Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от ellyto »

Привет банда

Първо да ви честитя новата година и да ви пожелая повече здраве, много положителни емоции, много късмет и много хубави мигове с любими хора.
Не ми е останало време последните 2 седмици да влезна и да порчета кой какво къде и как.

Аз съм добре. Имам разни задачки закачки покрай работа, имахме една ненадейна мини ски почивка миналата седмица и хоп тя седмицата свърши. Аз съм добре, намерих си хоби, което да развивам и се чувствам много много добре. Сега остава да го доразвия. Има една снимка на последното ми творение - картичка
Направих и няколко бижута от камъни - обички и разни гривнички. Ще ви изпратя да видите. Много им се радвам, ама няма какво да правя толкова много бройки от едно и също нещо :221 :221 Голяма забава.
Тази година съм си поставила доста цели свързани с личностното развитие, с осигуряване на хубави мигове всеки ден и ще се стремя към това. Определено от началото на годината до този момент всичко изглежда добре. Малко се поразболях - кашлицата ми се отнесе малко повече....нещо от днес пак проявявам някакви признаци на кашлица, нооо ще мине.
Започнах много силно със зимните спортове - освен ските, ходя и на кънки на лед - много се радвам, че си имам кънки и се навиваме с колегите да ходим в обедната почивка. Въобще тази година съм решила да влизам в супер форма...малко трудно се постига, но с упорита работа надявам се след някоя и друга година да постигна това, което искам.
Напоследък ми върви в органзиирането на женски срещи, които са ми много приятни и си изкарвам страхотно.
Въобще човек трябва да си доставя прекрасни емоции и преживявания всеки един ден. Не само по почивките, не само по празниците....всеки ден - може да е нещо малко, но да го зарежда.
Аз днес си купих цветя и си ги сложих на бюрото. Създават ми хубаво усещане и ме карат да се усмихвам. Освен това направих един подарък, който аз изработих и човека се зарадва много, но аз се радвах повече, че всичко аз съм си направила и че ми се получиха нещата. Въобще хубав ден.
Ами това е за сега от мен. Ще прочета и ще пиша пак да видя на кой какво му се е случило.
margo77

Мнение от margo77 »

Добро утро,
Ама много съм завеяна - направо съм изгубила тренинг да пиша във форуми. По цял ден стоя в къщи и нищо не правя, от време на време рефрешвам и уж чета и все си стои на последното мнение на Деси след мен... :1140 Ами то човек трябва и страницата да си смени... хич ме няма, направо бременния ми мозък е изключил напълно.
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ ПРОПУСНАТИ ОТ МЕН ИМЕНИЦИ, да сте живи и здрави вие и обичаните ви хора.
Чери, благодаря за препоръките, вече имам няколко плюсчета за Братя Градеви, но те пък не ми върнаха отговор за офертата (само че в скоро време ще изпратят, но вече 5ти ден не пращат), Ворошилов и по други препоръки и като гледам предлаганото отхвърлих, и Валда отхвърлих и така малко стесних кръга...
ellyto

Мнение от ellyto »

Започвам от най-старите коментари:

Цони, малката ти племенница е много много сладка. Дано да имате повече време да прекарвате заедно.

Цони, Деси - мисля, че винаги е голям кеф да се топнеш в топъл басей и да си гледаш кефа и удоволствието. Това трябва да се случва по-честичко :)

Чери - руската салата и капамата изглеждат много много добре. Аз също направих руска салата, но след нова година. Направих я с приготвена от мен майонеза и беше много вкусна. Вярно, че след това цяла седмица я ядохме...направих и тиквеник, щот Тони обича и носих няколко дена в офиса за Тони и още един колега да го изядат, че аз не ям такива неща. Зарадваха се всички, които намазаха от моя тиквеник.
Чери, личи си, че много хубаво сте изкарали на планината за нова година. Снимките са супер, спускането с шейната е супер удоволствие. Радвам се, че сте си изкарали страхотно и сте танцували и сте се забавлявали. Така трябва!
Много яки новогодишни късмети са ви се паднали...харесаха ми :221 :221

Бъни, всички се плашим от промените...защото не знаеш какво те очаква. Но съм сигурна, ч ее за добро и всичко ще се нагласи така както трябва. Не бива да се страхуваме от промените. Много хубави снимки от шествието! Хубаво е че сте го гледали, защото всяко едно такова събитие обогатява и дава хубави емоции. Честит имен ден на патерица! Бъди здрава, усмихната, щастлива и много обичана! :954 :954

Елисче, радвам се, че сте изкарали хубаво празниците и сте разнообразили. Радвам се и че си изживяла хубави емоции смао с мъжа ти сами, в приятна компания. Наистина е необходимо от време на време родителите да оставят децата си и да излизат сами. Все пак всички сме хора и имаме нужда от разнообразия. Дано да ти да ги имаш повече през тази година. Снимкиите, които ни постна са супер. Децата са големи сладурки.

Дани, ха дано ти се отдаде ученето на английския! Все пак при толкова усилия, които полагаш няма къде да ходи.

Марго, ето това се казва изпълняване на новогодишните късмети! Браво! Дано тази година ви е изпълнена с този късмет, който сте си изтеглили за новата година! Успех с ремонта и всичко, което ви предстои до появата на бебето.

Деси, това писмо наистина звучи прекрасно за любовта, но както и Фют е написала, както и ти самата знаеш, нещата с времето се променят. Аз вярвам, че може всичко да бъде както в началото, обаче трябват много усилия и от двете страни за да се запази жив този първоначален пламък и искрите и тръпката. Трудно е, но не и невъзможно.
Чери, разбира се, че е по-добре да ги чувстваш и усещаш нещата...няма смисъл сам оот любов на думи.

Цвети, порастват си децата, времето си лети :) Сигурно е трудно да не се притесняваш прекалено много и да им дадеш свобода. Вярвам, че добре сте се псравили през първите 7 години :922 :922 Хубаво е да твориш отвкъщи нали :222 :954 На мен ми харесва уюта и комфорта вкъщи, но ми е готино и да излизам навън, нямазначение дали е студено и колко градуса е. Колкото и странно да е, доставя ми удоволствие. Ще можеш и ти да припкаш в гората, стига да си активна и движеща се, всичко е възможно. Ако се отпуснем и нищо не правим за себе си и здравето си, няма как да очкаваме на 70 години да сме жизнени и в кондиция. За това още от сега трябва да се грижим за себе си, да имаме много движение...Вие само двамата с мъжа ти ли ходихте на този поход? Аз също много обичам планината и през зимата и през лятото, все ми харесва много.

Аз започнах годината с много много активно движение. 5 пъти седмично тренировка + ще ни се съберат 8-9 дена активно каран ена ски + по 2 пъти седмично каране на кънки + по 5 км ходене на ден поне....и се чувствам супер супер супер...харесва ми това усещане.

Линди - много интересно това, което си описала за типовете - виждам много от нещата, които преди можеше да се отнасят за мен, но явно вече не. Което ще рече, че тези типове се променят с времето. Може би едно време си бил едно, после си друго...колко често се определят тези типове, че ми стана интересно?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ellyto написа: ...
Цони, Деси - мисля, че винаги е голям кеф да се топнеш в топъл басей и да си гледаш кефа и удоволствието. Това трябва да се случва по-честичко :)

...

Деси, това писмо наистина звучи прекрасно за любовта, но както и Фют е написала, както и ти самата знаеш, нещата с времето се променят. Аз вярвам, че може всичко да бъде както в началото, обаче трябват много усилия и от двете страни за да се запази жив този първоначален пламък и искрите и тръпката. Трудно е, но не и невъзможно.

