Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Днес сутринта не сколасах от вкъщи да се размърдам. Само слушах музичка и проветрих. Дишах дълбоко на прозореца и гледах изгрева. Цвети, Линди, Ани, Елито, Тита и всички останали трениращи, браво на вас!!!
Но затова пък следОбеда карах един от двата велоаргометъра на Центъра 15 минути. На другия караше клиентът, с когото работя.
Така че отчитам - липса на сутрешна гимнастика днеска, но следобедна тренировка, свързана с въртене на педали. Рапорт даден :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Йо Йо
амиии вижам, че си тренирате...баво браво! Движението е сила!
Аз продължавам с моите тренировки, днес си избрах пак трудничка и определено доволно натоварваща! Усещам, че съм вдигнала левъла доста. Ще ви пусна снимки на моят ръчичен мускул или тъй наречения бицепс :221 :221 :221
20150219_084457.jpg
(1.52 MiB) Свалено 322 пъти
20150204_094059.jpg
(1.2 MiB) Свалено 322 пъти
Снимките са правени горе долу разстояние месец - оттогава тренирвам с гири 3 кг. всяка, не на всяко упражнение разбира се, защото има упражнения, които с 3 кг са мега трудни и даже за мен невъзможни за изпълнение. Имам някакво как да го нарека прищракване на рамената и от някои упражнения просто имам чувството, че ще счупя нещо в раменните си стави и тогава ги правя с по леки гири.
Смятам да заложа на труднички тренировки за да мога да постигна ефектите, които искам, а то е стегнато и личещо от далеч тренирано тяло. Стегната дупара, хубав и стегнат корем, краката...не искам да съм просто слабичка, искам да съм мускулеста и здрава.
Днес си бях взела една торба пълна с разни неща за хапване и пийване и понеже всичко нося в стъклени, като сложа 100 неща и си тежи чантата. После минах и през един друг магазин и напазарувах. Крайния резултат бяха 2 доста тежки торби, които ги носих сигурно 2 km :1215 :1215 сега проверих на гугъл мапс и чак аз самата се изненадах. Егати машината :221 :221 :221 :221 и това всичкото извървяно на токчета...как да не се радвам, че съм толкова силна станала благодарение на тренировките. Е изморих се много и накрая вече ми беше натежало страшно много, но се справих със задачата, която сама си поставих да извървя пеша до офиса разстоянието с тези торби.
За утре съм планирала още една трудничка тренировка + кънки
а за събота неделя - цял ден каране на ски
Тази седмица просто ще ми е пълна на макс откъм движение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ели, супер си! :524
Аз днес до момента съм само на 30 клека, защото се успах.
Ще видим до довечера какви ще ги свърша.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, пу си заплювам третото д _ _ е :1062
Ели, има разлика :524
Днес си направих тренировката сутринта и след това отидох на работа.Много добре се чувствам така.Не мисля по цял ден дали ще имам възможност вечерта да тренирам.
Другата седмица пак ще повторя седмица 2, защото имам още да координирам движенията и определено ми е по трудно от седмица 1.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Деси, пу си заплювам третото д _ _ е :1062 ...
Е, излишно е да казвам, че и аз искам него вместо моето си :1062 Колкото до днес, повече упражнения не можах да направя. Останах си само със сутрешните клекове. Дано утре сутринта успея да се размърдам повечко!

Явно сутринта е по-подходящо време за тренировки и за мен :954 Едно, че цял ден не мисля дали ще сколасам да спортувам вечерта :oops: Друго, че денят още отрано ми тръгва повече от добре :954 , излизам от вкъщи в добро настроение, тонизирана и някак заредена позитивно!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Още в 8 бях приключила с днешната си сутрешна тренировка :plezya se , а именно 30 клека, 30 коремни преси, упражнения и махове с крака и с ръце, и писането на цифрите от 0 до 9 във въздуха, знаете го, нали? Чувствам се великолепно :1216 След малко излизам навън да пазарувам, и ми е едно слънчевоооо :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес моята тренировка ще е с прахосмукачката и парцала :lol: а утре ми е ден за мързелуване и разходки.
Деси, много я добро това с писането на цифрите и аз го правех в началото като започнах да тренирам коремните мускули :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, успя ли днеска да овършееш с прахосмукачката и парцала? Имай предвид, че домакинската работа наистина си е вид гимнастика! В смисъл, изразходва се енергия, изразходват се калории, а заедно с потта си отива всичко излишно от тялото, като токсини и други нещица, така че браво от мен и приятна заслужена почивка от мен, пийни си чаша червено вино и се усмихни широооооко, мадам :923 :923 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Kleo написа:Цвети, успя ли днеска да овършееш с прахосмукачката и парцала? Имай предвид, че домакинската работа наистина си е вид гимнастика! В смисъл, изразходва се енергия, изразходват се калории, а заедно с потта си отива всичко излишно от тялото, като токсини и други нещица, така че браво от мен и приятна заслужена почивка от мен, пийни си чаша червено вино и се усмихни широооооко, мадам :923 :923 :923
Направих, а след това на Стражец 30 мин. обръщах. Приготвяме си местенцето за сеене.Есента не бяхме решили още какво ще правим и вчера времето позволи тази манипулация.Аграрния фитнес е голяма работа, но аз съм пекана и не ме заболя нищо.Дори и мускулна нямам :1062 Виж ако те бях прочела по рано можеше и с винце да се почерпя :mrgreen:
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Цветка, а винцето си го пийни днес вечерта :1211

По темата: в момента си правя сутрешната гимнастика, на фона на точно този клип, изпаднах в някакво много странно медитативно състояние, малко е да се каже колко съм радостна:

[youtube]Ty6izN8GKPM[/youtube]

Все едно съм в някакъв друг свят.

По усещане се доближава до вчерашното омиротворение, когато бях на църква и поисках прошка от Богородица.
Публикувай отговор