Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от cchery »

Бъни написа:Здравейтееее...! :923

Чери, много хубави снимки! И прекрасни дечица! Успешна учебна година им желая!
Благодаря, Бъни!! :954 :954

И за мен 15 септември е много празничен ден. Много специален. Тържествен. Свързан с вълнение. Особено вълнение. И трепет, който усещам в стомаха. Моите деца минаха през етапа на първолака, но и вчера се просълзих при вида на малките изплашени муцунки, каквито представляваха редиците на първи клас. :) Бъни, жалко е, от позицията на българин :954 , че в Испания нямате тези емоции. И при все това, нямах възможност по-рано да пожелая успех на Гого, а на Марти - безболезнена адаптация!!! А ти.. ти...... да се чувстваш все по-свободна и щастлива с ежедневието, което имаш! :923

Мили момичета от Северния парк :D , моля ви напишете ми по-подробно каква е програмата за тържествата утре, за да знам как да си планирам идването до вас. :)

От днес мога да се похваля с прегледя на Коко при офталмолог. Бяхме там миналата седмица и жената каза, че диоптрите са му съотвено: д.о. -1.0 и л.о. -0.75, но за да изпише по-точно очила, трябва да му разшири зениците. Аз честно казано бях против както очилата, така и разширяването. И дори бях склонна да я накарам и така да му изпише рецептата. Но, слава Богу, добре че се отказах. Днес му е капала 3 пъти капки за разширение на зениците иииии...... изненада! оказва се, че диоптъра на дясното око е -0.5, а на лявото - -0.25. Д.о. е с астигматизъм, а лявото - не. И при това положение не е за очила и тя не му е изписала. Споменала е, че някои по-млади нейни колеги биха изписали, но опитът й казвал, че по този начин очите стават мързеливи и диоптърът се вдига неминуемо. Честно - бях много щаслива да чуя това!!! Изпълни се желанието ми Коки да не носи очила. :954 Но ще трябва да го проверяваме на 6 месеца, т.к. в пуберитета диоптрите много, много често се вдигали :???: :???: .

Та така!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честито за прегледа на Коки! Много се зарадвах за вас, Чери! :922

Не знам никакви подробности за Северния парк. Освен това, че ще се празнува цели 4 дена, от 17 до 20 септември, от 10 до 22 часа. Ще се лее :1211 Ще има музика, хора, абе купон :1028

Аз не знам към колко ще отидем, но във всички случаи ще е след 18 часа. Може да се чуем допълнително, Аничка, искаш ли?
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Може да се чуем допълнително, Аничка, искаш ли?
Абсолютно искам! :) :) :)

Само да чуя и Дани - защото тя беше споменала нещо за 17 часа - народни танци. Т.е. ако имам възможност бих отишла да я гледам.
Kleo написа:Честито за прегледа на Коки! Много се зарадвах за вас, Чери! :922
Много ти благодаря, Деска!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Може да се чуем допълнително, Аничка, искаш ли?
Абсолютно искам! :) :) :)

Само да чуя и Дани - защото тя беше споменала нещо за 17 часа - народни танци. Т.е. ако имам възможност бих отишла да я гледам.
Kleo написа:Честито за прегледа на Коки! Много се зарадвах за вас, Чери! :922
Много ти благодаря, Деска!
И аз бих отишла в 17, но дотогава ми е работното време и просто няма да мога, уви :???:

Носила съм очила и помня какво беше. Еми не е приятно. Така че радостта ми е искрена и голяма за момчето ти.

Сигурно утре ще бъда с Хри и с Алекс в парка. Ти също ще вземеш децата и Момчил, нали? :1211

Бъни, стана ми мъчно за вашия 15 септември.

Чери, снимките от първия учебен ден са страхотни! Аз също посрещам с трепет в сърцето този празник! А лисна ли им водица, да им върви по вода? Аз - да. Както винаги.
Последно промяна от Kleo на 16 Сеп 2015, 21:49, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нова форумна статистика, сега забелязах:

На Нед Сеп 13, 2015 10:19 am е имало общо 58 посетители наведнъж.

Да ни е честито постижението от неделния ден преди първия учебен ден! :326 :524 :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Верка, честит имен ден!!! Желая ти да къташ и пазиш много силно своята собствена вяра в........... във всичко!!! :954 :954 :954 :923 :1115

danid
Философска система

Мнение от danid »

Честит Имен Ден, Вер,

Бъди винаги такава каквато си и много здраве за всички в къщи.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Имен ден, Вер! Пожелавам ти една изпълнена със звезди вселена!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Чери, Дани, Цвети :923 :923 :923

[img]http://iloveedenvale.net/wp-content/upl ... nk-You.jpg[/img]

Ако се бях сетила, че може и да ви видя в парка,
щпх да си занеса трътката,
ама пусто преди малко видях, че
сте се запътили натам ...

Вече нямам шанс :1062
danid
Философска система

Мнение от danid »

Не съжалявай Вер, организацията беше ужасна. Даже ми е съвестно, че подведох Чери да измине такъв път. Сцената беше малка, долу мястото едва стигаше за участниците и точно по средата бяха сложили някакви огромни кабели. И на скарите се чакаше много. Не го бяха измислили изобщо. Децата се преобличаха насред парка... Откриването дали и 5 минути беше.

Аз съм горда, че научих хорото и нямах груби грешки. Някакси винаги се събирам за участията. Малко съм разглобена, но ще мине.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вер, няма за какво да съжаляваш наистина :???: Всичко беше много зле организирано, както вече ти написа ДаниД :oops: Останахме силно разочаровани и се прибрахме вкъщи доста скоро, след като бяхме излезли за към парка :mad: Гъмжило от народ, пушеци, дим, скара, шум, сцената НЕ се виждаше изобщо, музикалното озвучение също не беше на ниво... абе изобщо жалко за уж голямото официално откриване на Северния парк след ремонтирането му! Нищо, ние живеем точно срещу него, както се казва, тепърва ще има да си го посещаваме, и езерото, и площадките, и всичко... но много хора останаха разочаровани от вчера. С Черита изобщо не успяхме да се видим, за което също съжалявам. Интересното е, че видях почти всичките си КОЛЕГИ със семействата им! Едни бяха дошли от Обеля, други - от Модерно предградие, трети - от Дружба чак. Все едно бяхме преместили офиса в парка по едно време, голяма веселба... :plezya se Днес сутринта ми взеха кръв за едно изследване, не успяха да ми намерят вена нито на едната, нито на другата ръка :1044 , и се наложи да ме боцнат отгоре на китката, като децата. Не мога обаче да си получа резултата по интернет, така че ще се наложи след работа отново да ходя до лабораторията, уви. Голямо разкарване и пътуване с ГТ, но няма как, налага ми се. Стискайте ми палци за хубав резултат, тоест киселината в кръвта да ми е в нормата. Засега чао и хубав ден от мен, момичета. Прегръщам ви силно и топло, с пожелания за слънчев петъчен ден и прекрасни четири почивни дни :922 :954
Заключено