Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от cchery »

Уф, момичета чувствам как бавно подлудявам. Защото някакси се уморих вече да чета за новости, които уж са самата истина. Визирам домата, който си го знаем като зеленчук, ама е плод по новому.

Лично за мен доматът си е зеленчук отвсякъде! Ако приемем обратната теза, то означава, че..... кулинарните традиции на почти всички страни са в грешка от стотици години, защото където и да надникнем, няма национална кухня, която да НЕ включва салата с домат и още нещо! А ако въпросният "субект" :1062 е плод, то би трябвало да се консумира самостоятелно, при това с отстояние преди или след друго ядене и евенутално до ранния следобяд!

Доколкото си спомням диетата имаше дни отделно за варива и дни отделно на въглехидрати?! В такъв случай поне за мен ориз, картофи, булгур, овесени ядки, хлебни продукти и т.н., които са чисти въглехидрати, би следвало да се консумират отделно от варивата - боб, леща, грах, нахут. Може и да греша, разбира се!
mishellinna написа:Кетчуп се консумира САМО във въглехидратния, защото има захар в него, чиято консумация е позволена само в този ден!
Въглехидрат с въглехидрат е позволена комбинация, нали така?! Затова според мен няма проблем. Още повече, ако човек е избрал и кетчуп само с аромат на домат..... :221 то ще е ял нишесте, захар и петролни продукти - като нишестето и захарта са си въглехидрати!

Белтъчините, поне според принципите на разделното хранене, се комбинират най-добре със зеленчуци с изключение на въглехидратните такива като ориз, картофи, булгур и.... другите, които не ги знам. :1069 Т.е. добра комбинация са освен листните зеленчуци, карфиола, броколито, зеления боб, зелен грах, аспержи, гъби, домат, тиквичка, патладжан, гулия, алабаш, сладък картоф, целина, чушка, зеле и т.н.

Нена, и според мен не си направила нещо страшно. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

mishellinna написа:
Vavilonova написа: Много спортувах, което също оказва влияние, защото се свалят по-малко килограми, но пък сантиметрите се намаляват значително, т.е. мазнините които са по-леки се заменят от мускулна маса, която е по-тежка.

Съгласна - при мен също обиколките доста се посъбраха, но като кг са 10-на...Искам да те питам нещо - след приключването на диетата как продължи да се храниш?! И какво представлява поддържащия режим?!
До обяд бях на плодове, а останалите хранения вече нормални. Въпреки, че първият месец по изграденият вече навик ми беше трудно да смесвам храните. Три месеца явно са достатъчно време, за да промениш начина си на хранене. Като у дома никога не се вечеря по-късно от 19.30 -20.00 часа. И това беше, нищо трудно и различно. Но действа.
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Vavilonova написа: Като у дома никога не се вечеря по-късно от 19.30 -20.00 часа. И това беше, нищо трудно и различно. Но действа.
Уф, ако успея да намеря формулата и за нашето семейство да вечеряме до 20 часа ще бъде идеално!!!
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Краси

Мнение от Краси »

Ей, момичета и аз се смаях с тези домати. То ако гледаме на всеки плод на друго растение като на плод, не останаха зеленчуци :328 Освен това четох, че доматите са много полезни по време на нашата диета и се препоръчват даже.
Кетчуп и други готови сосове са си направо вредни, в тях има цялата латинска азбука и менделеева таблица като съдържание. По-добре е според мен да се забърка едно домашно доматено сосче, а е и далеч по-вкусно.

Вавилонова, дай моля някакви съвети за поддържащия режим след края на диетата, останах с впечатление, че си наясно с това.
mishellinna

Мнение от mishellinna »

Краси написа:Вавилонова, дай моля някакви съвети за поддържащия режим след края на диетата, останах с впечатление, че си наясно с това.
Краси, две мнения по-нагоре е обяснила женицата :329

Аз замислям едно начинание допълнително, а то е да се включа в детокса този месец. Което автоматично значи, че след плодовия - в понеделник, карам воден - във вторник, и ще сменя дните след това и в сряда отново ще карам плодов - когато всъщност е главния детокс! :1139 И ако още мърдам след това, ще ви пиша какво и как се случи! :221 След това нещо моята диетка приключва и ще обявя гласно резултатите! :423
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Мише,

Като почти ветеран в детоксите ще ти препоръчам да си изкараш 3 дни стандартен детокс, без воден ден по средата. Ден 4 стандартно захранване.

АКо имаш въпроси за детокса пиши и ще помагаме. Вариантите със сокове и цели плодове са добри - просто избери твоя.

Успех и минавай през темата за детокс при нужда, защото там ще има повече хора, които могат да те посъветват, а тук четем само няколко човека, опитни и в детокса.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mishellinna

Мнение от mishellinna »

Девойчици, здравейте! :954
Първо, честит празник! Да ви е блага и щастлива годината :923
Второ, краят на моята диета наближава. Заради детокса съвсем обърках дните, но поне храненето ми е разделно! За втори път видях на кантара числото 69 (любимото ми :221 ). Ще се претегля пак след детокса, с което ще сложа и край на диетата ми...евентуално!
Хубав ден и седмица на всички ви! :922

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

66 как ти се струва - толкова ще покаже кантара
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mishellinna

Мнение от mishellinna »

danid написа:66 как ти се струва - толкова ще покаже кантара
Ако след детокса кантарът покаже 66, аз лично ще доприпкам в Софето и ще те черпя, докато припаднеш! ХАУ! :922

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Чакам те, да знаеш :221
mishellinna

Мнение от mishellinna »

danid написа:Чакам те, да знаеш :221
Както се казва АМИН! и До скоро! :221

Друзя, вчера съм изкарала ПЪРВИЯ ИСТИНСКИ ПЛОДОВ ден, откакто съм на диета - заради детокса се насилих и успях - вода и грейпфурти само ( и кафе де)! Вечерта като си лягах, чак не можах да повярвам, че съм успяла! Днес карам воден...най-сетне, дет се вика! :1140 Стискайте палци! После мисля да врътна още една четворка и да приключа като участник в диетуването, ще остана само участник по списването в темата! :329
Хубав и диетичен ден на всички! Кой диетува все още всъщност?! Я да минете набързо на отчет!!! :222

Джон Ленън
Публикувай отговор