Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Nena

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Nena »

danid, питам защото се замислих сериозно върху един психологически ефект. Изследван е милиони пъти, а именно: самореализиращото се пророчество. И тук не говоря за новата мода: позитивно мислене. Ако ти е интересно в google има доста информация. Това е нещо реално, което можеш да усетиш тук и сега.
Човекът, който ме запозна с диетата сподели, че не бива да се щадим в поставянето на цел, стига тя да е реалистична и реализуема. Каза ми, че други хора, на които я е давал и не са били убедени в нейния ефект са свалили доста по-малко от него.
Единственият му съвет към мен беше да си поставя голяма и здравословна цел.
Уф, малко философско стана, ама нейсе. :-))))))
Преди години имах контакт с диетолог, който ми беше казал, че 7-8 кг на месец свалени не са опасни за здравето.
Моята цел е 23 кг. Мъжът ми скри кантара и не мога да кажа, колко съм свалила за 12 дни, ще ми го върне след първия воден ден :D
Радвам се, че се включвате от време на време. Така де, имам нужда от ВАС.
Краси

Мнение от Краси »

Здравейте, момичета!
Ето ме пак на линия. След дългото жалване преди няколко дни, вече не се впрягам. :1048
Изобщо не мисля за килограмите. Втория воден ден го изкарах с помощта на един банан и един портокалов фреш.Продължавам да спазвам диетата - вече съм в последния месец. :fan
Явно с топенето на килограми сме на вие, но пък каквото се получи. Общият резултат продължава да бъде -5 кг., но поне не съм възвърнала тегло. Обаче си направих кичури при фризьорката и се кефя!
Днес съм на въглехидрати - пълнозърнести спагети с доматен сос.
Браво на всички, дано няма вече болни, а виждам има и нови попълнения :D . Успех!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Nena написа:danid, питам защото се замислих сериозно върху един психологически ефект. Изследван е милиони пъти, а именно: самореализиращото се пророчество. И тук не говоря за новата мода: позитивно мислене. Ако ти е интересно в google има доста информация. Това е нещо реално, което можеш да усетиш тук и сега.
Човекът, който ме запозна с диетата сподели, че не бива да се щадим в поставянето на цел, стига тя да е реалистична и реализуема. Каза ми, че други хора, на които я е давал и не са били убедени в нейния ефект са свалили доста по-малко от него.
Нена, това ми звучи много интересно, че и вярно даже. В общи линии тъпото е, че когато човек се разболее, почти винаги се лекува само тялото! А че боледува и психиката - това остава настрани! В случая с диетата е същото - наистина трябва да се настроиш за високи цели, в които вярваш!

Миша, радвам се, че се оправяш - не е шега твоята пневмония.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Как сте Прекрасни? Аз вече седмица съм в голяма издънка и ще е така до неделя, пък после ще броим пораженията и ще вземаме мерки в къщи...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Добре сме, Прекрасна :D Все по-добре (да не чуе дявола)! Онази вечер на един кантар видях числото 69 :222 и сега чакам до го видя на още 2, за да подсигуря, че наистина е така! Другата седмица след като свърши антибиотика ще направя и втория воден и може би ще стигна до мечтаните 67-68 кг! И мога да считам мисията за завършена! :524 Или резултатът 15 дни преди финала, само с 1 воден е: -10 кг, -8 см от обиколките навсякъде! Като знам коолкоооо прегрешения имах, съм направо горда от себе си! :954 Стискам палци да завършим всички с желаните резултати!!!
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ще завършиш, сигурна съм. Кога ще е водния, кажи, може да се включа и аз, нали провалих моя
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Дани, в неделя ми е плодов...замислям го за понеделник! Какво ще кажеш?! Ако нямаш нагласата за понеделник - може след още една четворка!
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз от понеделник ще трябва стриктно да започна и с воден старт не е зле, но пък няма да се справя с танците. Ти ако си решила не ме чакай, може би вторник ще ми е по-удачен, но няма да карам плодов и воден сега, а ще включа водния на мястото на друг. Не съм решила още. До неделя ще го измисля. Дано не се търкалям до тогава, че имам поне 2-3 кг вече нагоре, не смея да стъпя на кантар :328
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ето ни вече семейно пак в редиците на диетуващите и то не защото аз съм ги накарала. И тримата осъзнахме колко по-зле се чувстваме пред тези почти 10 дни нарушения.

Днес по план ни беше тестен, така че с него си продължаваме. Не знам кой ден е, но мисля от сега да изкараме още месец.
Nena

Мнение от Nena »

Здравейте! Успех в семейното начинание :-))) Аз шанс за такова нещо нямам.
Хм, да ви кажа, че в събота щях да припадна от глад - плодов ден. Направо едвам издържах. Към момента на 18 ден свалените килограми са 5 точно.

Надявам се на следната схема: 1 месец - 10, втори - 7, трети - 6. Така ще се вместя в целта от 23 кг.

Днес съм на бобови. Направих си ориз с бейби морковчета и пащърнак + салатка от домати.

Какво ще кажете за малко подробна информация. По нагоре някой беше писал, че кара диетката заедно с колежка. Как се движи колежката? danid, ти ли беше писала?

Хубав и стриктен ден :-))))))
danid
Философска система

Мнение от danid »

Нена, не помня кой е казвал това, аз с колежка изкачвам стълбите :221

Пий повече вода в плодовия ден, може да вземаш мед и ядки също. Всичко това е позволено. Аз хапвам и зеленчуци и пак има ефект.
Публикувай отговор