След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от Орхидея »

bubalina написа:
Орхидея написа:Информативно да попитам - има ли кърмещи сред детоксикиращите?
Има :) И то много активно кърмеща. И Чева кърмеше...
Значи ставаме триии .... :)

Отчет за днес: сок 2л. чай към 1 и 1/2л, 2 портокала изядени цели и няколко боровинки.
Отивайки да взема голямата щерка от градина ме беше обзела невероятна лекота и си вървях с кеф, но излизайки от магазина с 4кг портокали започна една студена пот да ме облива и да треперя... направо хипогликемийката ме беше треснала. След портокалите и боровинките съм о.к.
Голямата шерка желае и тя да детоксикира събота и неделя, но без ансол и повече плодове, ще видим до къде ще я докара :)

Лека нощ и до утре!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

bubalina написа:Момичета,копирам един пост от темата за детокса в БГМАМА.Моля,ако можете помогнете,посъветвайте...
Докато живеех не по правилата нищо ми нямаше, а сега когато реших да променя живота си всично се обърка, и теди диагнози!!!! Моля Д-р Михайлов за помощ, а и вас!!!
и това не мога да подмина, макар че не се наемам да давам съвети.
Но моето мнение е, че здравословният начин на живот би бил полезен, даже и за позакъснелите и е по-добре от това да си продължаваме по стария начин.
Някъде бях чела, че когато на болестта се даде отпор/в смисъл променим начина си на живот/, тя се съпротивлява най силно преди да си иде :1044
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме !Днес с Кики започнахме ,но пихме по малко сол защото нямях нужното количество. Имах важна работа при нотариус и не пих нищо след солта . докато ида до работа бях зверски ожадняла. Изпих два фреша разредени с вода , кафе .Взех и 1.5 л.мин . вода . До обяд бях изпила половината от водата и около 1 л зелен чай. До тук добре ,но :roll: много ми се ядеше... :1044 затова реших да се храня и да започна утре отначало. Това което ме терзае е ,че съм с усещането за напълняване и безумен апетит.Цикъла ми мина ,значи не е от това :???: Не спирам да мисля и да се чудя . Апетит като гладен вълк , дебелеене ( с окооло 2 -3 кг.) дали защото знам ,че покрай детокса три дни ме чака глад и това е психическа основа :1044 Та това се случва при мебн днес. А КИКИ е само на ябълки ,това доста ме депресира . Той издържа а аз не !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утроооо :1178 :1178 :1178
Гаврътнах ансолчето в 5ч. и поспах още малко. Изпих една топла водичка с лимонов сок и сега съм на кафенце с малко мед и канела :529 Медеца съм решила днес да го включвам по малко, че съм в МЦ, а и съм доста преуморена.Не знам дали има изобщо смисъл да се тегля.Основно гоня прочистващ ефект.
Един хубав снежец е натрупал навън и ако ансола не ме застопури в :1114 , смятам да се поразходя по обяд ::954
Твърдо съм решила да се справя.Сега ми се е паднало.Непрекъснато си припомням на какви изкушения бях подложена на първите си детокси и се справях.Но тогава суетата ми помагаше, че имах да свалям кг. :221
Да се видя сега без нейна помощ :1209
futarela написа: Апетит като гладен вълк , дебелеене ( с окооло 2 -3 кг.) дали защото знам ,че покрай детокса три дни ме чака глад и това е психическа основа :1044
Фютка, наистина всичко е в главата.И аз съм на същия хал, затова смятам честичко да наобикалям мецанките, за да ми е по-лесно да се справя.Стискам ти палци днес! Ще се справим :922

Лек детокси ден на всички :524 :329 :922
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Добър ден и от мен!
Навън изглежда страхотно и след малко ще му се насладя :).
Гаврътнах ансола, допивам си дългото съботно кафе и уханен липов чай се запарва в каната мммм. Малката още спи, голямата рисува , мъжо пие кафе ... идилия :lol: .

futarela мотивирай се интензивно няколко дни преди детокс - как ще се чувстваш и изглеждаш по-добре след детокса , или обличайки някоя по-тясна дреха - ти си знаеш кое най-добре би те мотивирало.

Желая лек и спорен ден и да устояваме безпроблемно на изкушенията!
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Добро утро и от мен, момичета :)
Блазя ви, че си имате сняг, тук няма изобщо, само е студен.
Днес се чувствам добре. В 7 си изпих солчицата, след 30 мин. пих кафенце, след това липово чайче, а сега съм на фрешче :) :954 Днес в детоксчето се включва и мъжо, което е страхотно, няма да ме изкушава с ядене :1062
При мен най-труден е първия ден,след това съм ок. Снощи много ми прималя и си направих чаша канела с мед, не знам дали е позволено, но на мен ми подейства страхотно :1216
Успех и се навъртайте наоколо, че заедно е по-лесно! :922 :329
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро и от мен! И аз пийнах ансолчето,сега :529 и слагам като Орхидея липовия чай. Свекитата си дойдоха и се започва едно точене,месене на гюзлемета... :223 НО!!!! Железна съм! Успех днес момичета! :922
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
july1307

Мнение от july1307 »

Добър ден и от мен, одавна не съм писала но иваче Ви подкрепям и съм с Вас. Този деток реших да пробвам с Ги. Искам да питам някой правил ли е с това чудо. Намен и вчера и днес докато го пиех леко затоплено ми се гадеше и имах осещане че ще повърна с извинение. И как го ядете този ориз без нищо аз вчера си добавих малко черен пипер и ми се стори че е най вкусното нещо на света, а вечерта добавих и малко мед. Незнам дали е добре но иначе е много гадно и блуткаво. Ако някой има опит да сподели. Успещен деток на всички. И хубав снежен ден от мен. :1209
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добър деееен :954 :922
Слънцето е отпуска, снежко е навън!
Аз записвам първи успешен, макар и не съвсем по правилата ден детокс и добре стартиран втори ден. Настроението ми е супер, кантара ме зарадва (не трае сърце мечешко да се претегли и да види надолу :mrgreen: ) Някъде тук почва да ме завладява желанието все така да я карам - без храна :1062 , но знам че вдруги ден ще се чувствам отпаднала.
Успех детоксита :922
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте и от мен и аз се чувствам добре, продължаваме в същия дух, желая успех на всички да устискаме до края! :524
олеся

Мнение от олеся »

Здравейте и от мен.
Днес ми е втори детоксов ден. Вчера всичко мина много добре - 4 л.течности (цитруси и вода). Днес съм с главоболие и даже повръщах. Много ми е гадно. Не съм сигурна че ще издържа. Все пак се опитвам. Отдавна не съм имала такъв отвратителен детокс.
Заключено