Първо да ви честитя новата година и да ви пожелая повече здраве, много положителни емоции, много късмет и много хубави мигове с любими хора.
Не ми е останало време последните 2 седмици да влезна и да порчета кой какво къде и как.
Аз съм добре. Имам разни задачки закачки покрай работа, имахме една ненадейна мини ски почивка миналата седмица и хоп тя седмицата свърши. Аз съм добре, намерих си хоби, което да развивам и се чувствам много много добре. Сега остава да го доразвия. Има една снимка на последното ми творение - картичка
Направих и няколко бижута от камъни - обички и разни гривнички. Ще ви изпратя да видите. Много им се радвам, ама няма какво да правя толкова много бройки от едно и също нещо
Тази година съм си поставила доста цели свързани с личностното развитие, с осигуряване на хубави мигове всеки ден и ще се стремя към това. Определено от началото на годината до този момент всичко изглежда добре. Малко се поразболях - кашлицата ми се отнесе малко повече....нещо от днес пак проявявам някакви признаци на кашлица, нооо ще мине.
Започнах много силно със зимните спортове - освен ските, ходя и на кънки на лед - много се радвам, че си имам кънки и се навиваме с колегите да ходим в обедната почивка. Въобще тази година съм решила да влизам в супер форма...малко трудно се постига, но с упорита работа надявам се след някоя и друга година да постигна това, което искам.
Напоследък ми върви в органзиирането на женски срещи, които са ми много приятни и си изкарвам страхотно.
Въобще човек трябва да си доставя прекрасни емоции и преживявания всеки един ден. Не само по почивките, не само по празниците....всеки ден - може да е нещо малко, но да го зарежда.
Аз днес си купих цветя и си ги сложих на бюрото. Създават ми хубаво усещане и ме карат да се усмихвам. Освен това направих един подарък, който аз изработих и човека се зарадва много, но аз се радвах повече, че всичко аз съм си направила и че ми се получиха нещата. Въобще хубав ден.
Ами това е за сега от мен. Ще прочета и ще пиша пак да видя на кой какво му се е случило.