Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от mishellinna »

Аз, аз, аз бях с колежката :221 Колежката ми е супер стриктна и естествено резултатите там са мнооогоооо добри - за 2 месеца и половина -18 кг. Но тя в плодов ден яде само един вид плод - никакви зеленчуци и минимално количество ядки - не повече от 50 гр. След водния сваля по 2-3 кг. Алкохол не консумира ИЗвъобще, след 20.00 часа не се храни! Никакви кръшкания, прегрешения или каквото се сетиш. Един пример ще дам само - на РД на дъщеря и и се падна плодов и го изкара на 3 кафета и 2 кивита! :1215 Нещо, което аз не бих си причинила :1209
Та, Нена, ако искаш много добри резултати, а твоите мечтани 23 кг са такива - включвай и спорт или физическо натоварване! Диетата наистина е много мощна и действа, даже и да не се спазва стриктно! Имам друга приятелка, която вече е месец на нея и е свалила само 2 кг, които си ги качва на моменти и после пак ги сваля! Но най-вероятно нещо бърка с комбинациите с храните! Та твоите 5 кг. са супер задоволителен резултат за 20 дни! Стискам палци да вървиш по предначертания ти план!
А моят план за водния отново изостана, защото се наложи в неделя да разменя дните, вчера карах плодов, но сега ще завърша още 3 дни от поредната 4-ка и в петък живот и здраве може и да изкарам водния! То, така, както съм тръгнала, ще дойде време за третия воден, докато направя втория... :221 Но ще го направя, защото искам още 3 килца да му се не види....
Слънчев ден, фиданки :923
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

Момичета, аз съм я правила тази диета и при мен голямото сваляне стана след изтичането на трите месеца и минаването на поддържащия режим. Не съм била от най-стриктните. Много спортувах, което също оказва влияние, защото се свалят по-малко килограми, но пък сантиметрите се намаляват значително, т.е. мазнините които са по-леки се заменят от мускулна маса, която е по-тежка.При моите 170 см. височина си влязох в дрехи 46 размер. Това беше в 2008 година. До сега качих килограми при прием на хапчета, но след това ги преборих и пак си запазих размерите.
Така че струва си.
mishellinna

Мнение от mishellinna »

Vavilonova написа: Много спортувах, което също оказва влияние, защото се свалят по-малко килограми, но пък сантиметрите се намаляват значително, т.е. мазнините които са по-леки се заменят от мускулна маса, която е по-тежка.

Съгласна - при мен също обиколките доста се посъбраха, но като кг са 10-на...Искам да те питам нещо - след приключването на диетата как продължи да се храниш?! И какво представлява поддържащия режим?!
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Nena

Мнение от Nena »

Така де, то всички сме с колежки. Викам си, все някой ще се припознае :-)))))))

Браво на твоята колежка.

Ама да си се нахваля сама. Аз също съм безобразно стриктна.
Ям в точните часове, като вечерята ми е преди 18 ч. задължително.
Вечер не пия вода. Основното количество е преди обед на изпитата вода.
Обяда и вечерята са ми задължително едни и същи, като само количеството е наполовина вечер.
В плодовите дни ям само плодове, без ядки и тем подобни.
Единственото ми прегрешение от 01 март е малка лъжичка с 3 макарона, да проверя дали добре са се сварили за детето. Нищо друго.
Така че ще покорявам върхове. Само подкрепа ми трябва :954
mishellinna

Мнение от mishellinna »

:326 ...какво друго да кажа - оставам безмълвна :1209
Подкрепата я имаш от все сърце! С нетърпение чакам края на диетуването ти :524

Джон Ленън
Краси

Мнение от Краси »

Момичета, най-накрая разбрах защо аз не свалям достатъчно килограми. Мъжът ми, с който започнахме заедно вече е с - 17 кг. Аз само -5, а сме на третия месец. Той имаше доста наднормени кг. и бързо се освободи. Аз имах доста по-малко. Явно режимът е за наднормените килограми. Като ги свалих в първия месец сега си стоя на едно място. Е, искаше ми се да са повече, но какво пък. Вече се вмъквам с 42 размер. Целта ми беше да стигна 70 кг. Стигнах 74.
Все пак съм височка и на под 70 няма как да се надявам. Сега довършвам диетата и се надявам да ги задържа.

