Здравейте, момичета!
Тук съм, ама да си призная и аз не знам от къде да я захващам. От октомври правя редовно детоксите, но... за съжаление всеки детокс започвам с повече кг от предишния :( След нова година се опитвам да внимавам с какво се храня и де успешно, де не... поне не ги качвам нагоре. Януарския детокс започнах с 99.8, завърших с 96,4 и след захранване - 97,0 кг. След това дойде грип... и 1 февруари започнах с 96,1кг. Това, което се опитвам е да пия повече течности. Може би успявам на 90%, което не е малко ми се струва. Просто има дни, в които се завъртат някакви задачи или настроения и... забравям за течностите. Сутрин започвам деня си с пчелен прашец, след което не търся друга закуска. Ако си направя овесени ядки с трици и лъжичка мед, това ме засища и пропускам обяда, а когато дойде време за някакво ядене... по-често се случват грешките. Затова, казвам, че не знам как да я правя...
За спорта... след нова година започнах всеки ден да излизам на сутрешна и вечерна едночасови разходки, като за сутрешната съм сигурна , че е между 5 и 6 км, за вечерните не знам, но имайки пред времетраенето, не е по-малко. По време на грипа, на умората след него и сегашните много минуси, тези ми занимания са прекратени. На терасата /на студеното/ има един кростренажор, който отдавна не се е радвал на компанията ми, но се надявам като станат малко по-човешки температурите... Надявам се, защото нещо не успявам да се мотивирам да правя нещо по въпроса с движенията. Ама като се записах за конкурса се надявам да намеря мотивацията си

Днес съм решила да се поразкърша на килима сред хола

А', да видим...
Искам да правя нещо повече, но само с искане не става. Сега като ви гледам тук какво сте започнали и започвате... е, няма се излагам я, ще се поразмърдвам...
Снощи се поразходих повечко из форума и попаднах на тема за Зоната. Спомних си, че преди 5-6 години имах /бих го нарекла - успешен/ опит, който сама не знам защо спрях. Иска ми се да опитам пак в тази посока, но от тогава до сега спрях месото и сега ми се иска да намеря друг източник на протеини, с които да балансирам. Попитах в темата и се надявам да намеря отговор на въпросите, които си задавам. Мисля си, че и да не правя всичко на 100% /балансирането/ все пак ще има резултат, имайки предвид опита си. Тогавашния резултат успях да задържа доста дълго време с минимални усилия - закуска и късна вечеря с кисело мляко. Но после... постепенно всичко се върна... срам ме е...
Ама срам не срам... сега съм тук и си давам сметка, че е крайно време да реша тези си проблеми. Защото наистина го усещам като проблем...
Стига толкова, че се увлякох
Желая на всички успех в реализиране на намеренията и постигане на желаните резултати!!!