По темата:
Чери, съжалявам за горчивата ти болка, която струеше от някои постове в тази тема, прегръщам те топло, мила! От теб никога не съм се чувствала зле - напротив, винаги съм се зареждала позитивно! Теб те чувствам като духовна сестра, толкова си ми близка като емоция, като светоусещане, като мироглед. Възхищавам ти се най-искрено за много неща. Това е.
Не питая обида към никоя от вас в този форум. Като се надявам и да не съм обидила неволно никого. Поднасям извиненията си, ако съм го сторила!
Прочетох внимателно всички в тази тема. Потекоха ми сълзи, стана ми мъчно, но... това е начинът и пътят според мен - да си казваме ИСТИНАТА. Аз съм за откровеността и честността, с уточнението на Чери - да бъдем ВНИМАТЕЛНИ, когато поднасяме своята истина, за да не нараним другия човек.
Мерси на Нели за включването!
На Мари-Ко ще кажа, че не съм усетила кога е имала проблем, иначе щях да се отзова!
Нещо за мен: вярвам в следните 2 неща:
- Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни!
- Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Напоследък ме нямаше никаква тук, не желая да се оправдавам със захаросани фрази - истината е, че бях посветила повече време на детето си вкъщи (мъжът ми беше в чужбина и някакси се чувствах длъжна да му обръщам повече внимание вечер) и на Фейсбук (доскоро тази социална мрежа никак не ми допадаше, но се оказа, че всъщност не съм я познавала добре... преоткрих някои стари приятели във ФБ, намерих нови... и затова се разпилях малко... но обещавам да се върна при вас и да пиша по-честичко!).
БЛАГОДАРНОСТИ на моята скъпа приятелка ЧЕРИТА за ВСИЧКО - тя знае какво имам предвид!!! Поздрави на всички ви