Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от mishellinna »

Сиренце написа:mishellinna, много е неприятна тази история с пневмонията :cry: . Включвам се, за да ти кажа, че компрес с извара на гърдите подпомага лечението на пневмония (д-р Михайлов даже е описал случай на излекуване САМО с компрес).
Бързо оздравяване ти желая :923 !
Сиренце, благодаря ти много! Втори ден съм с този компрес, но този път ще се наложи да изпия и АБ, защото просто много протаках нещата...Късно се сетих за изварата, а аз съм много, много зле - на магия не ме спряха в болницата, щото пак се заинатих и....честно казано ме е страх да забавя още лечението! Адски съм против АБ и затова и на лекар не ходих толкова време, а прилагах самолечение, но с моя хроничен бронхит нещата явно бързо са взели неприятен обрат!
Благодаря ти още веднъж!
По темата - днес ми е плодов...ще се опитам да го изкарам като такъв - така и така апетит нямам и да си хапна повечко преди приема на АБ! Дано няма проблем със стомаха!
Хубав ден на всички ви :954
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Мише,

Отложих плодовия за утре, защото иначе беше ред на водния, а не смея да танцувам само на вода. И така плана е днес - белтъчини, утре - салати, 7,3 - воден.

Миналия път след плодов и воден бях с около 2 кг надолу. Надявам се и сега да е така, Другото хубаво е, че на този детокс свалих 2,5 кг за 2 дни, а на миналия само 1 за 3 дни. И двата пъти пред цикъл.

Стискайте ми палци силно
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

danid написа:Стискайте ми палци силно
:524
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
danid
Философска система

Мнение от danid »

Cheva написа:
danid написа:Стискайте ми палци силно
:524
:329

няма да казвам нищо до петък, но засега върви добре
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Nena

Мнение от Nena »

Здравейте.
Страхотен форум. Поздравления за създателя.
А Вие, Дами, сте вдъхновяващи.
Честит 8-ми март. Пожелавам Ви най-вече здраве, много да бъдете ценени, както от другите, така и от самите себе си.

Та на въпроса. От 8 дни съм на 90 дневната диета. Имам да свалям точно 23 килограма.
Много ли са, малко ли са за тази диета. Отговорът на 29 май :-)

За сега върви добре, по план, без прегрешения. И най-важното: запознах се лично с дама, която я е спазвала и познайте колко е свалила...23 кг точно. Както казват, няма случайни неща. Дано да е добра поличба.
Килограмите качих през бременността, бяха доста повече, но успяха от само себе си няколко да изчезнат.
Обаче искам, ама наистина много искам този път, както пише на някои места в диетата "да победя за разнообразие".

Моля за вашата подкрепа, настоятелност и целеустременост. От мен - същото за Вас!!!
:954
mishellinna

Мнение от mishellinna »

Nena, добре дошла в редиците на слабеещите :D Първо респект за железните намерения - става ясно, че си абсолютно сериозна и стриктна (нещо, с което аз не мога да се похваля)! Желая ти да свалиш точно толкова, колкото искаш и това да стане по най-приятния за теб начин! Факт е, че диетата действа, факт е, че е даже и да не се спазва стриктно резултатите са мнооогооо добри, а ако добавиш и спортче или физическо натоварване - постиженията стават феноменални!
При мен, след 64 дни диетуване, размерът на дрешките е с 2 номера надолу, обиколките са с по 6-7 см надолу, килограмите варират от 8 до 10 (за варирането е виновен кантара). Надявам се на още 3-4 кг и да приключвам, имайки предвид, че втория воден още не съм го правила, защото съм на антибиотик!
Туй накратце!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички ви, мили дами! Бъдете дами през всеки ден и всяка минута от натовареното ви ежедневие, намирайте сили да се чуствате такива и си открадвайте повече време за вас самите! Хубав и незабравим ден ви желая! :922
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Nena

Мнение от Nena »

mishellinna, благодаря ти за хубавите думи и пожелания!
Поздравления, страхотен резултат.
Всеки път, когато решиш да се изкушиш, защото това в крайна сметка е съзнателн избор си помисли, че 90 дни не са чаааааак толкова много време на фона на периода, за който си качила килограмите и на фона на бъдещето време, в което ще се чувстваш страхотно, ще изглеждаш страхотно и ще си завиждаш сама на себе си чак :D
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ето ме, водния беше ок до 19, после маааалко попрегреших, но кантара показа 9 кг за 2 месеца. ДОволна съм, а много хора вече забелязват, че съм отслабнала. И при мен има рамери надолу, но този корем много ме дразни. Ще трябва да включа някакви специални упражнения...

Днес ще попразнуваме и от утре пак стриктно последен цикъл на диетата

Добре дошла Нена
Nena

Мнение от Nena »

danid, страхотен резултат! Поздравления!
Колко беше целта? От колко тръгна да сваляш и до колко искаш да стигнеш?
Аз продължавам да съм стриктна до безобразие :-) Момичето, за което писах, че е била на 90 дневната и е свалила 23 кг. ме посъветва да не се храня по-късно от 17 ч. - 18 ч.
Сподели, че я е карала с нейна колежка, която била свалила, но по-малко от нея, а единствената разлика била, че се е хранила последно в 17 ч. - 18 ч. Издържа се. Пък и останаха само 9 пъти по толкова ;-)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Нена, нямам цел, като Мечо Пух - колкото повече, толкова повече

Напоследък - вече 3-ти ден изобщо не мога да се придържам към диетата и май има ефект :328, но ще се стегна и ще изкарам до края
mishellinna

Мнение от mishellinna »

Здравейте! Дани, дръж още малко - края му се вижда! Аз задържам здраво кг - дано отприщи след някой и друг ден, че ще ме хване яд накрая за 3-4 кг ако не стигна до заветната цел! А и втория воден още не мога да направя! Но се чуствам в пъти по - добре, което е най-важното! :954
Страхотен ден на всички:))))

Джон Ленън
Публикувай отговор