Привет, привт,
Напоследък ви чета тук, но не минавам да се разпиша.
Аз съм добре, тази седмица ми беше доста лежерна от към излизания и ангажименти. Едиснтвено успяхме да отидем на кино да гледаме Дивергенти, а останалите вечери си ги прекарах вкъщи. Много ми беше хубавичко. Малко последните 2 дена ми беше тегаво заради ежемесечното главоболие, но и то мина този месец сравнително поносимо и леко без много болка.
Уикенда бяхме в Хисаря и въпреки лудницата, която сътвориха и възрастни и малки (бяхме със семейството на Тони и сестра му с двете й деца), изкарахме добре. Имаше няколко момента, в които направо пощурях, ама аз не съм и свикнала на подобна лудница като обстановка...силно се надявам един ден моята лудница вкъщи с децата да е коренно различна, защото иначе се подписвам с 2 ръце, че не искам да имам деца. И така си ми е перфектно даже.
Днес предстои да ходим на театър,....ъ.ъ. сега като се замисля то от 4 дена, 2 дена пак съм някъде, пък аз си мисля, че цяла седмица си прекарвам вечерите вкъщи

Постановката, която ще гледам се казва Приятелки Мои и се надявам да е интересна.
Уикенда ще ходим в Д-град и не знам дали ще си почина изобщо тези празнични дни, ама каквото такова пък.
Решила съм твърдо и упорито да си изчистя още козметиката и препаратите, които ползвам. Сега всичко съм подменила с еко продукти, но целта ми е всичко сама да си приготвям и препарати и дезодорант и парфьом и кремове за тяло, и за лице, ръце, устни, за косата също.
Накупила съм си коприва да си я суша и смятам да си я ползвам за измиване и маски за коса. Въобще искам всичко да ми е естествно и натурално и разбира се да не ми се налага да давам луди пари за нищо.
Между другото преди бях споделяла за крема, който си направих с мас, етерично масло и кокосово масло - кремчето е страхотно просто. А днес съм си забъркала какаово масло и шеа + етерично масло и довечера ще го бъркам с миксера - нямам търпение да видя какво се е получило.
Купих си и продукти за да си направя шоколади - и там експериментирам. Вчера разтапях една част от направен шоколад (защото нямах продукти) и добавих мента и кокосово брашно - ами стана фантастично просто. Много ми харесва да експериментирам.
Взех си някакви книжки вчера и една от тях е за билките - за всеки месец от годината каква билка се бере и може да се използва като средство за борба с настинги и вируси и бактерии и имаше и разни рецепти...абе много се изкефих. Отделно си взех и някакви чашки керамични, ръчно изрисувани и толкова бях радостна и щастлива. малко са нефункционални

щот като сложиш много топла напитка и няма как да държиш чашата, ама пък няма да пише толкова топла напитка, като не можеш да държиш чашата в ръка
ето от този род са чашите, но без дръшка:
керамична чаша
Яйца ще боядисваме в събота, тъй като днес няма как да стане. А козунаци аз лично няма да меся. Мама ще меси и в интерес на истината само от нейните ще ям, защото знам колко са вкусни. Даже цяла седмица се пазя откъм храната, за да мога без скрупули да си хапна козунаци

Иначе празничното ядене по никакъв начин не ме притеснява, защото нямам никакво намерение д апреяждам, но с удоволствие ще си хапна агнешко и яйца и салатки...просто няма да ям на едно ядене козунаци и яйца и агнешко...заради комбинацията

но от всичко ще облажа с удоволствие.
Чери, много ми харесват разказите ти за Париж. Ама ти кога успявам да извървиш толкова километри на ден и после да имаш сили да пишеш и разказваш и показваш нсимки във форума. Ей луда жена си ти

Радвам се, че сте изкарали страхотно и че Дисниленд ви е било като сбъдната мечта. Аз също много бих искала да отида на такова място, защото си падам по подобен род забавления и искам да опитам от всичкооооо
Бъни и вашата разходка до Барса е супер...Абе друго си е човек като отиде на екскурзия. Радвам, се че сте прекарали страхотно и че сте успели и на гости да отидете. По-хубаво от спонтанните решения за гости или излизане или ходене някъде, няма. Мога да си представя колко приятна е била вашата среща и че наистина сте останали с много приятни чувства.
Цвети, мила, Цвети..изпращам ти много

и искам да ти кажа, че желая да сте спокойни всички и резултатите да са чисти. Айде вече стига с тези здравни неволии...
Аз смятам, че болестта е нещото, което ни показва, че трябва да се променим, че има нещо, което да научим, свързано с живота ни тук на земята...да го променим и да запазим въпреки всичко чувството на любов и благодарност към нас самите и към околните. Искрено се надявам, твоята мама да е добре! А за теб, мисля, че вече всички имаме идея колко силна жена си и как можеш да преминаваш през изпитанията. Мисля, че нещата, които ти се случиха миналата година (май тогава беше) - абе онзи период, в който много неприятности имаше в един и същи миг - ти промениха коренно отношението към всичко, което се случва в живота ти и просто няма как да не си излезнала от него бидейки по-силна и с по-различно мислене за нещата, през които ви се налага да преминавате.
Елисче, недей така, живота не е скапан... има премеждия, неприятности, през които на всеки един от нас ни се налага да преминаваме, и те в много от случаите са много трудни като изпитания и физически, и психически и емоционално. Много силно се надявам нещата при теб така да се подредят, че каквото и да ти се слчува в живота да не мислиш, че той е скапан. Изпращам ти много
Фют - как бързо минаха тези 40 дена от твоята загуба

И на теб много

Не знам какво друго мога да ти кажа, освен, че ако имаш нужда от нещо, с което мога да ти помогна, аз съм насреща

Искам да пуснеш нсимки на козунацияте, които ще месите!
Деси, в последния ти пост виждам колко е силно твоето желание да си имаш още едно детенце и то не каквот да е, ами момиченце. Желая ти да изкарате хубави празници с цялот осемейство и да се насладиш на всички момичешки мигове с твотие племеннички, които ти се предлагат.
Уж си мислих да не пиша много, ама то пак стана един километър. Съжалявам, че ви заангажирам толкова вниманието със себе си, но просто понякога ми идва отвътре толкова много да пиша. Желая ви прекрасни празници, много хубави мигове със семейството и да си починете подобаващо.