В момента го гледам и ми е много приятно. Текат рекламите. Толкова е хубаво, че е почивен ден! ... Играта на Скарлет Йохансон много ми хареса!Kleo написа:Наумила съм си утре да гледам филма по бТВ "Той не си пада по теб" с Дженифър Анистън, Бен Афлек и плеяда от други звезди, от 16.30, мисля, че ще се изкефя на играта и сюжета
Гледах го в събота вечерта. Много е добър! Малко приказки, много действие.Kleo написа:Препоръчаха ми да гледам южнокорейския филм "Пролет, лято, есен, зима и ... пролетта". Някоя от вас да го е гледала? И дали й е харесал? Моля за отзивите ви! Препоръката дойде от заместник-шефа ми, той е голям киноман.
Декс, точно ДНЕСКА Алексчето ми каза, че иска да го водя на този филм!!!dexter написа:Днес ходихме с Яна на кино. 20 минути преди да тръгнем имахме грандиозен скандал - с крясаци и пошляпване по дупето, наказване в стаята "за вечни времена"..... Казвам го, защото филмът, който гледахме се оказа много, ама много подходящ за нашата ситуация :lol: . Много е хубав, разсмя ме, после ме разплака
.
[img]http://www.kinoarena.com/uploads/media/ ... index.jpeg[/img]