А на ВАС някой каза ли ви всички тези неща, момичета? :
[youtube]-eJTqt0FyK4[/youtube]
А ще разширяваме форума нема начинlindorina написа: Аз все още не мърдам, но много е наближило! Пишете сега, че като започна и аз - няма да има място![]()
Хайде хубав ви ден и спорна спортна седмица![/i][/b]
Ани, вчера тръгнах да ти отговарям, но шефът ме запрати нанякъде служебно, после колежката превзе компа и затова чак сега ти драсвам 1 редcchery написа:Деси, не ми стигна търпението да изгледам видеото, което си пуснала...... това не е моят тип музика или пък емоционално зареждане. Но пък и аз се разкърших тази сутрин. Потичах си едни 6 км.... после и тренировка......
![]()
. Доволна съм.
Мисля го и още какKleo написа:Мисля, че в това горното се състои красотата на света, честно. В РАЗЛИЧИЯТА НИАко всички успявахме да се радваме, тонизираме и релаксираме на едни и същи неща, щеше да бъде страааашно скучно, не мислиш ли?
E, ти нищо не каза.... ми няма да ти пиша тогава само за да има някаква реакцияKleo написа:Реакция имаше, и то негативна, от тебе![]()
:1140 но това не ми пречи да споделям какво на МЕН ми харесва да слушам сутрин...
Жицата медна или калаена ще е?!Kleo написа: Планирам още утре да съм ток и жица.