Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Общо раздвижване на цялото тяло, загрявка и много извиване и усукване :plezya se , 30 клека, мАхове на ръце и крака, а в същото време въздействие и върху душата и духа ми, на фона на прекрасна музика /здрав дух в здраво тяло - дай, Боже!/

А на ВАС някой каза ли ви всички тези неща, момичета? :

[youtube]-eJTqt0FyK4[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Браво на вас с тренировките!
Аз събота направих един ползотворен ски ден и понеже не чувствах голямо натоварване си го сътворих сама :221 :221 карах полу клекналата, така че да си натоваря дупарата и краката...беше хубаво и се поизморих добре.
Вчера почивах, но дне ссутринта бях бетон. Имахме гости и аз нямае къде да тренирам и опънах тренировка в кухянта...само там не бях тренирала :221 :221 Много добре ми се получи, много съм доволна. Хем не пречих на останалите да спят, хем не се отказах от тренировчицата. Интензивна тренировка - 30 мин. Нещо трябва да посменя, защото хем се натоварвам добре, хем обаче не усещам от доста време мускулна треска, а искам да я усетя, тъй да знам, че добре съм поработила за мускулчетата.
И аз искам дупето от снимка 3 и за това активно работя за него...а дали ще го постигна, времето ще покаже :roll: :roll:
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Благодаря ви момичета, че ме споменавате и браво на вас! Всички правите по нещо за физическото си тяло, така че това е важно! Адмирации и все така продължавайте!
Божее, Цвети, колко си съвестна - отчете се навреме :1209
Аз все още не мърдам, но много е наближило! Пишете сега, че като започна и аз - няма да има място :1062
Хайде хубав ви ден и спорна спортна седмица!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, не ми стигна търпението да изгледам видеото, което си пуснала :oops: ...... това не е моят тип музика или пък емоционално зареждане. Но пък и аз се разкърших тази сутрин. Потичах си едни 6 км.... после и тренировка...... :954 :954 . Доволна съм.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес тренировка на Руми от 2 седмица.Определено съм по координирана и съм по доволна отколкото миналата.
Деси, Ели, Чери, браво.Много сме силни сме :524
lindorina написа: Аз все още не мърдам, но много е наближило! Пишете сега, че като започна и аз - няма да има място :1062
Хайде хубав ви ден и спорна спортна седмица![/i][/b]
А ще разширяваме форума нема начин :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Деси, не ми стигна търпението да изгледам видеото, което си пуснала :oops: ...... това не е моят тип музика или пък емоционално зареждане. Но пък и аз се разкърших тази сутрин. Потичах си едни 6 км.... после и тренировка...... :954 :954 . Доволна съм.
Ани, вчера тръгнах да ти отговарям, но шефът ме запрати нанякъде служебно, после колежката превзе компа и затова чак сега ти драсвам 1 ред :oops:
Мисля, че в това горното се състои красотата на света, честно. В РАЗЛИЧИЯТА НИ :222 Ако всички успявахме да се радваме, тонизираме и релаксираме на едни и същи неща, щеше да бъде страааашно скучно, не мислиш ли? :222 На теб браво за тичането и за тренировката! На мен браво за доброто настроение, медитацията, гимнастиката на фона на хубава за мен музика! Просто е хубаво, че се грижим за самите себе си, за телата си, за духа си, нали? Пък която както иска да го прави, важна е целта, средствата са само пътища...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Мисля, че в това горното се състои красотата на света, честно. В РАЗЛИЧИЯТА НИ :222 Ако всички успявахме да се радваме, тонизираме и релаксираме на едни и същи неща, щеше да бъде страааашно скучно, не мислиш ли?
Мисля го и още как :954 . Това си ми е нещо като верую. Предполагам, че затова и не си падам по масовките, по прехласванията на големи групи хора към идея, религия и т.н. Аз ти писах за клипчето само по 1 причина - понеже го беше пуснала и в още 2 теми и мисля, че ти очакваше някаква реакция, но такава нямаше :) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Реакция имаше, и то негативна, от тебе :1062 :222 :1140 но това не ми пречи да споделям какво на МЕН ми харесва да слушам сутрин... нито да се похваля, че точно на тази музика изпаднах в някакво страшно приятно медитативно състояние, което ми донесе мир, спокойствие и късмет през целия ден!

Днес не съм тренирала. Сутринта се чувствах като парцал. Имах болки в гърлото и в ушите. Както и в мускулите като цяло.

Едвам тръгнах за работа. Сега съм по-добре. Но си признавам без бой - тази сутрин се въздържах от гимнастика.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Реакция имаше, и то негативна, от тебе :1062 :222 :1140 но това не ми пречи да споделям какво на МЕН ми харесва да слушам сутрин...
E, ти нищо не каза.... ми няма да ти пиша тогава само за да има някаква реакция :1062 . Щом никаква е по-добра от някаква и негативна, ок :razz: . Но това и на мен не ми пречи да си имам мнение :lol: :lol: :lol: .

Оправяй се бързо! :954

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Негативното е по-добро от НИЩОТО :922 :922 :922 Мерси за пожеланието, Ани! Планирам още утре да съм ток и жица.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: Планирам още утре да съм ток и жица.
Жицата медна или калаена ще е?! :1062 :1062 Ей, Десита, днес просто ми е ден...... усмихнато ми е..... и ми е готино. :954

Публикувай отговор