Декемврийския детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Декемврийския детокс

Мнение от cvety_rz »

Оле, дано утрешния ден да е вече по късметлийски :524 Танче, Танче, пепел ти на устата с тази селска тоалетна :1062 Иначе при мен всичко върви по план график.Зори, ако ти си дебела дропла то какво да кажа аз :1044 Като се замисля съм с най много кг. от всички ви.Ти ще се справиш какво са за теб няколко килограма.Вече си се доказала,че можеш :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
олеся

Мнение от олеся »

Цвети, и аз съм по график. За сега деня е ОК. Остава ми малко чай, но до лягане - ще го погълна. Това с термоса ми върши страхотна услуга, че сега в студеното време обикновената вода нещо не ми върви.
Зори, и аз като се поотпусна така се чувствам. Всеки има такива моменти. :1127 Но хубавото е, че вече знаем как да владеем ситуацията. А ти още повече, така че ще се справиш и то много по-бързо отколкото очакваш. Една седмица малко повече контрол и всичко се намества както трябва. Толкова много си ни помагала със съвети, "пошляпване" през ръцете, и винаги все на място и когато сме имали най-много нужда, че без съмнение знаеш как и ще се вземеш в ръце и пак ще си си същата ЗОРИ: Вулкан, който залива всичко, защото много му пука." :224
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Първия детокс ден мина - не го усетих.И аз ,като Олеся цял ден в кухнята над печката.Човек ,каквото сам си причини ,никой друг не може :lol:
Момичета никой не ми отговори дали мога да смуча тонзилотрена докато детоксвам.Не че съм го пила ама гърлото ми драска доста и се чудя.Може би утре ще реша,като стана и се видя на кво дереже съм.
Мисля ,че предния детокс ми беше по тежко някак си .Сега не го усещам направо.Дано е така до края :954
Лека,без главоболие,без студ и някви отрицателни емоции.Едпна хубава и спокойна нощ на всички. :329
олеся

Мнение от олеся »

helpmИ, опитай да лекуваш гърлото само с детокса. В началото на декември и аз бях болна с гърло, хрема и направих извънреден детокс - само 1 ден с цел да преборя настинката. Справих се без да пия друго освен: осцилококцинум и вит.С.
На другия ден добавих и аспирин и ми мина.
Иначе си навъртях 2 л.сок и 2,5 л. чай за днешния ден и отивам да спя. :951 да сънувам слънце и море, въпреки че ме чакат другата седмица ски :954 . А дъжда от портокали така и не го видях цял ден, уж се навъртах често насам. :523
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро банда с едно сутрешно :620
1-ва смяна съм и станах в ранни зори,врътнах 600-700мл сок и айде на работа.Само че да си призная пих кафе сутринта :oops: ,а ансола току що.Нямаше как да се събудя в 5,30 без кафенце,а ме достраша да пия солчицата,че докато стигна до работата и....можеше да се наложи да залягам по храстите :1135
Виж ако бях с :933 ама ме достраша,че има лед на места.Всъщност трябва да го преодолея това някой ден,но това е тема на друг разговор. :!:
Е,успешен прочистващ ден от мен. :224
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Айде Добро второ утро! :)
Ми то не остана бе :plezya se
Много обичам детокси по Коледа. Това е един чудесен начин да изпратиш Старата година и да посрещнеш Новата по-чист, по-здрав и дай Боже с по-голямо самочувствие :)
На всички които детоксват за последен път тази година пожелавам Крилат Детокс и стимулиращи резултати!
Хубав ден :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро и от мен :940 Отчитам един успешен ден с много студ през ноща и с много рев от малката :328 Много е неприятно точно, когато не ти е добре и искаш да лежиш да си на крак и да успокояваш ревящо бебе :328 :328 :328 Да си призная честно това е нещото, което най много ми тежи по времена детокса.Иначе ми е добре с грейпфурти и белтъци, но пусто му око завистливо все към портокалите на децата поглежда :1062 Успех на всички :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЦОП, ето ме и мен тук . Да не си помислите ,че не детоксвам . С Кики започначнахме днес . Този път само два дни . Макар ,че три щяха да ми дойдат добре ,но нали в неделя сме зедно у дома та малко разхлабихме режима . Пийнах солта и топла вода , като отида на рбота започвам с чая))) Ами дано да мине леко и крилато както Вер ни пожела .Успех на всички !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Здравейте момичета :940,
Ноща при мен беше спокойна ,топличка и някак си много уютна ( това никак не ми е ясно на какво точно се дължи,но е факта,че като си отворих очите сутринта това беше първата мисъл ,която ми хрумна и първото чуство,което почуствах :roll: )
Определено детокса ми е помогнал и на хремата.Днес съм по добре ,въпреки че не съм оздравяла още.
Другото,което ми прави впечатление е,че въпреки 4 литра и нещо течности вчера,не се скъсах да пишкам ,както обикновено,даже не съм ставала снощи ,което ме изненада.Чудя се къде ли са всичките тези течности,които изпих а не изпишках :1062
Днес "листопада " започна вече (Зорииии къде си липсваш ни :1199 ),падащите портокали са страхотно и много свежо решение ( Черииии и теб те няма нещо :1199 ) Бобичааааан и теб те няма :1199 -дано всичко е наред и просто зсте заети с подготовката на празниците и затова ви няма :940
Хубав ден на всички :940
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Днес "листопада " започна вече (Зорииии къде си липсваш ни
Хихихи,тука съм бе мила,не съм ви изпускала от поглед. Между другото карам курс по висш шпионаж :lol:
Благодаря на всички за окуражителните думи,по-късно пак ще ви драсна,че сега толкова работа ме е затрупала...също като снега,заради когото 2 дена не можах да отида на работа :lol:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, детоксита!!!! Най-сетне успявам да се нАвра тук и да ви се обадя :D :D :D . Събота и неделя бяхме с още 2 приятелски семейства с по 2 деца и те на къща за отдих на Цигов чарк в Родопите. Та нямахме много нет - всъщност имахме само толкова, колкото да помогнем на портокалите да завалят в полунощ на 18-и срещу 19-и :1062 :1062 :1062 .

