Но затова пък следОбеда карах един от двата велоаргометъра на Центъра 15 минути. На другия караше клиентът, с когото работя.
Така че отчитам - липса на сутрешна гимнастика днеска, но следобедна тренировка, свързана с въртене на педали. Рапорт даден
Е, излишно е да казвам, че и аз искам него вместо моето сиcvety_rz написа:Деси, пу си заплювам третото д _ _ е...
Направих, а след това на Стражец 30 мин. обръщах. Приготвяме си местенцето за сеене.Есента не бяхме решили още какво ще правим и вчера времето позволи тази манипулация.Аграрния фитнес е голяма работа, но аз съм пекана и не ме заболя нищо.Дори и мускулна нямамKleo написа:Цвети, успя ли днеска да овършееш с прахосмукачката и парцала? Имай предвид, че домакинската работа наистина си е вид гимнастика! В смисъл, изразходва се енергия, изразходват се калории, а заедно с потта си отива всичко излишно от тялото, като токсини и други нещица, така че браво от мен и приятна заслужена почивка от мен, пийни си чаша червено вино и се усмихни широооооко, мадам![]()
![]()