Какво се прави след края й? Имате ли информация, или да ми кажете къде да намеря. Че краят й се вижда. На 3.04 е последният воден ден и точка.
Радвам се на вашите резултати!!!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Краси, браво на вас, но това е малка част от пътя. По принцип е добре да се храните 3 месеца разделно, но ако се върнете към стария режим сега или след 3 месеца без никакви корекции ще върнете доста от свалените килограми. Моята препоръка е да се опитате да махнете колкото се може от лошите комбинации в храненето си, да се храните с повече плодове и зеленчуци и то преди 20,00 часа и да пиете много вода. Ако включите спорт и ходене ще е сигурно, че ще задържите постигнатото.

Успех на вас и всички други, готови да променят лошите си хранителни навици. Силно се надявам и ние в къщи да успеем.
Последно промяна от danid на 19 Мар 2013, 16:23, променено общо 1 път.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси

Мнение от Краси »

Мерси, Дани! И аз си мислих за такова нещо, да продължим с разделното хранене, но без да редуваме дни. Даже ми се иска по принцип така да се храним не само три месеца.
Нали е разделно и ако на обед примерно ядем протеини, а вечер варива? Няма да смесваме в едно хранене двете.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, котета, как сте?! Я да ви поздравя с една котешка песен:

[youtube]Nr_Bhl69CeU[/youtube]

че и с още една :1062

[youtube]RxwQikS9iQo[/youtube]

:954 :954 :954 :954 :954 :954

Днес ми е много розово пред погледа и ви изчетох подробно и с кеф! Държа да подчертая, че правилното хранене след диета е сигурно по-важно и от режима по време на нея! :!: :!: Аз също имам какво да споделя за нещото, което аз наричам правилно ядене и ще го направя по-късно през деня или утре.

Краси, верно вижда се края при теб! :954 Мишона, ти можеш да си ги нацъкаш 2-3 водни един след друг как си тръгнала, щото наближава и време за ДЕТОКС! :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Nena

Мнение от Nena »

Дами, след изчитането на 140 страници материали за режима, установих няколко генерални грешки допускани от мен.

Доматите се считат за плод, а плодовете както знаем не се смесват с никаква друга храна (аз досега за всяка салатка избирах домати :-)

Ориз и картофи задължително се комбинират с боб, леща, грах, царевица.

Белтъчните храни се комбинират със зеленолистни зеленчуци.

В плодовия ден храненията са 5 в 8, 12, 14, 16, 18. Задължително.

Кетчуп не се консумира във въглехидратния (познайте с какво си овкусявах спагетите, ама така бях прочела).

Това са озновните грешки, които намерих по моето меню.

Дано това инфо ви е полезно, ако вече не сте го знаели.

Гуш... :954
mishellinna

Мнение от mishellinna »

Nena написа:Дами, след изчитането на 140 страници материали за режима, установих няколко генерални грешки допускани от мен.

Доматите се считат за плод, а плодовете както знаем не се смесват с никаква друга храна (аз досега за всяка салатка избирах домати :-)
Ориз и картофи задължително се комбинират с боб, леща, грах, царевица.
Белтъчните храни се комбинират със зеленолистни зеленчуци.
В плодовия ден храненията са 5 в 8, 12, 14, 16, 18. Задължително.
Кетчуп не се консумира във въглехидратния (познайте с какво си овкусявах спагетите, ама така бях прочела).
Това са озновните грешки, които намерих по моето меню.
Дано това инфо ви е полезно, ако вече не сте го знаели.
Гуш... :954
Нена, позволи ми да не се съглася с почти нищо от това, което си написала....
Ако погледнеш ботаническата характеристика на домата, ще прочетеш, че доматите са зеленчуков вид, който спада към сем.Картофови! (това последното сега го разбрах :roll: ) И никой след 33 съзнателни години живот не може да ме убеди в противното! Ако решат да бъде плод - нека го наричат така, за мен е зеленчук!
Ориза и картофите е ХУБАВО да се комбинират с боб, леща, грах и царевица, защото по този начин стават бавни въглехидрати, засищат повече и организмът ги гори по-бавно.
В плодовия ден храненията могат да бъдат през 1,5 ч - 2 часа...колко ще бъдат - дали 3, 5, 9 зависи от това кога си започнала и колко си гладна...!
Кетчуп се консумира САМО във въглехидратния, защото има захар в него, чиято консумация е позволена само в този ден!
Истина е, че ИСТИНИТЕ за тази диета в нета са хиляди...но аз лично приех тези, които ми звучат логично и ги прилагам. Както знаеш с доста добър резултат до момента! Иначе казано, за мен НЕ СИ СБЪРКАЛА с нито едно от тези неща и не би трябвало да ги приемаш за грешки. Това е моето мнение, към което естествено не си длъжна да се придържаш! Най-важното е да се чустваш добре и ако това става като не ги "допускаш" - тогава всичко е ОК! :524

Джон Ленън
Публикувай отговор