Сега да ви кажа и аз колко много имах нужда от този детокс. Миналата седмица сигурно има само 1 ден, в който съм се будила без главобол :cry: :cry: :cry: . Отначало заради грипчето, през което минах като танк. А после........ после май ще се окаже, че е от гъстото, червено македонско винце, което пием вкъщи. Бащата на моя добра приятелка от Сандански гледа лозе - 7 декара. И прави страхотно вино от мерло и широка мелнишка лоза. При това е диабетик, и не му слага въобще захар. Но тази година виното е много гъсто и тежко и явно танинът е в повече. В резултат дори и 1 чашка идва в повече на организми като моя. Стигнах до този извод, защото вечерта преди единствената сутрин, когато не ме болеше глава, пих траминерче ......... И така - събота пътувах към Цигов чарк с тежка глава, вчера пък съвсем зле се събудих, щото нали се бяхме събрали покрай камината :1181 на лаф, зарчета, мезета и алкохол....... мъка. Е, тази сутрин беше различно. Но всичко по реда си.

За вчера не бях сигурна,че ще почна детокса. Щото човек като е с компания и се отпуска и не му се спазват ограничения. Случи се така че........ не само че го почнах, ами не го и усетих. Така се стече деня от сутринта, че докато си легнах снощи успях да изпия само 1 кафе, около литър вода и 700 г. чай :1044 :1044 :1044 . За разкош си хапнах към 50 г. сурови ядки с малко мед........... супер е тази комбинация - не бях се сещала. Като се прибирахме от планината, по пътя в селата Карабунар и Виноградец, хората продават най-различни неща от продукцията си: суджуци, луканки, бабеци, заколени и изчистени пилета, патки, пуйки, туршии, зимнина, боб, мед и въпросното нещо: бурканчета пълни със сурови ядки и заляти с домашен мед отгоре. Мммммммммм ...... вкусно :625 И дава направо крила на изтощения организъм.

Днес обаче си станах с лека глава и всичко тръгна по каналния ред, демек ансол-кенеф-сокоизтисквачка-кенеф-чай-кенеф и........... колкото пъти се сетите кенеф....... :1114 :1114 :1114 :221 :221 :221 На работа съм и вече изпих една чаша чай от риган май беше..... запарих си и бял чай, ама нещо не го докарах: горчи ми и ми се зави свят и ми се гади в момента :1052 :1052 :1052 . Не знам дали може да се предозира с него. А снощи Момчил ми го направи и така добре се почувствах - има страхотен аромат, плътен вкус и е леко сладък........ въобще бях очарована, а съм човек, който не обича чайове.

Знаете ли, каква ми е изненадата от тази сутрин?!?! Както вече ви писах: вчера не успях да ям нищичко. За сметка но това си ходих до тоалетна нормално, както всеки ден. Тази сутрин докато си пиех ансола, си мислех, че няма да има кой знае какъв ефект, щото от вчера нищо не съм заредила в оръдието :mrgreen: :mrgreen: . И каква ми беше изненадата, когато първо ми подейства много бързо (обикновено вече не е така) и второ: имаше материал като за...... добре похапнала от предишния ден Чери :221 :221 :221 ........ Ансолът си е ансол.

Ами засега е това от мене. Вярно, че наистина няма много кандидати за слава, демек пишещи...... но пък поне всички, които го правят са сериозни и не се оплакват и оправдават :) :) :) .

Зоритка, мила, помисли си дали наистина се чувстваш и си дебела, или има нещо друго, което те притеснява и яде. Ние жените сме склонни да се самобичуваме заради килограмите и да ги виждаме в повече в моменти на силно притеснение, някакви депресивни епизоди или като се въртим в кръг и не можем да вземем някакво решение. Та......, ако е така: знаеш ми телефона, а вече и адреса :1177 :1177 :1177 :1069 :1069 :1069

Танче,
мисля си, че няма проблеми да си смучеш тонзилотрена. Ако имаш с какво да си правиш гаргара на гърлото, ще е по-добре. Аз вече на 2 пъти се разболявам последния месец (болка в гърлото и отпадналост): не знам дали се усетили или не, но обикновено не правя нищо повече от това да изляза и да си потичам в парка за здраве. :) :) Май докарах нещата дотам, че организмът ми почва да се справя повече от успешно с болестите (а дано сега не ме чуе оня горе и пак са ми прати изненадка :1055 :1055 :1055 :1055 )!!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено