Здравейте, детоксита!!!! Най-сетне успявам да се нАвра тук и да ви се обадя

. Събота и неделя бяхме с още 2 приятелски семейства с по 2 деца и те на къща за отдих на Цигов чарк в Родопите. Та нямахме много нет - всъщност имахме само толкова, колкото да помогнем на портокалите да завалят в полунощ на 18-и срещу 19-и

.
Сега да ви кажа и аз колко много имах нужда от този детокс. Миналата седмица сигурно има само 1 ден, в който съм се будила без главобол

. Отначало заради грипчето, през което минах като танк. А после........ после май ще се окаже, че е от гъстото, червено македонско винце, което пием вкъщи. Бащата на моя добра приятелка от Сандански гледа лозе - 7 декара. И прави страхотно вино от мерло и широка мелнишка лоза. При това е диабетик, и не му слага въобще захар. Но тази година виното е много гъсто и тежко и явно танинът е в повече. В резултат дори и 1 чашка идва в повече на организми като моя. Стигнах до този извод, защото вечерта преди единствената сутрин, когато не ме болеше глава, пих траминерче ......... И така - събота пътувах към Цигов чарк с тежка глава, вчера пък съвсем зле се събудих, щото нали се бяхме събрали покрай камината

на лаф, зарчета, мезета и алкохол....... мъка. Е, тази сутрин беше различно. Но всичко по реда си.
За вчера не бях сигурна,че ще почна детокса. Щото човек като е с компания и се отпуска и не му се спазват ограничения. Случи се така че........ не само че го почнах, ами не го и усетих. Така се стече деня от сутринта, че докато си легнах снощи успях да изпия само 1 кафе, около литър вода и 700 г. чай

. За разкош си хапнах към 50 г. сурови ядки с малко мед........... супер е тази комбинация - не бях се сещала. Като се прибирахме от планината, по пътя в селата Карабунар и Виноградец, хората продават най-различни неща от продукцията си: суджуци, луканки, бабеци, заколени и изчистени пилета, патки, пуйки, туршии, зимнина, боб, мед и въпросното нещо: бурканчета пълни със сурови ядки и заляти с домашен мед отгоре. Мммммммммм ...... вкусно

И дава направо крила на изтощения организъм.
Днес обаче си станах с лека глава и всичко тръгна по каналния ред, демек ансол-кенеф-сокоизтисквачка-кенеф-чай-кенеф и........... колкото пъти се сетите
кенеф.......

На работа съм и вече изпих една чаша чай от риган май беше..... запарих си и бял чай, ама нещо не го докарах: горчи ми и ми се зави свят и ми се гади в момента

. Не знам дали може да се предозира с него. А снощи Момчил ми го направи и така добре се почувствах - има страхотен аромат, плътен вкус и е леко сладък........ въобще бях очарована, а съм човек, който не обича чайове.
Знаете ли, каква ми е изненадата от тази сутрин?!?! Както вече ви писах: вчера не успях да ям нищичко. За сметка но това си ходих до тоалетна нормално, както всеки ден. Тази сутрин докато си пиех ансола, си мислех, че няма да има кой знае какъв ефект, щото от вчера нищо не съм заредила в оръдието

. И каква ми беше изненадата, когато
първо ми подейства много бързо (обикновено вече не е така) и
второ: имаше материал като за...... добре похапнала от предишния ден Чери

........ Ансолът си е ансол.
Ами засега е това от мене. Вярно, че наистина няма много кандидати за слава, демек пишещи...... но пък поне всички, които го правят са сериозни и не се оплакват и оправдават

.
Зоритка, мила, помисли си дали наистина се чувстваш и си дебела, или има нещо друго, което те притеснява и яде. Ние жените сме склонни да се самобичуваме заради килограмите и да ги виждаме в повече в моменти на силно притеснение, някакви депресивни епизоди или като се въртим в кръг и не можем да вземем някакво решение. Та......, ако е така: знаеш ми телефона, а вече и адреса
Танче, мисля си, че няма проблеми да си смучеш тонзилотрена. Ако имаш с какво да си правиш гаргара на гърлото, ще е по-добре. Аз вече на 2 пъти се разболявам последния месец (болка в гърлото и отпадналост): не знам дали се усетили или не, но обикновено не правя нищо повече от това да изляза и да си потичам в парка за здраве.

Май докарах нещата дотам, че организмът ми почва да се справя повече от успешно с болестите (а дано сега не ме чуе оня горе и пак са ми прати изненадка

)!!!!