарувахме. Сега след Нова година си чакаме нещата да ни пристигнат и ще им се радваме.
Моят начин на мислене е малко по-различен и искам да си осигурявам и получавам хубави подаръци и мигове през цялата година, не само по Коледа и не само по пранци като РД и имен ден. За това една от целите ми за следващата година е това да се случва по-често - съответно както аз да го правя, така и да получавам.
За жалост не успяхме да се видим с Нели, нямаше как да стане, но вярвам и че ще имаме и в бъдеще възможност да се засечем някъде из България.
Останалите дни изкарахме в София по гости. Много много хубаво си изкарахме с приятелите, с които се видяхме. Така си представям хубавото изкарване и една пълноценна почивка. За жалост ни отпаднаха ските, но това е положението. Ще отидем другата седмица да загреем.
Гледам са пуснали ледената пързалка и мисля да се порадвам и на този спорт. Ще стана мега спортна фигура

Вече започвам да си редя ежедневието през новата година и много много искам някои неща да се променят и да имам още повече приятни емоции и мигове.
Тези дни се опитва и някакво вирусче да ме хване, но го карам леко и повърхностно, без много неприятни симптоми, който смятам до края на днешния ден да мине

един ден гърло и един ден хрема мисля, че е предостатъчно
Утре ще ходим на гости и знам, че ще бъде приятно. После ще почиваме на макс до края на седмицата, като най-вероятно пак ще има много гостита.
На мен зимната обстановка много ми харесва навън. Макар и студеничко, аз ходя пеша, загрявам много и се чувствам все едно съм направила още една тренировка докато стигна до офиса. То си е голяма борба със снега навън

Но си ми е хубаво.
Онзи ден ходих на зъболекар и си мислих, че сигурно ще има нещо да се прави, защото от 2 години нищо не съм правила, освен да ходя за почистване на зъбен камък. Ами моята зъболекарка каза, че е очарована колко добре си поддържам зъбите. Че е така факт, но най-много се радвам, защото съм промнеила теденцията да имам неприятности със зъбите и през няколко месеца да имам нещо за правене. А това не е само въпрос на поддържане с миене с четка. Но и това е важно разбира се. Така, че виждам много положителни промени в моето тяло откакто се храня по определн от мен здравословен начин, откакто тренирам и откакто отделям много време за себе си.
Чери, желая ви много хубави мигове в Черни Вит. Да си изкарате супер и да се заредите.
Деси, радвам се, че сте изкарали хубава почивка във Велинград и че сте се заредили с положителни емоции. Ха дано занапред по-често да се чувстваш така. В кой хотел сте били?
Цони, сега чувстваш ли някаква пранзина когато гостите са си тръгнали? Аз след такива дни прекарани хубаво в компанията на много хора се чувствам леко самотна, защото вече лудницата е свършила. Желая ти по-често да имате възможност да празнувате и прекарвате времето си заедно със сестра ти.
Цвети, честит рожден ден на патерица! Бъди жива и здрава, много позитивна и желая да ти се случват много много прекрасни неща. Бъди все така силна, все така волева и нека усмивката да не слиза от лицето ти! Хубаво е когато човек остане сам на тишина и спокойствие и може да разполага с времето си, нали
Много целувки и прегърдки и чакам повече хора да се включат след почивните дни.