Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

Сиренце написа: ... Ако знаете как се разкапвам от мързел тези дни :fan . ... След малко пак отивам на гости .....мъка, мъкааааа!
Цони, заслужаваш качествена отмора и хубава почивка! Наслаждавай й се максимално :1209

Толкова са приятни тези зимни дни. Уютът. У дома. С близките. Край печката /нищо, че не е край огъня или огнището, или пък камината/. Хубаво е. Много е хубаво! Днес гледах офертите в интернет. Замислям да идем някъде тримата на 2 и 3 януари. Дали във Велинград на басейнче, дали в Копривщица... Още не съм решила точно къде. Но ми се ще да излезем поне за кратко от София и ние.

Музикален поздрав :1028 :

[youtube]Atx5Z0_h6Vk[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте и в днешния ден....... Най-сетне виждам слънце в прозорците си!!! Не си мислете, че мъглата я няма.... напротив, тя все още е навсякъде, но слава Богу, този път е ниско долу и небето се промушва из нея на сини островчета... :)

Днес ще ходим да пазаруваме за Нова-та. Списъкът е приготвен... остава само да го осъществим. Ще отида до офиса за не повече от 2 часа, защото трябва да приключа документално 2015 г. :) И за следобеда и вечерта си оставям приготвянето на суровачката. :954

Цони, и аз като теб се мъча здраво по същите мероприятия....... :1062 :1062 :1062 Снощи бях на невероятно гости у един ..... шеф :222 . Шеф-готвач се има предвид :plezya se . Днес съм си вкъщи.... и утре пак на път!!!

Оставям ви, защото смятам да се приготвям за излизане..... имаме да си свършим доста неща.

Деси, сигурна съм, че ще изкарате чудесно на Велинград.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Ани! :329

На всички ви желая хубав ден! :954 И дано наистина вече Слънчо се покаже! :954

Или пък ... нека завали сняг. Може и снежец. Така, да усетим, че идва Нова година!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Тетевенски привет-мривет! :954 :954 Ние сме на много хубаво място. Толкова ни е топло, че съм по къс ръкав и боса :1062 :1062 ....... Хайде, хора, маркирайте се - кой де е?!?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Тетевенски привет-мривет! :954 :954 Ние сме на много хубаво място. Толкова ни е топло, че съм по къс ръкав и боса :1062 :1062 ....... Хайде, хора, маркирайте се - кой де е?!?!?
На хубаво място хубаво да си изкарате, Чери.
Най- после у дома :954 Имах чувството, че няма да доживея този момент.Работа, прасе, банкети...... :plezya se Ще посрещаме новата година у нашите кумове.При мен нищо ново.На 4 и 5 януари съм отпуска и съм планирала голяма почивка.Дано да ми се получи :mrgreen:
Пожелавам на всички весело посрещане на новата 2016 година.
Нека в дните й да ви съпътстват любов и много истински неща!Нека да има много нови начала!

:1186
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Как сте, хора?!?! :) :) Усещате ли я?!?! Новата, естествено......... :954
cvety_rz написа: На хубаво място хубаво да си изкарате, Чери.6
Благодаря, Цветка!!! Подобно и на вас.... и въобще на всички!!!

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз вече съм си в къщи . След краткия работен ден съм на топло , направих руската салата, навих руладини от свинско с пълнеж от кис.краставички ,гъби , суджук и кашкавал и по - късно ще влязат във фурната :1216 Сега гледаме тв и Кики дреме . Хубаво е !
Весело посрещане на всички!Маслинка, лед, мартини,
наздраве за много години!
Весели, здрави, засмяни
и цяла година пияни
от радостни моменти,
успехи, късмет
и сладки приключения безчет! :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

За много години,момичета!Бъдете здрави,щастие да изпълва дните ви и успехи да ви съпътстват във всяко начинание! :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Честита Нова Година ,Момичета и Мецанки!!!! Пожелавам ВИ да сте здрави , да сте емоционални ,все по красиви и все повече обичани!!!!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

[img]http://s8.postimg.org/u1hdghr8h/image_7eec71107e9bf4421f43d9dda3e77a6d0cec7aa4df.jpg[/img]

Честита да е на всички ни!
Нека здравето, радостта, успеха, щастието, спокойствието, хармонията и разбирателството бъдат постоянни спътници в живота ни!

:922 :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

За много години! Живи, здрави и щастливи всички да бъдем! Късмет, любов, приятели, успехи, семейна хармония и разбирателство, изобилие и мир по света! Кой каквото иска и желае - това да му се случва! Всеки да сбъдне съкровената си мечта!

[youtube]Inb4CwZawv0[/youtube]
Заключено