Благодаря, Бъни!!Бъни написа:Здравейтееее...!![]()
Чери, много хубави снимки! И прекрасни дечица! Успешна учебна година им желая!

И за мен 15 септември е много празничен ден. Много специален. Тържествен. Свързан с вълнение. Особено вълнение. И трепет, който усещам в стомаха. Моите деца минаха през етапа на първолака, но и вчера се просълзих при вида на малките изплашени муцунки, каквито представляваха редиците на първи клас.

Мили момичета от Северния парк

От днес мога да се похваля с прегледя на Коко при офталмолог. Бяхме там миналата седмица и жената каза, че диоптрите са му съотвено: д.о. -1.0 и л.о. -0.75, но за да изпише по-точно очила, трябва да му разшири зениците. Аз честно казано бях против както очилата, така и разширяването. И дори бях склонна да я накарам и така да му изпише рецептата. Но, слава Богу, добре че се отказах. Днес му е капала 3 пъти капки за разширение на зениците иииии...... изненада! оказва се, че диоптъра на дясното око е -0.5, а на лявото - -0.25. Д.о. е с астигматизъм, а лявото - не. И при това положение не е за очила и тя не му е изписала. Споменала е, че някои по-млади нейни колеги биха изписали, но опитът й казвал, че по този начин очите стават мързеливи и диоптърът се вдига неминуемо. Честно - бях много щаслива да чуя това!!! Изпълни се желанието ми Коки да не носи очила.

Та така!