Чери, поздравления! Ти си страхотен пример за това как трябва човек да се стреми да сбъдне мечтите си!
Сугурна съм, че след маратона в теб е останало чувство на дълбока удовлетвореност!
Аз малко се изненадах като видях и Момчил на снимките, защото ти не ни беше споменавала, че и той ще се включи, но пък в предвид, че споделяте и двамата тази страст си беше съвсем логично...
Още веднъж - поздравления за куража, волята и резултата, който постигна след всички изминали трудности!
cchery написа:
Установих и още нещо - приложението, с което тичам, не измерва разстоянието точно. Даде ми, че съм тичала 350 м повече, т.е. вместо 8.400 км, както е по регламент и със сигурност е измерено съвсем точно от организаторите, спортстракерът ми отчете 8.750 км.
Отдавна се каня да те питам нещо за това приложение.
Бях го пробвала преди време , но нещо не успях да се справя с него и си намерих друго. Но откакто съм с нов мобилен телефон реших да се пробвам отново и пак си го инсталирах. Този път май се справих - няколко пъти тичах с него и бях много доволна. Но от известно време спря да ми отчита скорост - в момента, най-висока, средна - и разстояние. Показва ми само време и накрая когато вече приключа ми дава и калориите. А това в крайна сметка не ме устройва. Искам да знам и какво разстояние съм минала , както и скоростта с която се движа. Та въпросът ми е, в последно време променяло ли се е нещо в приложението? Аз къде ли не рових, какво ли не опитвах и не става и не става. И трябва ли да си платя "PREMIUM", за да започне отново да функционира нормално?