...
Ели, беше великолепно преживяване това зимно приключение с горещия басейна, а навън студ и сняг, наистина :fan

Именно, трябват усилия и от ДВЕТЕ страни :!: А когато с години единият дърпа, драпа, моли се, подсказва, казва, убеждава, натяква, плаче, смирява се, примирява се, бори се, отново се смирява, чака търпеливо... напуска, бяга, отново се връща, пак напуска и т.н., ... , какво става тогава :?:

Въпросът ми е риторичен, разбира се. Моля да не ми отговаряте. А и моля Чери да не се дразни, моля те, Ани.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро недоспало утро от мен :1062 :1062 . Уф, тази седмица ми се събраха много късни лягания и като чуя алармата на телефона, направо ми звучи нереална действителността, че трябва да ставам.......... :plezya se :plezya se :plezya se Имам чувството, че мога да остана да къртя поне още 5-6 часа :1062 . Уви..... И на фона на това мое разбуждане, най-шокиращо ми идват........ двете котки.... :1062 :1062 И Пуха, и Арти, като чуят алармата ми, изпадат в луда радост... почва се едно катерене по леглото, с лъвски скоци и в пряка конкуренция стигат до възглавницата и главата ми и се настаняват кой къде намери - уста, уши, нос..... и се замърква Одата на радостта в двуглас :lol: :lol: :lol: ........ Баси! Аз не знам на коя земя съм от недоспиване, а 2 котки мъркат със страшна сила от щастието, че съм се събудила :1139 :1139 :221 ..... Единственият ефект от тези техни гимнастики е, че се затоплям още от телата им, а мъркането е толкова ритмично, че заспивам одма...... но само до поредния залп на алармата :955 :955 ......

Ами това исках да споделя рано сабахлям! Сега се захващам с тренировки, че трябва да се ходи и на работа! Страхотен петък на всички!!!!!!!!!

Деска, животът, който живееш, си е твой.... независимо дали се дразня аз, ти, тя, той или т.н. Искам да ти кажа още 100 неща, но щом ги тълкуваш като раздразване от моя страна, няма никакъв смисъл! Затова и спрях да говоря с теб на тази тема! Няма друга причина. Разчитам на това, че си голямо момиче и знаеш какво правиш! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро и от мен.
Чери, то твоето си е цяла котешка одисея :1062 Ти продължаваш с тренировките на Руми ли?
При мен е пълна лудница.Райчето се връща утре от тренировъчния лагер болна, Симчо (младши) въпреки лечението му се влоши кашлицата, Симо (старши) е с гнойна ангина, а аз понеже рисувах в неправлно положение (полуизкривена) и на тялото ми май му хареса тази поза и реши, че трябва по дефолт да си стои така :plezya se Сега не мога да се изправя.За тази цел започнах лечение с нугабест леглата, но днес усещането ми е, че стадо слонове са газили гърба ми.Вер, опитах се да правя крокодилските упражнения, но посмъртно не мога да се извия дори на първата поза :328 Как ще се оправям не знам :1044 А в понеделник трябва да съм в офиса на работа вече.
Ели, повтарям се знам, но ти се възхищавам много.Програмата ти е много динамична и интересна.Във фейса видях новото ти хоби.Браво :326
Вихърче, ти как си?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Мерси, екстра съм и съм при Хри и при Алекс, ако това ви безпокои или се питате.

Чери, разбира се, че НЕ това го считам за дразнене, но нейсе - ние с теб отдавна постигнахме консенсус, просто да не говорим за мъже, нали така?
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellyto написа: Бъни, всички се плашим от промените...защото не знаеш какво те очаква. Но съм сигурна, ч ее за добро и всичко ще се нагласи така както трябва. Не бива да се страхуваме от промените. Много хубави снимки от шествието! Хубаво е че сте го гледали, защото всяко едно такова събитие обогатява и дава хубави емоции. Честит имен ден на патерица! Бъди здрава, усмихната, щастлива и много обичана! :954 :954
Ели, благодаря ти! :940 :940 :940
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

И понеже Черитка пак засегна котешката темичка :222 , хайде и аз да взема да ви се изФукам с моите мяукащи, космати четириноги... Разликата обаче е , че моите живеят навън и не ме будят сутрин... :D
WP_20141220_009.jpg
(2.05 MiB) Свалено 308 пъти
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, хубави мацки :mrgreen: живи и здрави да са ти дворните писанки!

[img]http://focus.bg/i/8e/8e4d08a039f2df40f0 ... _large.jpg[/img]

Щастлив уикенд на всички ви от мен!!! :1211 :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни, чувствам се лично поздравена с твоята снимка :1062 :1062 :1062 . Разкошни са котьовците.... аз обичам котки въобще...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено